Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца

Драгомир никога не използвал преди личното си оръжие
Обновена: 19 май 2017 11:26 | 19 май 2017 10:07,
59
Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца
Снимка: архив, Bulphoto

"Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал "Витоша" никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", обяви адвокат Ася Манджукова, която е негов защитник.

Вчера 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.

Още по темата

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

"В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става", разказа адвокат Манджукова пред Нова тв.

"Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой. Драгомир е спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокатката.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", заключи Манджукова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наяли и напечелили са се ! Да им е сладко.
19
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е бил строителен предприемач, значи е имал и работници за които е трябвало да плаща заплати! Сигора, тия негови колеги са му надували главата на драго да поиска заплатите им от инвеститорите а те са го льгали и той се е налагало да льже колегите си и накрая честното му сьрце е решило че единствения начин е дулото на пистолета!
18
10
 
9
 
! Отговори
Men преди 6 години
Какви удобни думи само използва адвокатката "случило". А не "направил" сякаш не е зависило от него. Ей майка си ще продадете за пари!
17
25
 
4
 
! Отговори
сс преди 6 години
сега да съдят тия който са му разрешили притежаване на лично оръжие да лежат десетина годинки, трябва да се премехне изцяло разрешителните за оръжия, вижте какви бели стават
16
1
 
54
 
! Отговори
SLSs преди 6 години
След като в държавата няма закони и дела за плащания се точат с години така се случва.
15
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата ни докара до това положение, знаете ли колко хора са на ръба на нервна криза или просто побъркване от безпаричие, отчаяние и бюрокращина в тая ш&бана държава, държава на мутри, рекет и престъпност!Вие които гласувахте за Боко Тиквата сте отговорни за това тежко положение на народа!!!
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***(мотната автока не може да пише на Български, но пък е използвала "килър".Жалка недоносена твар!Като другият ***-з.ж
13
0
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Аз съм работил в строителството и знам че има много предриемачи които освен офис със няколко служители нямат база нямат строителна техника но наемат(дават им се повечето държавни поръчки)строителни обекти.Същите наемат строителна фирма с база техника строители да свършат работа вземат си % печалба и в много случай прецаква с плащането изпълнителя.Трябва на хора които нямат база строителна техника да не им се разрешава да са главни изпълнители те просто оскъпяват строеижите .
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИТЕ СА МАСКАРИ! В МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА НА БОРИСОВ ТАКА СЕ УРЕЖДАТ СМЕТКИТЕ!
11
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента,в който разбрах, че са го карали да им работи без пари, някакси спря да ми е много жал, че са се гътнали. Ще ядем жито, после ще ги забравим, на останалите такива тарикати да им е за урок
10
3
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Няма да платим ,какви пари бе бунак хаххаххахх......аааааааааа па па паааааа.....а живи ли са хората? Ама аз съм добър човек...ама защооооо?
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рам:Ами да, прекрасни хора и крадливи бизнесмени. Могат да се надграждат върху труда на подизпълнителите. Със сигурност знаете колко такива ги има. И.....в един момент на подизпълнителя му писва. Защото и той има бизнес, който трябва да развива, а често такива "работодатели" печелят на техен гръб. В живота, в бизнеса, в отношенията между хората ако няма коректност.....не знаеш какво може да ти се случи.
8
0
 
24
 
! Отговори
Строим за Родината преди 6 години
В строителството 100 хил. лв. са себестойноста на 1(един) апартамент,който ще се продаде за толкова EUR.Нещо друго дреме в тези убийства.Пистолета не се носи за щяло и нещяло,а по закон само ако има опасност за лицето(или ще оперира с крупна сума),или е охранител.Стрелба с регистрирано оръжие е като подпис със спрей на стената(и в скоби името).Да имаш 4 деца е символ на просперитет за неман....В крайна сметка строителството в BG е далаверата на века.Ще се гръмват,когато се вдигне лихвата!!!
7
2
 
33
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
У нас има над четиристотин хиляди цеви и всички са в ръцете на спокойни и уравновесени хора.
6
1
 
21
 
! Отговори
8дХ@ь преди 6 години
До АнонименНа основание че работи с големи суми пари, не е криминално проявен и оръжието му е за самозащита.
5
8
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Не е убил хора, а руснак и крадци, жалко че и Куропаткин не е бил очистен, а е избягал!
4
1
 
20
 
! Отговори
do1 преди 6 години
Е па нали конситуцията е за всички. Как така един полицай може да има оръжие, а пък той да няма. Полицаят по-гражданин ли е от тебе?
3
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СВОБОДА ЗА ДРАГОМИРОВ! Очистил е измамници, крадци, гадове!Такива хора са истински герои и трябва да бъдат награждавани с орден 'Стара Планина"
2
1
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
До АнонименПриятел.....време е да излезеш от вас и да опознаеш света. Питаш точно ,като дете на 4 години.
1
29
 
8
 
! Отговори
рам преди 6 години
Почна се -адвокатката подготви защитната версия .Видите ли убиецът е прекрасен човек ,баща,дядо,сват брат и т.н. Да може да е бил такъв до вчера ,но днес вече е един гнусен ,жесток убиец отнел живота на трима човека ,които също са били добри майки ,бащи и синове Ако до вчера убиецът е бил човек то от днес е един *** садист загубил всичко човешко в себе си .