Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!

Имало две катастрофи, с две BMW-та, уточняват от полицията
5 яну 2017 10:37,
222
Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!
Снимка: кадър, BTV

Единият от шофьорите, участвали в катастрофата на Околовръстното шосе в София, твърди, че е карал с не повече от 110 км/ч.

"Вината се знае на кого е, не искам да коментирам. Има си органи, които ще определят кой е виновен", поясни младият водач. Алкохолната му проба е отрицателна.

Още по темата

При катастрофата късно снощи сериозно пострадали са две жени. Те са с опасност за живота.

Шефът на "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев уточни, че става въпрос за две различни произшествия на едно и също място, по едно и също време.

"Двете BMW-та са се движели с несъобразена скорост. Едното от тях блъска малка кола, в която са пътували двете жени. Те са сериозно пострадали. Няколко секунди по-късно другото BMW забърсва джип и след това се удря в рекламната табела на бензиностанцията", обясни той пред bTV.

По думите му шофьорите не са били много разговорливи, но са обяснили, че са карали с малко по-висока скорост.

"И двамата нямат алкохол в кръвта. Основната версия е несъобразена скорост", заключи комисар Тенев.

Вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова осъди гонките по пътищата и по-конкретно катастрофата на Околовръстното.

"На мястото има камера и ще се установи каква точно е била скоростта. Недопустимо е да се шофира по този начин. Промените в новия закон влизат в сила от 21 януари. Те са много по-строги – глобите са по-високи, ще се свалят и номерата на колата, ще се отнемат и свидетелства за правоуправление", поясни тя пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масово там ограничението не го спазват...за нищо го нямат... А пък тия с БМВ-тата съм забелязал,че голяма част от притежателите на тази марка са изухливи и надути смешници...
58
2
 
56
 
! Отговори
д преди 7 години
Тоя дебелия е много нагъл! На 20 години излязал с БМВ-то от тати, сложил коженото якенце при -5 навън и се гони с другия *** на Околовръстния път. 110 км/ч друг път! Каква гонка е това бе? Аз карам с 80 там, колкото е и ограничението, и ме изпреварват като бесни. Тези се гонили с 110 км/ч. Да!Единя с 3ка, другия с 5ца, на по 20 години, уж дошли да учат. ***!Родителите им и те са ***!
57
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега за тоя *** само обществено полезен труд! Да изважда от колите пострадали в катастрофи, причинени от такива като него. Да види резултата от гъзарията си!
56
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бекак 110 км/ч на околовръстното ще е несъобразена скоросттова си е превишаване на скоростта поне с 20 км/чкого се опитва да покрие този комисар Теневпак някой наш човек май
55
3
 
23
 
! Отговори
Баро Баварков преди 7 години
"Шофьорите не са били много разговорливи"-закономерно,а дали могат да пишат?Всяко баварче,управлявано от недозрял шофьор(под 30 години),трябва да е оборудвано със зелен буркан и жално виеща сирена.Не са необходими никакви други мерки-така хората ще се пазят и ако трябва ще отбиват на такива със специален режим.Необходими са нови правила и рестрикций за младите шофьори(и за прекалено старите).Барутниците на Европа,тепърва ще пълнят БГ(след спирането на дизелите там)."Секо се качило на кола.."
54
1
 
39
 
! Отговори
Аз преди 7 години
"И двамата нямат алкохол в кръвта", явно и мозък в главата...За жалост имат силни татковци, кото им дават бързи коли и сега ще ги отърват от наказание...
53
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глобата трябва да 1200 лв. ако има пострадали се умножава по 6 за всеки пострадал. Ако се успорва в съда - съдия да има възможност да умножи глобата по 8, ако глобата се потвърди. Ей такива високомерни *** да им свалят и номерата на колата за от 3 до 5 години. Гледай как ще карат като останалите културни граждани тогава.
52
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И двамата нямат алкохол в кръвта. Основната версия е несъобразена скорост", заключи комисар Тенев.Кого се опитва да прикрие този човек?Скоростта МОЖЕ да е "НЕСЪОБРАЗЕНА" само когато е ПОД МАКСИМАЛНО РАЗРЕШЕНАТА за участъка от пътя.КАК скорост от около 110 км/ч в НАСЕЛЕНО МЯСТО може да се характеризира като НЕСЪОБРАЗЕНА???Скоростта е ПРЕВИШЕНА със сигурност!!!НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТОЗИ П Р О С Т МИЛИЦИОНЕР!!!
51
1
 
15
 
! Отговори
Angelhell преди 7 години
Само дето камерата снима в другата посока....Джигитите много добре го знаят. Затова си правят гонките в посока към Перник!
50
1
 
7
 
! Отговори
Vlado14 преди 7 години
*** от село
49
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На нас не ни трябват терористи с камиони, шофьорите на БМВ ни стигат.
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая мутра на снимката ли в "младия водач"?
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До През изперкванеС калашников трудно ще уцелиш движещ се автомобил, и то точно шифьора, калашников не е предвиден за това, точен е но на единична или на къси откоси, не става за движещи се цели. По добре инвестирай малко повече в някое по малко оръжие което е по скорострелно и не толкова мощно, но по лесно поразява движещи се цели.
46
2
 
46
 
! Отговори
Ла*ненца преди 7 години
До гуша ми е дошло от малки *ненца с каруци на по 15 години, заради които страдат нормални хора, които си шофират към дома, където ги чака семейството.Да лежи *лучето няколко години, да плати кръвнина и да му иде да се метне от някой мост.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До През изперкванеПо - добре *** в парламента
44
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Закони в България колкото щеш, прилагането им е проблем. Наистина, трябват жестоки мерки, но административни и бъркащи в джоба - например глоба и конфискация на автомобила (ако управлява собственик), ако е пълномощник - спиране от движение за 2-3 години (докато изгние таратайката) и няколко хиляди глоба, пък (уж)собственика да си търси обезщетение от (уж)пълномощника. Но неееее, дайте да цвъкаме престъпни състави в НК, да има осъдени-извършител винаги е известен, разкриваемостта хвърчи нагоре
43
7
 
8
 
! Отговори
Аджамията преди 7 години
До Анонимен53До ЛораТи кръстословици ли ще решаваш с 30 г.? Аз лично бих хапнал агнешко :)
42
4
 
31
 
! Отговори
художника преди 7 години
Щом като предумишлено караш 2 тона желязо с превишена скорост и направиш беля, обвинението трябва да е за опит за предумишлено убийство! Това не е НЕСЪОБРАЗЕНА скорост, както ще го изкарат в съда, за да ги пуснат впоследствие по живо - по здраво.
41
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каво значи не повече от 110? Тоя на състезателна писта ли е бил?Или на магистрала?Околовръстното не е магистрала.На другия пък километража се заковал на 170.
40
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно да Ви кажа изпитвам огромно желание да размажа физиономията на някой такъв турбо ***, и не само на него, а и на баща му щото му е купил талава кола, ама кат'си представя че ппсле ще трябва да ги лежа като за хора