Сред множество полиция: София отново на протест срещу мигрантите

Шествието поиска закриване на домовете за бежанци в страната
19 ное 2016 20:27, Красимир Ангелов
288

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Националисти излязаха на пореден протест в София срещу нелегалните мигранти в страната. Стотици се събраха близо до църквата "Света Неделя" и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на протестиращите са за закриване на домовете за бежанци в страната, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около "Лъвов мост" в София, съобщава БНР.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са точно нелегални мигранти, които са дошли в София. Протестиращите носеха плаката с надписи "Европа, събуди се", "Дедите ни изпълниха дълга си... сега е наш ред" и други.

"Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на "Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България", съобщи един от организаторите на протеста Благовест Асенов пред националното радио.

"Ние сме си поставили за цел да изчистим "Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако "Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България”, посочи той.

Самото шествие преминава спокойно, като на място има много полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
16
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Колко е хубаво, че живея в Берлин, а не в София. :)
127
2
 
11
 
! Отговори
До 152 преди 7 години
Първо трябва да се оправим с крадците-политиците,и след това идва неизбежно и вашия краййййй.
126
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За политиците хората са цифри.Планът "Маршал" създаде ФРГ.Същите сили са прогрмирали споразумението между ФРГ и Турция от 1961-1973г за турските гастербайтъри, но на Хелмут Кол му се накожи да плаща премия за да си идат поне 300000 от 1000000 турски работници обратно в къщи.Турция също е част от планът Маршал-американски долари срещу това да не се допускат политици-комунисти в управлението.Зародишът на ЕС -ЕОЕС-също е част от Маршал.Всичко това за да се опази драгоценната частна собственост.
125
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dedite vi ne sa glasuvali za bsp,dps i ataka
124
2
 
2
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Abe te uj sa podgotveni da ne praviat mnogo zulum tuka,po im sa na sarze frenski,angliiski I drugi glavi da rejat.
123
6
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До Анонимендо 147 Ами като дойдат у вас някоя хубава вечер тия,срещу които се протестира и резнат главите на цялото ти семейство-ще разбереш!
122
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До добре де, точно за какво протестират стоте тролчета в центара на София?
121
7
 
1
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Chetoh I se uverih ,che vsichko e biznes ,ne viarvam,che narodi koito vav edno napravlenie praviat neshta presmetnati za vekove nared se e znaelo kakvo I kak moje da se sluchi a sega vijdash li "tuka malko se obarkahme".
120
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утрепаните рубладжии са бесни и под тази статия. Добре.
119
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами прочети човешката история да видиш колко милиони човешки същества са изтрепани поради политически грешки.
118
3
 
4
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Ama verno li niakoi si misli,che vsichko tova koeto se sluchva e savkupnost ot "politicheski greshki"?
117
8
 
37
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Младежите на снимките ми радват душата. Бог да ги благослови. Няма няма да го бъде чифутмултикултурализма. България над всичко!
116
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе , пи-тек-ан-троп, светът е пренаселен, пред екологична катастрофа, потоп, глад и мор, КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИШ ТЕЗИ МНОГО ДЕЦА, БЕ?!Да ги трепят като не знаят за какво са раждали по 10!Българите по две едвам успяват да направят човеци, онези разтуртени ханъми да не мислиш, че ги раждат с висше образование?Простотията ще затрие човешкия род.
115
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В дъното на цялата простотия отново са немците.Тази нация има рядката дарба да докарва света до Апокалипсис.Тези титани на философията и технологиите-без ирония, нямат връзка с реалността, когато става дума за политика.Няма начин да накараш евреин или арабин да работи, ако не е на далавера-проста истина.Нито про-стаци от Средна Азия ще проработят, нито слънчасали не-гри от Северна Африка.Има огромна цивилизационна разлика между тази па-смина и източноевропейците, че даже, и турците.
114
4
 
9
 
! Отговори
Viktor Make :) преди 7 години
Za6to zapo4vate statiqta s nacionalisti, a ne s payrioti ili Bylgari koito se grijat za bezbednost v Sofiq?
113
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той Бойко затуй подаде оставка. Усети на къде духа вятъра и не изчака Февруари да не кажат че протестите го свалили от хранилката. Лека
112
5
 
28
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Да благодарим на нато и ес за бежанците!Протести срещу ФАЩ и ЕС трябва !
111
24
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ДА,БЕ....ШЕ ПРОТЕСТИРАМ------ДИНКОВЦИТЕ СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРАТА НА ГРАНИЦАТА , ТРУПАТ ПАРИ И ВАЛУТА ----А , НИЕ БАЛЪЦИТЕ ШЕ ВЕЕМЕ БАЙРАЦИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО УЛИЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...АЙДЕ ВЕЧЕ ---НЕМА НУЖДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
110
17
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Бой по тиквите на комунистите!
109
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е било от както свят светува. Живите народи изместват и претопяват мртвите като нас.Няма да сме първите, които ще изчезнат от лицето на земята, няма и да сме последните.Дано тази хубава земя да си намери по-добри стопани.