Пострадала от ПТП-то на Околовръстното – в кома

Жената е на 49 години, получила е множество травми
5 яну 2017 15:30,
5
Пострадала от ПТП-то на Околовръстното – в кома
Снимка: архив, Bulphoto

49-годишната жена, пострадала при катастрофа на Околовръстния път и бул. "България" е в медикаментозна кома, състоянието ѝ е стабилно, съобщиха от ВМА.

"Жената, която е докарана при нас, е на 49 години, с множество травми, при която водеща е черепно-мозъчната травма", каза Любомир Методиев, говорител на лечебното заведение.

Още по темата

Той обясни, че тя е на изкуствена белодробна вентилация и й предстоят контролни образни изследвания в рамките на утрешния ден. По думите му не може да се каже категорично дали има опасност за живота на жената.

Втората пострадала е 47-годишна жена. Тя е без опасност за живота, съобщават от Пирогов.

"Хирурзи са я оперирали, тъй като има счупване на един от пръстите и луксация на друг", каза говорителят на болницата.

Вчера към 21 ч. станаха две катастрофи на Околовръстния път и бул. "България". Първоначално информацията беше за една катастрофа, при която има една пострадала жена. По-късно началникът на отдел "Пътна полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев уточни, че става въпрос за две катастрофи, които стават в рамките на няколко секунди. При тях са пострадали две жени.

По думите му един автомобил удря друг, завърта се и спира на средата на платното. Другият автомобил удря джип, излиза от пътното платно и влиза в намиращата се наблизо бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо две катастрофи, а не една ли? Ами защото така може да се отрича всякаква връзка между двамата *** с БМВ-тата, дето са си ги мерили. Съответно другият, който е катастрофирал по-леко, няма да бъде привлечен като съпричинител на ПТП-то с тежко пострадалите и ще излезе сух и с чисто досие.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще са две катастрофи, ако първата е станала по-назад от втората. Но ако втората става следствие на първия сблъсък, защо са две ?! досега не му ли казваха верижна катастрофа?!? или вече по магастриралите като се нанижат през няколко секунди 100 коли, ще казваме на магстралата станаха 100 катастрофи! Още от самото начало на този случай има нещо странно ... 100 пъти се повтори, че катастрофите са 2
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност причината за тези ПТП-та е неработещия КАТ, а това, че шофьорите са нарушили правилата и са станала катастрофи и тази жена е в кома, е последица от неработещия КАТ. Като няма контрол от страна на КАТ, правилата не се спазват - българи, гърци, французи, немци, ... никой в България не спазва правилата. Спазването на правилата винаги във всяка държава се налага със сила от държавата, чрез санкция за ВСЯКО нарушение.