Джигитът с джипа от "Ботевградско": Пие, псува, бие

Агресивният шофьор е задържан – с богато криминално досие е
Обновена: 7 фев 2017 10:04 | 7 фев 2017 10:00,
83
Джигитът с джипа от "Ботевградско": Пие, псува, бие
Снимка: МВР

37-годишен мъж с метална тръба потроши кола, в която се возят мъж и малкия му син. Инцидентът е станал вчера сутринта на бул. "Ботевградско шосе" в посока към кв. "Враждебна".

Още по темата

"Около 10:20 бяхме засечени от джип. Опитахме се да го изпреварим, но той биеше спирачки пред нашия автомобил. Искаше да ни избута от ляво в дясно. В един момент се изравнихме, отвори прозореца и крещеше като обезумял, че иска да ни убие, псуваше, обиждаше. Синът ми се разплака, много се притесни", разказа потърпевшият Йордан пред Нова тв.

"Попитах го какъв му е проблемът? Каза, че ще ни избие, да слизам да видя какво ще ми се случи. Затворих прозореца, тръгнахме", разказва още Йордан.

След това мъжът с джипа ги пресрещнал на около 100 метра, препречил платното и ги принудил да спрат.

"Не можехме да продължим пътя си. Той слезе с метална тръба около половин метър и опита да удари предното стъкло на нашата кола. Аз върнах назад, но човекът се затича и нанесе удар на автомобила", разказва Йордан.

Синът му снимал нападателя и колата му. Снимката е предадена на полицията за откриване на извършителя.

Не след дълго агресивният шофьор е бил задържан. Той е криминално регистриран - за шофиране след употреба на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
26
 
! Отговори
До ВИС 2 преди 7 години
Мястото на висаджиите е при братя Илиеви
51
1
 
21
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Ицо,Ще си намери майстора и той! След като кара солиден джип, значи е сравнително добре финансово! Въпроса е защо е озверял толкова? То всички имаме проблеми, ама дай да се избием заради тях! В псевдодемокрацията в която живеем днес доста хора си помислиха, че всичко им е позволено и че никой не може да ги съди за нищо! Ясно е, че всеки търси своята справедливост, но това не трябва да става повод българите да се избиваме взаимно!
50
1
 
28
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Да му огънат сега тръбата в главата
49
48
 
2
 
! Отговори
BИС 2 преди 7 години
Е как детето плакало и било много стресирано пък във същото време правило снимки!?Кой знае тоя по бедния как се замъжвал на тоя с джипа.Па като видиш че си по- беден и по- слаб,би трябвало да отстъпиш на на по -силните и богати хора.
48
42
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойде Радев на власт и веднага изпрати мутрите си да бият хората!
47
2
 
43
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Вместо да гоментираме гадната гад...Просто като видиме такава случка..ЧОВЕК С ДЕТЕ КОЙТО Е НАПАДНАТ от бивша мутра с джип с киминално изражение и криминално досие..Спираме 10 коли трошиме му джипа чупиме му костите(ИНДИЯ) и си тръгваме..Ако иска някой тир да му мине през черепа
46
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23Ако за разказване на вицове и слушане на ББС биеха в ДС и вкарваха в затвора, то аз и всичките ми приятели да сме го усетили, защото през 80-те години редовно това правихме!? Недей да лъжеш младото поколение!
45
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И най-вероятно вече е на свобода...
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И НА ДАНЪЧНИ И МИТНИЧАРИ, ОТИ ПАРИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ
43
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво толкова е станало, пийнал човека повеселил се, от мухата слон правите а се напивате всяка вечер на мотики
42
4
 
21
 
! Отговори
Ivan ot Dragoman преди 7 години
За да няма подобни случаи вдигнете заплатите на следователите и полицаите. Само тогава може да научите с какво са ги наказали предишните пътни-хулигани и чий разглезен син е този, как е купил откраднатия джип, какви са му вризките с "куките" и т н. Сигласен съм, че преди такива проблеми ср решаваха още при разпита в милицията, като те "масажират" между масата стола, печката, мивката и се свестиш изтрезнял в мазето. Сега е демокрация. Я си представете, че е човек на бизнесмен, депотат, пласьо
41
1
 
11
 
! Отговори
до Fanatic преди 7 години
Имаш ли представа колко са 11 метра?Купи си такъв спрей,и ме извикай като ще пръскаш мечка с него.Искам да гледам от далече.Ще стане голям кОпон!
40
3
 
13
 
! Отговори
Груйо преди 7 години
до ЦецоДа, съгласен съм, че не е това начина да се наказва. Просто искам хората да се замислят как се държат. Имам чувството, че напоследък всички хора се държат много нахално, нагло, арогантно, все едно се намират в някаква компютърна игра. Обърнете внимание на хората около вас и ще забележите колко са озлобени хората и не зачитат другите около тях. Убеден съм, че ревящия по ТВ-то е бил инициатор на случката.
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в тухларната ако има такава един месец
38
1
 
16
 
! Отговори
Sherlock преди 7 години
Interesno e kak TRUBATA mu e vinagi v kolata? 4esto li ja polszva vseki den???
37
0
 
23
 
! Отговори
Бат Жоро преди 7 години
Нем повече ме притеснява факта, че човек в България не може да си защити частната собственост. Ако крадец влезе в дома ти и ти се защитиш с нож - не той, а ти ще бъдеп осъден за нанасяне на телесни повреди. Проверете в нета и ще видите, че има натива случай. Единствения начин да не бъдеш осъден за защита на собствения си имот е било да докажеш, че крадеца е щял да ти навреди. Това ми се вижда много по-притеснително от колкото жипа с ***.
36
3
 
17
 
! Отговори
Бълхар преди 7 години
Това е ***, *** народ със *** манталитет.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро утро гледам ионко се появи съмна ионко те не си знаят някои стария ти нов искаш да въвеждаш ионко я се запитаи защо една фирма е с четри човека на месец а друга с 44 нали гледаш я гледни и се сети ионко поздрави от каспичан зоната на здрача събуди се
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 28 и за какво саги изтезавали , за добро държание , от тези така на речени бити по онова време , сме много добре , скачаха по площадите и вдигаха двата пръста за демокрация , която се състои в безхаберие кражби и продажби ,от време на време бой по улиците
33
2
 
28
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Груйо 31Дори да е виновен, не е това начина да се наказва! На всеки може да се случи да сбърка на пътя, трябва ли за това да му се чупи главата? По-интересно ми е защо нападателя, който е с богато криминално досие си кара спокойно колата, вместо да изкупва вината си в специализирани заведения? Всъщност, отговора на този въпрос го знаем всички...