Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
15
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Значи, преди да ни накарате да коментираме клипа, вземето го покажете тоя клип. Щото аз клип тук не видях.... мaлоумници такива. Tъпи журнaлисти....
42
3
 
16
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
E като се дърпа как да го вкарат в колата? Ако иска добро отношение - влиза си доброволно и си го карат в районното. Естествено че като се съпротивлява ще го накарат да влезе...
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не виждам проблем, тъпчат го защото не ще да влезе, в щатите щяха да го праснат с тейзъра и ще влезе сам и в багажника, а ако се дръвчи щяха да го застрелят. Аман от либерални лигльовци
40
3
 
19
 
! Отговори
Ахааа ! преди 7 години
Сега вдянах ! Журналята ги е яд, че не го маркираха в бъбреците и сега останаха без възможност да кудкудякат за "пореден брутален случай на полицейско насилие". Ц-ц-ц... и как ще заработят надницата сега ?
39
20
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 7 години
Аз виждам 80% от постовете ,че са на милиционери което по скоро ни доближава до сирийско-турски синдром отколкото към нормалните държави,не случайно в БГ вече живеят само хора на 50-те!
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е сторил - нищо!!!! Както си е вървял по пътя мирно и кротко се намерили едни,които трябва да следят за обществения ред и го прибрали защото нямало какво друго да правят :)
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко му е на наркомана. Шутове в муттрата да се научи следващия път да изпълнява това, което органите на реда разпореждат.
36
3
 
23
 
! Отговори
Палката преди 7 години
Е, как може така ? Защо не го поканиха с бъклица и дрян, че и шоколадови бонбони ? Аз съм 80-ти набор и още помня кварталния от соц-а. Около 2 метра,мустакат,шамара му колкото тиган за палачинки. Та едно време са имали страх от Мвр-то, щото биеха. А сега -толерастия...
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите са така. Работата им е рискова и във всеки един момент може да се обърка нещо. Общо взето, те са хората, които се сблъскват със опасните хора в обществото ни. Затова и са направили така, според мен.
34
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, което се вижда на клипа е че има не изпълнение на полицейско разпореждане. Точка. От този момент нататък полицаите могат да правят всичко. Има закони. Мрънкачите у лево. *** с татя в районното да пишат обяснения.
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заплатите на полицаите трябва да са над 2 000 лева за да има качествени кандидати. Образовани, културни и внимателни. Същевременно добре подготвени физически с умения по кикбокс, бокс и джудо. С тестове на всеки 6 месеца. Шкембелии и с дебели *** да няма. Да се учат и на английски задължително. Пияници, авантаджии, мързеливци-вън! Така авторитета ще е висок а и резултатите добри. Иначе от село момчетата стават за подигравка с манталитета и външният си вид.
32
3
 
26
 
! Отговори
Aleksandar преди 7 години
Съпротива при арест ,кво има да гледаме ?!!!
31
1
 
15
 
! Отговори
до ИДИОТ преди 7 години
Хубаво си се именувал, ама вземи да се "сАбудиш" ти, а също така вземи та се научи да пишеш грамотно. Ограмотяването и в други области никога не е излишно. Иначе самочувствие имаш, сега само малко и грамотност трябва. Знаеш ли първо какво означава МАЛОлетно лице ? Чия работа е според теб задържането на лица, като не е на "тюфлеците от охранителна полиция" ? На аптекарката ? На кака Керанка чистачката ? Какво означава "автомобил за задържане" и къде в България има такива можеш ли да ми обясниш ?
30
2
 
23
 
! Отговори
Кольо непукиста преди 7 години
Журналята, много сте евтини. Ако тоя ви ми младеж не сака да го тъпчат у патрулката да влезе доброволно, бре! Тогава няма да го тъпчат, ще е по-културно и няма да е така жалко. Жалко е оти трябваше да го набият ама те само го бутат...
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина ли това е най-голямата новина от днес?
28
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз предполагам, че това е отличникът на някоя езикова гимназия, победител от няколко олимпиади по математика. Момчето никога не пушило и пило алкохол, всяка неделя помага на болна пенсионерка, като и пазарува. На всички автори на подобни клипове пожелавам някой ден, връщайки се от работа да намерят дома си ограбен и пак със същия ентусиазъм да се правят на "оператори".
27
4
 
24
 
! Отговори
Iphone8 преди 7 години
Айде бе, брутално бил бутан в полицейската кола. Вас що никй не ви бута в полицейска кола??? Голямо мрънкане. Като не бачкат полицаите що не бачкат. Сега вкарали някой в патрулката и вече айдеееееее. Само бой по тая *** крадлива!!!
26
5
 
23
 
! Отговори
Бивш студент преди 7 години
Абе, хора, престанете да подронвате престижа на полицията. Да, има и *** сред полицаите, но не всички са такива. Защо мен не ме тъпчат така в патрулка? И аз съм прибиран, и аз съм бит от полицаи, но си го бях заслужил. Така, че преди да ги съдите проверете и тяхната гледна точка!
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите, нашите, да странни птици. Като им хвърлят един бой някъде ще опищят света, че полицията бездейства. За задържането на този младеж ме знаем причината.В коя държава, например САЩ, като не изпълняваш полицейско разпореждане и се бориш, полицаите ти се молят? В САЩ имат Тейзъри, пускат му ток, осмиряват го и т.н.У нас така полицията стана беззъба и страхлива. Когато наистина трябва нея я няма. Изчакват за да не се намесват пряко защото са винаги виновни.Лошото е, че нивото вече в ниско
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес бг, не се правете на луди, а пускайте новината за поредния шут отзад за Доналд *** от федералния съд! Знам, че това ще разочарова читателите ви-лyмпени, ама кво да се прави...