Добрата новина днес: Пребитото бебе Никол вече ходи само!

Детенцето знаело, че като тръгва от сладкарницата трябва да казва "чао"
4 ное 2016 08:20,
15
Добрата новина днес: Пребитото бебе Никол вече ходи само!
Снимка: архив, Bulphoto

Бебето Никол, което беше зверски пребито от акушерка и върнато към живота въпреки черепните травми, вече ходи и казва отделни думи, съобщава "Телеграф".

Още по темата
Едва на 4 дни през април 2015 г. новороденото стана жертва на невиждана агресия, за която беше арестувана и обвинена акушерката Емилия Ковачева. Днес Никол вече е слязла от бебешката си количка и ходи сама, придържана от майка си Станислава.

Детенцето е научено, че когато си тръгват с майка му от сладкарницата в блока, в който живеят в столичния квартал "Люлин", трябва да казва "чао" на посетителите и продавачката. Това разказаха майки, които бяха съпричастни с мъката на семейството и се молеха детето да се оправи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Ди преди 7 години
Който е гледал клипа е наясно, че тази жена е изверг. Едва ли е правила това само на Никол. Нито жълтите стотинки, нито каквото и да било оправдават поведението й. Мястото и е в психиатрията или зад решетките, а най- справедливо би било да я блъскат и душат по същия начин, но със сила, съответна на туловището й. Вероятно тогава, ако случайно отселее, ще разбере какви ги е вършила. Глоби и отстраняване на защитата й поради шиканиране на делото! Бърз и справедлив процес, това заслужава Никол!
13
0
 
8
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
да е живо и здраво детето
12
0
 
6
 
! Отговори
lili преди 7 години
До amiiiНе, просто са отбелязали факта, че вече ходи, не казват, че сега прохожда. Явно детето се развива напълно нормално, да е живо и здраво!
11
1
 
10
 
! Отговори
КАТО преди 7 години
До АзНЕ ЗНАЕШ,НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ.В ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗАПЛАТИТЕ СА ДОСТАТЪЧНО ВИСОКИ,ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ТОЯ *** ДА РАБОТИ ДОПЪЛНИТЕЛНО.НО ПО СТАР СЕЛЯНДУРСКИ ОБИЧАЙ ТЯ ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕ ОТ РАБОТА,ЗА ДА ИМА КИНТИ ЗА МАМИНИТЕ ЛИГЛИ ЗА ДИСКОТЕКИ.
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УЖАС ПРОСТО- НО ТАЯ "КРАВА" КОЯТО СА НАРОЧИЛИ ЗА ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НЯМА ДА ОПРАВИ ТОЗИ УЖАС ПРОСТО ИЛИ СЛОЖНО, ЗАТОВА МОСКОВСКИ ДА ЗАТЯГА ОЩЕ ПРИМКАТА ОКОЛО МАФИЯТА В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ, А АКУШЕРКАТА ЕДНА ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА РАБОТЕЩА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.
9
7
 
8
 
! Отговори
amiii преди 7 години
Това детенце по изчисления е на годинка и 6 месеца или на годинка и седем. Това е силно закъснение. Като се има предвид че повечето дечица прохождат до 1 год и 2-3 месеца най - късно. Значи все пак си има забавяне в развитието, все се надявах че всичко се е оправило напълно. Ужас просто
8
11
 
7
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Боят върху детето е следствие. Проблемът е, че заплатите са ниски. За да станеш лекар учиш 6 год. основен курс, после 2, 3, 4 или 5 год. специализация (зависи от специалността). До миналата година студентът плащаше, за да специализира, а получаваше смешна сума, с която да си покрие общежитието. Започваш да работиш на няколко места, за да можеш да се издържаш и после ... лекарите си искали, викали по пациенти ...
7
14
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До пострадалаАко не им бяха ниски заплатите, нямаше да взимат от пациентите.
6
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСКАМ ДА ЗНАМ КОЙ ПОТОПИ ТАЯ НЕЩАСТНА И БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА И ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТТА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ИЗГЛЕЖДА НОВОРОДЕНО И АКО БЪДЕ БИТО ТО ЩЕ ЗАГИНЕ, НО АКО ИМА РОДОВИ ТРАВМИ И ГИ ПРЕПИШАТ НА ТАЯ НЕЩАСТНИЦА БОЛНИЦАТА СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ, А ЛИЦЕТО Е СОЧЕНО КАТО "КРАВА"- КОЙ...........
5
16
 
13
 
! Отговори
---- преди 7 години
Освен за бебето Никол, ми е мъчно и за акушерката. Съдба българска - да работиш като вол денонощно, за да успяваш някак да храниш децата си. И до такава степен да си принуден да работиш за дребни стотинки, докато се превърнеш в престъпник и да те съсипят в затвора, както и общественото мнение да иска да те убие с камъни ако може.
4
3
 
5
 
! Отговори
до Незабравка преди 7 години
Много си найвен(на), ако само това определя вярата ти в родното правосъдие :/
3
4
 
15
 
! Отговори
Nezabravka преди 7 години
Значи ако я оправдаят, в България няма правосъдие. Пожелавам на този съдия да го сполети същото.
2
1
 
38
 
! Отговори
Трън преди 7 години
Да е жива и здрава Никол. И много здраве за др. Масларска и нейния екип, че спасиха детенцето.
1
1
 
28
 
! Отговори
пострадала преди 7 години
Акушерката трябваше да бъде осъдена. Кой съдия я оправда? За съжаление и в "Майчин дом" въпреки, че е най-голямата родилна болница в Бг, работят непрофесионалисти. Лекари и акушерки са изключително груби, както към майките, така и към бебчетата. Оплакват се, че са им ниски заплатите, а защо не си признаят, че вземат пари от пациентите.