Контрольор нервак към ромка без билет в София: Ла***!

Мъжът свалил една пътничка, а друга накарал да си купи нов билет
Обновена: 2 ное 2016 20:19 | 2 ное 2016 20:09,
116
Контрольор нервак към ромка без билет в София: Ла***!
Снимка: архив "Булфото"

Контрольор в градският транспорт в София сътвори истински екшън, пререкавайки се с пътници без билет.

Скандалът възникнал малко преди 12 часа днес в автобус №11 в посока от автостанция "Гео Милев" към ж.к. "Овча купел" 2. Свидетел на пререканията станал репортер, пише "24 часа".

Контрольорът първо се захванал с нередовна пътничка от ромски произход. С обиди: "Лайно" той я свалил на спирка "Гара Подуяне" и се прехвърлил на друга ромка - възрастна жена, която се качила от следващата спирка - "Театър София".

Тя извадила билет от портмонето си и тръгнала да го дупчи, но контрольорът го изтръгнал от ръцете й с думите, че вече е дупчен. Жената извадила втори, но той последвал съдбата на първия.

Контрольорът твърдо отказал да покаже билетите на жената и да й посочи къде са продупчени и я изпратил да си купи нов от шофьора на автобуса. Жената го послушала и дала 1,60 лв.

След това обаче тя продължила да настоява да види тези, които й бяха изтръгнати от ръцете, но получила нов отказ и обяснение, че те вече са скъсани.

Молбите й продължили, а контрольорът започнал да я заплашва, че ще го ядоса и ще извика "нарочно" полицаи на "Лъвов мост". Те щели да й напишат акт, въпреки че я бил пуснал.

През цялото време колегата, с когото бил контрольорът нервак, стоял безучастно отстрани.

"Вие циганите ли ще защитавате, вместо мен?", викнал мъжът на друга пътничка, попитала го защо се държи грубо с възрастната жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
19
 
13
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Ами аз никога не съм дупчил билети.За 15 години в София да съм продупчил има няма 20 /30 билета.Возя си се гратис.Контрола е слаб и си е екстра.Плащам но само за метрото понеже има бариери.Скоро даже ме хванаха с полиция и искаха да ме водят в районното понеже нямах лична карта но полицаите бяха добри хора и ме пуснаха нито акт нито билет си купих.Това е.Супер е транспорта излиза си безплатен реално.
42
15
 
1
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
пълен ужас
41
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си превишава праватаще има проблеми независимодали е нервен, с колко придружители, дали от пътницитенякой ще иска да се бие за негои т.н.
40
1
 
17
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Ромка...репортер...пак ще ни цоцат
39
8
 
23
 
! Отговори
до 46 преди 7 години
Не пътувам в градски транспорт,но ако аз съм бил там и някой скочи на контрольора,щеше да се храни през тръбичка няколко месеца!
38
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата статия прилича на една лелка, чула от комщийката дето знае от третата си братовчедка како станало в автобуса. Всички знаем щмекериите на тая *** сега контрольора им е виновен. Защо ли не вярваме на горенаписаното, аааааааа ?????/
37
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше баба ромка, а група роми на по 20 години, контрольорът щеше да изхожда кръв цяла година.
36
5
 
33
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Преди беше "Ц*ганин ли е ? Виновен е !" Сега става "Българин ли е ? Виновен е !" Така не бива !
35
3
 
43
 
! Отговори
911 преди 7 години
В моя град няма такова нещо като "да си купиш билет" било то и от шофьора. Чисто и просто във всеки автобус и тролей си има кондуктор който върви и таксува хората давайки им билети. Това го има в Бургас, Сливен, Варна и в др.градове. Не платиш те свалят. Ако стане така и в София ще си решите проблема с гратисчиите.
34
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 25 ВСИЧКИ В СОФИЯСпоко ве шопе, изграден от села - майна гледай да не се бЕлетнЕш. Вие в шопияТаун големи тарикати ве майна , елате малко в провинцията да се научите на култура.Браво на нервака, за мънгогала няма прошка.
33
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Контрольора да се награди с 50 лева и вписване в трудовата книжка - "ударник на петилетката"!
32
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бедните прекрасни трудолюбиви отрудени * са дискриминирани ежечасно от скапаната българска власт, която само и единствено знае да им дава ЕДИНСТВЕНО: 15 вида помощи за всяко чиве, стипендии за среден 3, вечно безплатно здравеопазване за цялата фамилия, никакви наказания за каквито и да са престъпления, безплатен ток, безплатна вода, безплатен подслон (никой няма рав да гони насанил исе роми от дома си), безплатно отопление и т.н. А ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ИСКАТ 1.60 ЗА БИЛЕТ!!! Баси държава
31
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Контрольора е народен будител!
30
4
 
34
 
! Отговори
ЖИЦ преди 7 години
Не мога да повярвам , истина ли е ?Ромка нередовна е свалена от градския транспорт , след това втора ромка вади дупчен билет , после недупчен билет , накрая вади карта ??? Тези жени дали не са били преоблечен като Ромки този , как му беше името -Робин Худ на Ромите ?
29
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Контрольора да се награди веднага.
28
3
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Верче, неземна хубавице, на свидетелят-репортер що не му написа имената в статийката си?
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДНЕСБХК исках да напиша, сори.
26
4
 
43
 
! Отговори
ha ha ha преди 7 години
Утре този съвестен контрольор ще бъде най-малкото порицан или дори уволнен.Не може да бъдат обиждани най-ценните граждани на страната ни - те са нашето бъдеще.
25
0
 
25
 
! Отговори
гоше преди 7 години
Може и така да е станало. Аз обаче не съм виждал такива случки, затова пък гледам как всеки ден контрольорите проверяват половината трамвай 18, на идване от орландовци, докато стигнат до ***, там спират да проверяват и си приказват до Козлодуй
24
2
 
48
 
! Отговори
новината: преди 7 години
Ромка дупчи билет.Значи можело