Вижте къде няма да има вода в София на 9 февруари

Ще се извършват ремонтни дейности
8 фев 2017 11:55,
2
Вижте къде няма да има вода в София на 9 февруари
Снимка: Софийска вода

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Роза" и ул. "Вършец"с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: с. Войнеговци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Спортист" ъгъла с ул. "Стара планина". 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ангел Кънчев" кв. "Витоша" район "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Ангел Каралийчев" от ул. "Никола Недев" до ул. "Кирил Буюклийски", ул. "Кирил Буюклийски"; по ул. "Иван Пейчев" от ул. "Йордан Бакалов - Стубел" до ул. "Ангел Каралийчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Пейчев" ъгъла с ул. "Ангел Каралийчев".
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Йерусалим" жк. "Младост" 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 48, бл. 48А, бл. 33
ул. "Йерусалим" №1 и №3; ул. "Никола Генадиев" №19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 48А. 

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Тодор Джебаров" жк. "Гоце Делчев", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Тодор Каблешков", ул. "Луи Айер", ул. "Хенрик Ибсен" и ул. "Перловска река".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 256. 

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Нишава" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Нишава" от ул. "Червена роза" до ул. "Златишки проход"; по ул. "Котленски проход" от ул. "Нишава" до ул. "Златни врата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Нишава" ъгъла с ул. "Котленски проход".
 
На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Ташкови ливади" жк. "Разсадника – Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Младежка искра", бул. "Възкресение", бул. "Вардар", ул. "Тома Никлев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Даскал Коле" ъгъла с ул. "Ташкова градина".
 
На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Момина сълза" вилна зона "Банкя" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Момина сълза", ул. "Еделвайс", ул. "Спътник"; по ул. "София" от ул. "Космонавт" до ул. "Иванянско шосе",ул. "Блян"; по ул. "Ангел Каралийчев" от ул. "София" до ул. "Морава".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Блян" ъгъла с ул. "София".
 
На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. "Първанова чешма" с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Уршак", ул. "Първанова чешма", ул. "Доброславско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Доброславско шосе" ъгъла с ул. "Бранище". 

На 9 февруари 2017 г. (четвъртък), във връзка с установяване на скрит теч на уличен водопровод на ул. "Войводина могила" кв. "Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Войводина могила" от №88 до №160; ул. "Селище", ул. 605, бул. "Цар Борис III" от №358 до №400.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Войводина могила" ъгъла с ул. 605. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на ул. нишава новия министър семерджиев няма ли частна клиника? как ще му спирате водата ? или си има и частно водоснабдяване ? нищо чудно !
1
0
 
6
 
! Отговори
Предложение преди 7 години
Няма ли да е по-удобно за софиянци, да се съобщава къде ще има вода? Материалът ще е доста по-кратък.