Намазаха с боя паметника на Роналд Рейгън в столицата

Кого ядоса новият монумент - репортаж на Bulgaria ON AIR
Обновена: 28 апр 2017 19:22 | 28 апр 2017 19:15, Анисия Иванова
367

Паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън се появи вчера в Южния парк в столицата.

Днес осъмна боядисан като вампир. Бюстът се намира на входа на парка откъм бул. "Витоша", на така наречената алея "Роналд Рейгън".

Кого ядоса монументът провериха Ива Григорова и Виктор Вакрилов от Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вероятността е нула , но ако имах възможност бих му задал въпрос с повишена трудност : - Кажете драги , тежат ли Ви още международните дисаги ? Магарето , му с магаре . Обърка ни не само живота , но и ежедневието .
132
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.
131
3
 
25
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Браво, радвам се.Какво е направил Рейгън за България - помогна да бъде съсипана държавата ни.Както в момента американците съсипват Македония, съсипаха Сърбия.
130
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този между другото май е бил и някакъв холивудски ***, всъщност на кой ли му пука за някакъв краварски ***...
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До щщдлетците до колкото знам са си в посолството, не вярвам някой да им издигне паметник в София. Въпреки че като цяло одобрявам Рейгън не съм сигурен колко му е мястото в Южния парк.
128
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В продължение на 150 години поколения наред в САЩ доходите на населението растат и с всяко поколение децата взимат повече от родителите си. И така до 80те. След Рейгън до днешни дни доходите на американците намаляват с всяка изминала година. 1971 г средната класа в САЩ е била 61%, от 2014 г вече е под 50% и намалява с обезпокоително темпо. А доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 4% през 2000-2014 г.
127
4
 
19
 
! Отговори
щщд преди 7 години
След паметника в София на американските летци избивали с бомби мирни българи през последната война беше наред и холивудския герой. Японците да си вземат поука и да почетат с паметник и улица на американските герои от Хирошима и Нагазаки.
126
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соростиите вият на умряло, че оцапали някакъв паметник на някакъв изкуфял ***. Да знаят че няма да го оставят на мира, най добре да го взривят.
125
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с паментик и без паметник САЩ днес са бита карта.
124
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с паметник и без паметник Рейгън е човекът който срути сесесерето и превърна сесесерейците в прошляци които още не могат да се съвземат. При това без пушка ***.Просто велик.
123
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е справедливо , но пък си го заслужава . Най - изявеният воин против Злото , но все още Доброто е през Девет планини в Десета .
122
3
 
10
 
! Отговори
В крак с времето преди 7 години
Не прави това, което не искаш да ти правят, беше нарушено от монархо-фашистите. Сега палачинката се обърна и не им изнася на наследниците им!
121
4
 
15
 
! Отговори
Пръц преди 7 години
Браво на художниците! Отива му на алцхаймера. А сега последвайте примера на г-н Бакърджиев от 1999 с мавзолея, т.е. няколко шашки вероятно ще стигнат и няма да се бавите цяла седмица като *** *** на Костов.
120
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--187;Да и на Чърчил трябва; Той искаше 2 фронт да се открие От Балканите до Балтика и руснаците да не ги пуснат извън границата. Рузвелт бе виновен. Той ги пусна да влязат в Берлин без знанието на Англичаните. Рузвелт трябваше да умре по рано. Той направи много отстъпки на Сталин.
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гергов го е направил за да отвлече вниманието на хората след откраднатите от него милиони.
118
3
 
3
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Аз предлагам да се направи конкурс за пребоядисване на паметника на Победителя над ИНЗ във вид на всички герои на Холивуд.Мероприятието да се проведе на датата на разпадането на ЦЦЦП.Да бъде поканен Другаря Горбачов, който не харесваше Тодор Живков и не се вслушваше в съветите му.
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОПРАВКА на 173; Да се чете "застанахме на страната на Германия "Русия притисна съюзниците си Англия и Франция и подписа ха на 10.04.1915 г. договор със следната клауза; Припобеда над Германия на Русия се разрешава да окупира БОСФОРА, ДАРДАНЕЛИТЕ И РЕГИОНИТЕ ОКОЛО ТЯХ. За да си запазим земите от Русия станахме съюзници на Германия. На 3 Март празнуваме рождения ден и възкачането на престола на Александър 2. На същата дата е капитулацията на Русия в Брест Литовск по настояв. на В.Радославов
116
8
 
8
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Фандъкова....има решение на СОС за премахване на паметника на съветс. армия от София! Изчакваше се да се успокой народа . за да има по-малко инфарта сред комун. .но се вижда че няма оправия с червените кратуни. Искаме ул. Граф Игнатиев да се прекръсти на Роналд Рейгън !
115
7
 
7
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Ако ще и като Дарт Вейдър да го изрисуват, факта остава че Роналд Рейгън срита рашките по *** и ги докара до Рейкявик 1 че и 2 и накрая разпадна Империята на Злото. Нека да ги е яд!
114
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на Брежнев кога?