Сред множество полиция: София отново на протест срещу мигрантите

Шествието поиска закриване на домовете за бежанци в страната
19 ное 2016 20:27, Красимир Ангелов
288

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Националисти излязаха на пореден протест в София срещу нелегалните мигранти в страната. Стотици се събраха близо до църквата "Света Неделя" и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на протестиращите са за закриване на домовете за бежанци в страната, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около "Лъвов мост" в София, съобщава БНР.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са точно нелегални мигранти, които са дошли в София. Протестиращите носеха плаката с надписи "Европа, събуди се", "Дедите ни изпълниха дълга си... сега е наш ред" и други.

"Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на "Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България", съобщи един от организаторите на протеста Благовест Асенов пред националното радио.

"Ние сме си поставили за цел да изчистим "Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако "Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България”, посочи той.

Самото шествие преминава спокойно, като на място има много полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искам исламски бежанци. Тоя филм сме го гледали вече. Сега искат само храна и подслон, след двадесет години техните многобройни деца ще поискат държавата да стане ислямска. С тия няма интеграция и пето поколение да са емигранти са със забрадки и ислямски имена, и се молят по три пъти на ден.
167
3
 
36
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Най ужасното за тия психопати е да отречеш великото им божество и всякакви богове. Мразят всички и всичко но такива като мене най. Защото знаят, че и да ме накарат да им следвам глупостите винаги във себе си ще ми е смешно. Тия са за пустинята. Неграмотни, ***, мързеливи и мразещи всичко и всеки който не е като тях. Пророка им е бил търговец на роби.
166
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - голямата опасност за България не са мигрантите а *** и необразовано население което най - често се забелязва по такива протести ,футболни мачове и т.н. ей тези нещастници ще съсипят държавата,другото са бели кахъри
165
3
 
31
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Добре де, работя заедно със християни и мюсулмани. мюсулманите плещят, че алах бил по велик и по голям и най истински. Християните не. Аз съм атеист, слагам край на просташката дискусия само със едно изречение. Богове няма. Следва половин минута квичене от страна на представителите на религията на мира, колко съм заблуден и край на глупостите. Това са психопати. Те искат да наложат на всеки и на всичко тяхното си. Без значение как. За предпочитане със рязане на глави на "католици".
164
2
 
31
 
! Отговори
мъка преди 7 години
алахакбарите трябва да се изгонят от европа
163
2
 
30
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХк не одобрява тоя митинг,защото той не отговоря на евро-атлантическите изисквания за хуманизъм и смиреност спрямо ислямската инвазия.Баба меркел и тя ще се разсърди .
162
2
 
40
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Бойко? Четеш ли? Е за това те изритахме! Като има протест срещу тях - Полиция там колкото щеш! Като вършат престъпления - Няма никой. Да им чуруликам на Евроценностите!
161
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тия безредици ги създават и подстрекават Тиквите за да се върнат отново на власт,"Не.Тиквите създадоха проблема с безредието в района на Дирекция на полицията, която е на Лъвов мост.Видяхме, че се издъниха.Дано следващото правителство е по- адекватно
160
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Лоши момчета" излезли на Лъвов мост да протестират.Защо са лоши, защото искат да се разхождат спокойно в района на Лъвов мост с приятелките си ли.
159
2
 
15
 
! Отговори
до 174 преди 7 години
"Ако затворят границите и София ще трябва да прибере българските мигранти от ЕС и САЩ."1- во Няма български Мигранти.2- ро Те са Емигранти, които легално са влезли в САЩ3- то Ако намерят Нелегално пребиваващи,САЩ ги екст радират безкомпромисно
158
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парламентът да гласува адекватни глоби и затвор за трафик на хора.
157
2
 
12
 
! Отговори
до 209 преди 7 години
полета, и то след ангажимента на съдебната власт. няма как да покрием тези разходи"Ние няма да покриваме никакви разходи,след като всички знаем, че 5000 лв на човек е таксата за преминаване , която плащат мигрантите на каналджиите.Просто е като глобите на Енергото.Щом хванат каналджия, са го глобяват по 5000 лв на човек.Това трафик на хора все пак.Глобите трябва да са солени.
156
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-важното е да се даде ясен сигнал, че тези хора не са желани.
155
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли===колкото и да е жалко, това няма как да стане, защото ще трябват нещо от рода на 50000 полета, и то след ангажимента на съдебната власт. няма как да покрием тези разходи. тези, които са дошли, са дошли. трябва да мислим как да спрем новите - и това включва всички възможни начини за действие! положението все още не е пълна трагедия, ще е чудесно, ако си върнем лъвов мост и сточна гара и всичките места, които се промениха.
154
7
 
2
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
Varg е със специална тактика за печелене на спорове:поства адски дълъг коментар,пълен с правописни грешки.Опонента му почва да го чете,удря го главата от неграмотността на написаното,забравя си аргументите и сам се оплита.И varg печели спора с липсата си на знания по БЕЛ 1-4 клас.Добре измислено.
153
2
 
1
 
! Отговори
до VARG от 197 преди 7 години
Вярно, хванах се на въдицата, признавам си. Едно на нула за теб. Лека нощ !
152
4
 
13
 
! Отговори
do 199 ot Koeln преди 7 години
Soros4e, ела тук в Германия да видиш как съпротивата срещу нашествениците расте всеки ден. Никой не е платен от Русия, хората имат нормално, здравословно мислене и не искат ислямизция. Подкрепям Българина от Германия по-долу. На 4.12. Хофер ще бъде избран за Президент на Австрия. След това идват Вилдерс в Холандия и Марин Льо Пен във Франция.Защо свързваш всичко с Русия ? Nikakwa logika
151
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разни воленчета и каракачанчета са плъзнали по форумите та лъжат хората колко е хубаво да минем на рубли,колко е лош западният свят и как армения,грузия,молдова и беларус са правилният избор.Мога само да ви кажа,скъпи наркомани,ЛЕКУВАЙТЕ СИ ЗАВИСИМОСТИТЕ,БИЛИ ТЕ РУСКИ ИЛИ КОЛУМБИЙСКИ
150
3
 
13
 
! Отговори
I have a dream преди 7 години
България, чиста от ислямски нашественици ! Браво български Юнаци !
149
3
 
18
 
! Отговори
до VARG преди 7 години
Нямам думи, предполагам, че нарочно провокираш. Колко от тези "работоспособни" имат някаво образование, и искат ли въобще да работят ? Не виждаш ли какво става в Кьолн, Дортмунд, Брюксел, Антверпен, Малмьо - ПАРАЛЕЛНИ ОБЩЕСТВА, живеещи по законите на ШАРИЯТА и прнебрегващи европейските норми на обществен живот. Да чакаме и в България ли да стане необратимо ? Мен ме СРАМ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ !БРАВО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ! Дано повече млади хора да се включат следващия път !