30-годишна загина на Симеоновско, ударили я две коли

Жената е блъсната от две коли, пресичала пътя
Обновена: 5 яну 2017 10:04 | 5 яну 2017 10:00,
44
30-годишна загина на Симеоновско, ударили я две коли
Снимка: кадър Нова тв

30-годишна жена е била блъсната тази сутрин на "Симеонoвско шосе".

Жената не е пресичала пътя на пешеходна пътека, съобщиха от МВР.

Тя е била блъсната от един от един автомобил, който я изхвърля, след което я блъска и втора кола.

На шофьорите са взети алкохолни проби, като дрегерът е отчел отрицателна проба и на двамата.

Полицията е на мястото на инцидента, образувано  досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Като й се умирало - има реки, скали, балкони, въжета, отрови....Защо да я лежат невинни?
38
1
 
2
 
! Отговори
djip преди 7 години
До Тозилично аз всеки път когато мога спирам на пешеходна пътека. Въпроса е че много пешеходци не могат да проумеят че "джип" с тегло 2.5 тона не може да спре дори от 30км/час до 0км/час за 1-2 метра. И комплексирани човече, спри да обвиняваш хората които карат "джипове" и спортни коли. Защо ти не караш такава? Може би защото тези хора са по умни работливи от теб, изкарват добри пари и си позволяват да си купят хубави коли.
37
3
 
3
 
! Отговори
. преди 7 години
В момента трябва да се тръби за случая по всички медии, да се направи обществен дебат по темата, както непрекъснато се говори за гонки, джигити, пребити старци, ало измамници, но вместо това случилото се съобщава с 2 изречения и се неглижира отговорността и на пешеходзите като участници в движението.
36
1
 
12
 
! Отговори
Този преди 7 години
Помисля си, напрегнато ми е по цариградско, защо не си хвана градския. Хвана градския, някой се насрал, мирише; някой друг нахалитет се бута, обяснява ти, че ти си се бутал.... трети гледат като овце и се оплакват, кашлят в теб, опипват те по джобовете. Въобще е много приятно и не е от пренаселване, от липсата на култура е. Бил съм в половин Европа, нахални стари хора за пръв път видях в софийска долина.
35
4
 
7
 
! Отговори
Този преди 7 години
Да засегнем една друга тема; джип и спортна кола не съм видял никога да изчакат и пропуснат пешеходци на обозначените за това места. Никога. Даже натискат газта. Рядко виждам и СО да дават мигачи. Често виждам изпреварване от дясна лента. И любимото ми: оставиш малко дистанция, някой бакшиш или друг по- тарикат се навре. Друг любим момент ми е когато всички ботове надуят клаксони на жълта светлина.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 34 шофьор: Прочети пак ВНИМАТЕЛНО това което си написал,и ще разбереш че НЕ си шофьор.
33
1
 
6
 
! Отговори
шофьор преди 7 години
НИКОГА, ама НИКОГА няма да тръгна да пресичам в нищото такъв голям няколко лентов булевард с по 1 или повече платна. Който го прави е безотговорен.
32
1
 
9
 
! Отговори
Жалко за шофьорите преди 7 години
Безотговорността и немарливостта на тази жена ще им тежат на съвестта. Страшно безотговорни станаха тия хора бе, как ще тръгнеш да пресичаш един от най-натоварените 4 лентови булеварди в нищото? Жалко...
31
1
 
7
 
! Отговори
ддд преди 7 години
Има светофари и подлези...това, че някой го мързи да мръдне на 100 метра понякога може да му изиграе много лоша шега...Жалко за младата жена, дано си вземат поука другите. Шофьорите ни не са за пример не може да се разчита, че те ще ни опазят, ако сами не се погрижим за безопасността си!
30
5
 
3
 
! Отговори
Един от вас преди 7 години
На българския шофьор не му е проблема алкохола. Проблема му е, че може да си джигитства безнаказано. Ето една направо безпрецедентна идейка: всеки нарушител на ЗДвП и актовете по прилагането му се санкционира със цялата сила на закона; няма първо нарушение, няма второ. Всеки, причинил смърт на пътя, ЛЕЖИ ЕФЕКТИВНО, и любезните малцинства го съсипват със сифилистичните си инструменти в затвора. И най-вече, всечи шкембелия със светеща жилетка, поискал или взел подкуп, се уволнява и праща на топло.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
@28 по скоро му ги затварят*
28
2
 
18
 
! Отговори
No name преди 7 години
Симеоновско шосе е булевард с 4 платна и двойна непрекъсната посредата, изключително натоварен във всеки един час от денонощието, там е безумие да се пресича просто така, въпреки че много хора го правят. Но ние шофьорите не сме магьосници да можем да придявидим, че от съседната лента измежду многото спрели коли ще изкочи човек, и да успеем спрем на секундата, и проблема не е в липсата на гуми, висока скорост или прочие, то просто физически е невъзможно .....
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бивш студентКак да няма значение? Има значение и то огромно значение как човек пресича пътното платно. Иначе ако човек не внимава и не се оглежда. Му отварят очите за винаги.
26
9
 
17
 
! Отговори
бивш студент преди 7 години
Познавам района. Там рядко хората карат с позволената скорост от 40 км/ч. Няма значение дали дамата е пресичала правилно или не. Ако шофьорите караха с ограничение и внимание нямаше да се стигне до този фатален изход. Бог да го прости момиче, а на ония които злобеят спрямо пешеходката - колко от вас пресичат правилно всеки път? Не забравяйте, че и вие сте пешеходци и рядко пресичате на пешеходна пътека или на зелено човече. Бог да го прости момичето и да даде сили на семейството й!
25
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gorjata jena i rodninite i sarvor sa ubiizite po patischtata na bg mrasni ubiizi karat kato ludi snahat 4e nama da ima satvor sa tah ubiizi borisov ba4varova kade ste ubiizite vse pove4e stavat v bg
24
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I dvamata sa vednaga pone sa 10 g satvor tovs sa ubiizi schofiorite kato vijdat peschahodzi naro4no davat gas tiva sa ubiizi nikade po sveta nsma takiva ubiistva po oatuschta ra kamo li na peschahodni p no ako blasnat tia ot gerb ili sem im schte ima prisada ba4varova nali ja vodat kakto i dr ot gerb v bg sakoni sa ubiizi mitri kragzi isnadilva4i nama tova e tragediata sasipahte spokoist. Na normalnite balgari. Satvor sa ubiizite kratzite na bg mutri
23
6
 
7
 
! Отговори
baysando преди 7 години
Наистина пешеходците често сами създават инфарктни ситуации, Но на всички пишещи на забравяйте че и вие сте пешеходци, освен ако с колата не влизате директно в спалнята си.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази смърт, както и други по някои булеварди ще тежат на съвестта на доказано некорумпирания, цирея и т.н. Тези терени бяха държавни, повечето собственици, които са имали терени там бяха обезщетени, но след тази група с приведения зет начело бе измислен закона Лучников, който просъществува 4мес. и много от обезщетените, както и хора, които никога не са имали имоти там си припознаха имоти. Да почива в мир жената, а главният прокурор да се замисли, да действа и да покаже, че не е от тази група.
21
3
 
2
 
! Отговори
Грухтос Бомбастични преди 7 години
И на мен ми направи лошо впечатление, специално Лондон. Преди 10 години не беше така, но миналата пролет бяхме там и на пешеходна пътека с малки деца сме между двете платна близо до Бъкингам и трябваше да изчакаме 3-4 коли докато някой спре за да минем. Навсякъде хората изтрещяват. Няма "запад" вече - може би само Исландия.
20
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Пешеходците трябва да са изсключително внимателни, особено зимата! Дори да пресичат на светофар или пешеходна пътека! Зимно време светлата част от деня е много кратка (все пак става светло чак към 08:30 и се стъмва в 17:00), а хората носят основно тъмни дрехи. Да не говорим ,че фаровете на автомобилите в насрещното платно страшно заслепяват, заради отблясъците в асфалта, което прави пешеходците почти невидими! Просто бъдете много внимателни - и шофоьори и пешеходци!