Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад
10 фев 2017 09:14,
180
Трима срещу един: Полицаи тъпчат младеж в патрулка
Снимка: Facebook

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: арестМВРпатрулка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
20
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Трима срещу един! Е това не е честно! Двамата полицаи е трябвало да се отдалечат, да останат един срещу един, и ако нарушителя няма оръжие, то и полицая да се обезоръжи.Това са имали предвид журналистите, но са го казали с малко думи.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29, то и на мен мие писнало от българските неуредици, ама в случая журналята правят от нищо-нещо.
21
3
 
15
 
! Отговори
Wtf преди 7 години
Такива "добри деца" ви убиват, крадат ви, изнасилват и т.н. Как миже да сте толкова *** народ???Ако не иска да влиза доброволно в патрулката, милицифайките какво да правят? Да му направят кафенце ли? Бой докато започне да спазва законите и това е.
20
2
 
17
 
! Отговори
да преди 7 години
като не е сторил нищо и е толкова невинен какъв е проблема да се качи..значи полицаите ей, така за нищо го прибират, защото.. ей, така... айде, бе...
19
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да гледам клипчето, защото може да е последната капка да остана в чужбина за постоянно. От необяснима любов към родината ще отложа неизбежното.
18
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако младежа не буйства и се качи спокойно в патрулката, полицаите няма да го тъпчат. Даже и требвало да му вкарат неколко палки у фейса.
17
8
 
6
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Момчето изглежда много уплашено. Според мен или е пийнал или е пушил трева. Подозирам второто. Тревата може да те вкара във филм и да изпаднеш в паника. Може да са го хванали с трева и да е уплашен от евентуална присъда. Друга причина да се опъва при арест не виждам. Ще се разбере.
16
18
 
6
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
Спрете си Американските филми и се сабудетеАко лицето е малолетно, не е работа на туфлеците от охранителна полиция да се заемат с него. Тяхната работа не е свършена , трагнали друга да вършат! Но като гледаме как се справят явно и с пубери не могат да се справят!Когато няма интелект , се употребява единственото което има , физическа сила, в случея и двете ги няма. Патрулирщ автомобил , не е автомобил за задържане на лица, аз съпротива не видях! имайте представа какво е съпротива.
15
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицейска "мъка" е да служиш на хлевоуст народ, който никога за нищо няма угодия !Журналистическа "мъка" и импотентност е да търсиш под вола теле и да се мъчиш да спишеш нещо от нищо, но за това пък с патос като за световна драма, в името на това да си заработиш надничето. Дали тези съждения кореспондират със случката и автора на статията - преценете сами !
14
5
 
21
 
! Отговори
бай Х преди 7 години
Е това в щатите няма как да се види ако не го застрелят и е вменяем ще лежи от 10 нагоре в зависимост от настроението и как му е тръгнал деня на съдията.. разбира се всичко се решава в рамките на 2-3 дни от събитиетопри руснаците също не вярвам да са случи
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧочкоВярваме ти!...че баща ти е полицай.
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе на толкова години станах,как не ме биха полицаи?
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чочко, спешно се върни в първи клас, защото имаш правописни грешки в почти всички думи от едното ти изречение! Срамна работа!
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България журналистиката е на толкова просто ниво, че нямам думи, защо се прави новина от това, щом го тъпчат в патрулката, значи има защо? Мен защо не ме тъпчат в патрулка. То е ясно, че ще някой ***, който плаче татко му да го спаси, щото се е нас*ал! Евална на полицаите, даже трябва да ги бият яко такива! Напълнихме се с ***!
9
4
 
28
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Аз виждам съпротива при арест. В САЩ щяха да му пуснат ток, че и присъда го чака.
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами при положение че оказва съпротива, какво друго да направят освен да го "бутат брутално" ?Ако беше влязъл като нормален човек, никой нямаше да го бута. Карат го в районното, питат го там каквото ще го питат до 24 часа го пускат. Ако счита, че не е имало законово основание да бъде задържан - има си ред. Жалба -> съд -> обезщетение (и наказание за виновните длъжностни лица). А и трима човека можеха МНОГО БЪРЗО да сломят съпротивата му, ама хората се стараят да не прилагат прекомерна сила.
7
2
 
22
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Не трябва да има нужда от борба. Полицията трябва да има власт и отговорност да респектира с думи нарушителя и след отказ моментално обезвреждане с т.н. помощни средства. Разбира се при пълна отговорност за своите действия, че наистина е имало нарушение на закона.
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста хуманно действаха! Ако беше в западна държава да са го наебали на място. Води се съпротива при арест, което води до по-голяма присъда. Тука при нас се води полицейско насилие, нищо че на клипа не се вижда никакво насилие. Даже се опитваха максимално да не го наранят. Така е при нас, държавата и в частност мвр не им дреме за полицая. Ако го бяха маркирали им най-вероятно ще им е спукана работата.
5
3
 
46
 
! Отговори
За преди 7 години
да го тъпчат има за какво.Това на българина угодия няма.Като някъде има поредно нападение от бандити над нормални хора се започва-КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА?ЗАЩО НЕ ГИ РЕСПЕКТИРАТ?ТАКИВА ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ГИ ПУКАХА!Пък като си пипа по твърдо следва-ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ!ТИЯ ПОЛИЦАИ СА КАТО МУТРИ и т.н. Последно какво?
4
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом са го тъпкали 2 минути, а не е влязъл доброволно е ясно за какъв кеlеш става въпрос