Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!

Имало две катастрофи, с две BMW-та, уточняват от полицията
5 яну 2017 10:37,
222
Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!
Снимка: кадър, BTV

Единият от шофьорите, участвали в катастрофата на Околовръстното шосе в София, твърди, че е карал с не повече от 110 км/ч.

"Вината се знае на кого е, не искам да коментирам. Има си органи, които ще определят кой е виновен", поясни младият водач. Алкохолната му проба е отрицателна.

Още по темата

При катастрофата късно снощи сериозно пострадали са две жени. Те са с опасност за живота.

Шефът на "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев уточни, че става въпрос за две различни произшествия на едно и също място, по едно и също време.

"Двете BMW-та са се движели с несъобразена скорост. Едното от тях блъска малка кола, в която са пътували двете жени. Те са сериозно пострадали. Няколко секунди по-късно другото BMW забърсва джип и след това се удря в рекламната табела на бензиностанцията", обясни той пред bTV.

По думите му шофьорите не са били много разговорливи, но са обяснили, че са карали с малко по-висока скорост.

"И двамата нямат алкохол в кръвта. Основната версия е несъобразена скорост", заключи комисар Тенев.

Вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова осъди гонките по пътищата и по-конкретно катастрофата на Околовръстното.

"На мястото има камера и ще се установи каква точно е била скоростта. Недопустимо е да се шофира по този начин. Промените в новия закон влизат в сила от 21 януари. Те са много по-строги – глобите са по-високи, ще се свалят и номерата на колата, ще се отнемат и свидетелства за правоуправление", поясни тя пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
6
 
! Отговори
бахур преди 7 години
До Станислав НиколаевОбщото е в кухата лейка :)
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станислав Николаев 97 (или пък си Николай Станиславов?)Въпроса ти показва че :"Ти си *** и той(Боко) е *** та за това и се харесвате".А съсел е тая парясница която те е "изходила" на земята.
77
1
 
13
 
! Отговори
управия няма да има преди 7 години
Един юрист ми обясни така-материален закон било какво точно е нарушението, ама отделно от това имало процедурен закон-как да се стигне и наложи наказанието. Първите добри-лоши,проблем имало при вторите-от оставените/незапълнени дупки/вратички;плюс неграмотните индивиди,съставящи началните актове и прекалено грамотните, използващи пропуските в системата.Така доста дребни престъпления минават метър,но на същия принцип истински големите мизерии отиват 100% фира.
76
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само 110 км и това му се струва нормално. Това говори много за умствените му способности! Няма какво повече да се коментира!
75
8
 
12
 
! Отговори
Станислав Николаев преди 7 години
До ЕстественоИ какво общо има един премиер на една държава с *** по пътя? Сякаш при Съсела и Орешарски не ставаха катастрофи! Айде малко по сериозно моля!
74
2
 
4
 
! Отговори
физик преди 7 години
До НикиСподелям мнението ти за Т.Т., както и оригиналната ти идея за едновременното присъствие на прости шофьори - пространствено и времево.Но разбирането ти за принципа на суперпозиция е съвсем грешно.
73
10
 
14
 
! Отговори
Естествено преди 7 години
С мутра Премиер какво очаквате да се случи? Ревете по форумите и като стане време за гласуване, ходите за гъби или гласувате за МУТРА?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??
72
1
 
25
 
! Отговори
Добре преди 7 години
Първо як бой , после съд
71
1
 
44
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Изключителния интелект лъхащ от лицето на този *** съперничи само с това глиган с лоботомия. Нагъл, безпардонен селски бе, който явно има и малко пепероне, което се мъчи да надуе с беймвето на татко. А не се съмнявайте, че татко е същият питекантропус. Хубаво би било да ги настанят тутакси в място с по- големи тарикати от тях, които да им снижат тестостерона, чрез изпускане през задната клапа.
70
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо простите хора в България са ужасно просто.Нелечимо прости.А останалите безумно търпеливи
69
2
 
4
 
! Отговори
Аджамията преди 7 години
До АнонименДо АджамиятаКато се замисля по - добре на картинки, от колкото с 30 годишни лели :)
68
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когто нагли провиниалисти полазят София се случва ТОВА!
67
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да вдигат глобите, те пак ще си "летят".Трябва като в САЩ да въведат обществено-полезен труд. На такъв би му се отразило доста добре, ако почиства канавките край пътя за един месец.Иначе тате ще плати и пак по старому.
66
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като му видиш селската мутра на тоя и всичко става ясно.
65
1
 
51
 
! Отговори
:( преди 7 години
Този само по снимката бих го осъдил . Див балкански ***.
64
4
 
33
 
! Отговори
Ники преди 7 години
..."Шефът на "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев уточни, че става въпрос за две различни произшествия на едно и също място, по едно и също време" ... този бисер е от ранга на "Бягайте от мен до другото дърво": Според законите на физиката е възможно една частица да съществува едновременно в 2 състояния в едно и също време (принцип на суперпозицията) но не е възможно 2 прости ( в случая мноого прости ) частици да са в едно и също време на едно и също място.
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Некой си...21Нищо няма да операт, утре ще ги пуснат
62
2
 
13
 
! Отговори
Лудостта по пътищата преди 7 години
Да кажем НЕ на убийците по пътищата! @RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива с платформа за законодателни промени!
61
1
 
8
 
! Отговори
защо преди 7 години
обиждате истинските джигити/не в България/,сравнявайки ги с тези пубери,***.И да ги отърват,вано или късно ще си го получат.
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34: Тоя няма да му пропука от 500 лв. гражданска. Него ще го засърби ако сега не му платят каското и се наложи да си купи друг дарак със свои пари.