"Плюещи" плочки, дупки – настилката на "Витошка"

От "Спаси София" алармират за некачествения ремонт на пешеходната зона
8 фев 2017 18:44,
72

Снимка: "Спаси София"

Разбит паваж, "плюещи" плочки и разкъртени шахти – това се вижда на снимките на пешеходната зона на бул. "Витоша", разпространени от "Спаси София".

Още по темата

Кадрите показват, че и трите фази на ремонта на "Витошка", изпълнявани една след друга в периода 2012 – 2015 г., вече са със сериозни дефекти, пишат от неправителствената организация. Според тях причината е недостатъчният строителен надзор, лошият избор на материали и ниското качество на полагане на настилките.

Също така заради монтажа на тентите на заведенията настилката е била дупчена и разбивана. От "Спаси София" отбелязват, че не би трябвало така да изглежда централната улица на една европейска столица, особено когато е единствената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
31
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Най-гадното на тези плочки е, че и при най-малка влага те стават хлъзгави като ледена пързалка.
26
0
 
7
 
! Отговори
песен днес да екне преди 7 години
До Неблагодарен народвместо да плюеш и ти като менте-плочките наред по народа, посочи на будните блогъри от "Спаси София" фирмите бригадири и лицата по надзора от 2012 до 2015 г., та да спре плюенето.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наследството на Бококрацията..........
24
1
 
18
 
! Отговори
нЕмам думи преди 7 години
Помните ли един обезкостен от шведите блок в гр. Ямбол? Тогава се стигна до събарянето му ,че иначе щеше да падне от само себе си . Страхувам се ,че това което е останало от държавата ни вече е пред срутване сещате се на кои от жълтите павета трябва да "благодарим"???
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
20% отбиване на номера, 80% усвояване. Ефектът -нещо като да залепиш временно фототапет на нацепена стена.
22
1
 
24
 
! Отговори
СИК преди 7 години
Дана дсакалицата и прогизналата от корупция и простащина ГЕРБаджийска пасмина съиспаха и София, и Блъгария!
21
2
 
21
 
! Отговори
До №19 преди 7 години
Ти в ред ли си какви комунисти те тресат след Янчулев и Софиянски кои са на това място ? Все гербави са кметове на София включително два мандата вече на твоята любимка.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елате да видите настилката в Хамбург. Павета 20 на 20 см а дълбоки надолу 30см - вечни са. А на Витошка са сложили евтини плочки за баня за да се счупят за 2 години и пак да правят ремонт. В това отношение кмета на Варна е нмооого по-умен. Сложи павета в центъра, вярно по плитки от хамбургските но поне 10 см дълбоки.
19
3
 
15
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
ГРЕШИТЕ!Това не е в резултат на изпълнението от фирми на НАШИ хора.Това е резултат от " ДЕМОКРАТИЧНИТЕ " промени в България.Изчезна морала, достойнството, коректността, честността.На власт сега са кражбите, измамите, пошлостта, простащината.ИСТИНАТА боли ...... нали така ?
18
1
 
25
 
! Отговори
Бимбо преди 7 години
До Блатен тъжникМетрото е тръгнало да се скапва на места. В някои подлези има течове. Този на Лъвов мост тече и гледам, че са закърпвали тунела под Сливница с монтажна пяна и болтове. Остава да се срути и да затрупа хората, и после цяла седмица по телевизиите ще се оправдаваме, мрънкаме и пак няма да има виновни.
17
2
 
17
 
! Отговори
Върни парите ма. преди 7 години
учителката по руски език вече е проблем не само за Град София, но и за чужденците. Тази краде повече от Лужков. Май ракът скоро ще я повтори...........
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА И МАФИЯТА.
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е резултатът от управлението на ГЕРБ. Фирмите изпълнители са на "нашите хора". На тях не се търси сметка, защото половината от парите предвидени за ремонти се насочват в партийните каси, а от там към личните сметки на партийните дейци от ГЕРБ. Иначе как "премиерът слънце" щеше да стане милиардер.
14
1
 
15
 
! Отговори
да преди 7 години
Спасете България!
13
0
 
15
 
! Отговори
e преди 7 години
това е запазена марка на всички бг градове. трябва да се патентова. много е европейско.
12
34
 
6
 
! Отговори
Неблагодарен народ преди 7 години
Защо някои коментари са срещу Фандъкова. Не можете ли да оцените, какво направи тч за София. Да не би тя да е правила ремонта. От всички досегашни кметове единствено Фантъкова прави нещо за София. Останалите само крадоха. Да не говорим, че тежкото наследство, мутрите подчинени на бивши ДС агенти са комунисти. Така че БСП и цялата *** дето само могат да плюят да заминават за Русия ако не им харесва България.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата се разпада като загиващ организъм. Истинската, голямата причина обаче е, че допуснахме хората, самата социална тъкан да загние. Всичко е до хората. Те имат свойството да се мултиплицират в средата в която живеят. Не е и до пари. Нали виждате. Европейско финансиране от което едно голямо нищо.
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберска работа!
9
3
 
32
 
! Отговори
Долу ГЕРБ преди 7 години
Съд до дупка!!! Съд за мафията ГЕРБ!!!! Фандъкова,не си стой на топло в кабинета ами се разходи... имаш ли очи и съвест???? Как спиш вечер? Нагли крадци!!!
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сагата със столичното парно все още изглежда далеч от развръзката си. В следобедните часове на днешния ден без отопление остана по-голямата част от ж.к. Надежда.При Боко и ФЪНдуткЪ е ТАКА.Очаквам скоро и тока да спрат.