Първите думи на строителния килър: Ранени ли са!

В дъното на кървата разправия е дълг от 106 хиляди лева
Обновена: 19 май 2017 09:21 | 19 май 2017 08:52,
122
Първите думи на строителния килър: Ранени ли са!
Полиция отвежда килъра Драгомиров. Снимка: Булфото

57-годишен собственик на строителна фирма застреля 2-ма предприемачи и рани тежко трети, защото му дължали 106 000 лв. Двойното убийство стана в офис в столичния кв. "Витоша" около 10:20 ч сутринта в четвъртък.

Драгомир Драгомиров и фирмата му "НД-Инвест груп" били наети от жертвите си. Той отдавна работел с тях и дори в сряда отново се срещали. Според разследващите мъжът не е планирал убийството.

Още по темата

Четиримата се видели в офис на ул. "Ради Радев" №18, който не е на компаниите им. След кратък скандал Драгомиров извадил законно притежавания си пистолет “Берета”, 9 милиметров, и застрелял 60-годишната Стойка Стоянова, шефка на фирмата, дължаща му пари, и 38-годишния Вячеслав Коев. Мъжът има българско и руско гражданство.

Стрелял и по 35-годишния син на Стоянова. Именно той е единственият оцелял и най-вероятно Драгомиров е насочил пистолета си към него последен, младият мъж обаче се завъртял с гръб след стрелбата, вдигнал ръка, за да се предпази, и куршумът е минал през нея. Това е забавило скоростта на оловото. Проектилът влязъл в тила на мъжа, преминал през мозъка му и се спрял в челото.

Пристигналите на място полицаи веднага качили оцелелия на линейка и го закарали в Окръжна болница. Операцията по изваждането на куршума приключи едва към 16 ч в четвъртък.

"Проектилът е успешно изваден и са евакуирани хематомите", казва пред "24 часа" д-р Славомир Кондов - началник II неврохиругично отделение в болница "Св. Анна". Мъжът обаче продължава да е в критично състояние. Решаващи ще са следващите 48 часа.

Веднага след като гръмнал бизнеспартньорите си, Драгомиров се качил на колата си и тръгнал в неизвестна посока. Само след минути бил задържан от полицията.

"Ранени ли са", попитал мъжът, разказаха криминалисти пред изданието. Той бил върнат на местопрестъплението, преди да го отведат в СДВР за разпит.

На местопрестъплението имало най-малко 5 гилзи от пистолета на 57-годишния строителен шеф.

Драгомиров вече е обвинен за умишлено убийство на повече от един човек. Той може да получи доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Марко Корлеоне преди 6 години
Народа на Рапоня от Банкя много изпростя , щом защитава *** двоен убиец .
93
0
 
0
 
! Отговори
bukluk преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф. Не-народ ,а стадо, иначе се пери колко е умен, смел, и пр. Има и нормални фирми, ама много малко, адски трудно е да се оцелее в тази нездравословна бизнес среда. При дивия капитализъм (Вис, Сик и Карамански) беше по-лесно, отколкото при аверчето им сега. Давайте максимума от себе си и не се взимайте на сериозно, като единици не можете да промените нещо.
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятелите са си приятели - *** са с пари.Томас Джеферсън
91
1
 
30
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Когато стигнеш да чакаш справедливост от Народния съд е отчайващо и човекът взел отчаяни мерки
90
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КочоКакво се постига след като убиеш длъжника си, гарантираш си, че никога няма да си получиш дължимото.=ако се отнася за банка:това показва първо, че си бил много слаб мениджър , след като съзнателно си отпуснал пари, за които ти е ясно, че не могат да бъдат върнати никога. Т.е. лакомията е надделяла разума. второ - това показва не възможността ти да приемаш и загубите, които са неизбежниако се отнася за бизнес:показва лоша порочна практика за работа "в аванс", без адекватен аванс
89
6
 
4
 
! Отговори
Nelson Afrika преди 6 години
Mnogo umna biznes postapka. :-)Toi ste e v zatvora na all inklusive...vseki mesec ste mu plastate izdrajkata vie...po 1000 leva...a toi skoro i pensia ste poluchava...tam ste raboti s istinski hora...i istinski pari...ako jivee oste 40 godini po 12 meseca po 1000 leva na mesec ot vas...eto tova e dobar biznes s ogromna sugurna systema! Zatvornicite jiveiat na rahat do dalboka starost...
88
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случки, подобни на тая и на *** от Бургас има постоянно. Отклоняват внманието на българина от това, което се случва в момента в политиката и от явните кражби и продажби. И от ситуацията с многоскоростния евросъюз. И от абсурдните изказвания на бивши и настоящи по въпроси, касаещи бъдещето на България.
87
2
 
5
 
! Отговори
Uluchva pone преди 6 години
Mogat da go vzemat na rabota v mvr ili armiata...znae i moje, pravi...i ojiviava.....bezcenenen chetnik, buntovnik, bareta, katadjia, omirotvoritel, sadia-izpalnitel...
86
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато убия някой, който ме е завлякъл с такава сума, че да не мога да платя на работниците си, аз защитавам работниците си от ***, ламтящи за чуждото и отнемащи животи, разрушаващи семейства, хора, нерви, и т.н. Тоест също като някои автори, списващи тук. Които не се замислят за ефекта от статиите си вурху нервната система на хората. В момента целта им е да осигурят на един pапон медиен комфорт и да отклонят вниманието на обществото към собственотъо му нещастие, предизикано от негоподобни.
85
1
 
33
 
! Отговори
НИКИ преди 6 години
НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА ВОДИ ТОЧНО ДО ТОВА...КАТО НЯМА КОЙ ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА ТИ, ИЗПАДНЕШ В БЕЗИСХОДИЦА...НАМИРАШ НАЙ ЛЕСНАТА АЛТЕРНАТИВА...НЯМА ЧОВЕК, НЯМА ПРОБЛЕМ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТУК ПО ДЯВОЛИТЕ ОТИВА НЕ ЕДНА ИЛИ ДВЕ СЪДБИ. СПОРЕД МЕН ТОВА ЩЕ СТАНЕ ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА В БГ. ЧСИ ТИ ВЗЕМАТ ИМОТА, АДВОКАТИ ТЕ 'ИЗМАЙСТОРЯВАТ', ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, СЪД..НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ..И КАКВО ВАДИШ ПИСТИЛЕТА И СТРЕЛЯШ...НАПРАВО Е СТРАШНО БЪДЕЩЕТО.
84
1
 
27
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
още трима петима. и хитреците ще се нахитруват, мутрите намутреят, а ушевите и дохторлята ще започнат и да поработват. и щатите през сухия режим и в русия при сталин, практиката показва че железото в тила е най сериозния двигател за прогреса и съвестта на самоназначило се за аристокрация общество.
83
16
 
8
 
! Отговори
до 91 преди 6 години
Не съм съгласен, че трябва да се саморазправаш с длъжниците си. В конкретния случай не е ясно кой е крив и кой е прав, това ще се разбере в последствие, но дори да е в правото си резултатът от тази саморазправа е, че този човек ще лежи в затвора и то за дълго, а семейството му остава без баща. Труповете пари не връщат. Саморазправата не е решение дори и в смотана държава като България, в която няма правосъдие.
82
0
 
9
 
! Отговори
Братоевски преди 6 години
"Сократис" ви го каза отлично, но кой да го разбере? Не е важен да коментирате случая а това, че всеки ден медиите ви лъжат и изнасят невярна информация.Основната вина за всичко негативно се случва в държаната е тяхна!
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По царска България беше същия див капитализъм, както сегаДа разбирам, че помниш тези времена? Сигурно си най-старият човек във форума.
80
9
 
7
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
Гениални сте всички, които раздавате форумно правосъдие. Нека погледнем реално, оставяме на страна, че никой няма право да убива, морала в случая не е важен, да приемем те са лоши, той е прав. Какво се постига след като убиеш длъжника си, гарантираш си, че никога няма да си получиш дължимото. Ако не ги беше убил, има някаква възможност да си получи парите, вероятно само хипотетична, но след като ги убие, едно нещо става сигурно. Никога няма да получи дължимото. Глупава бизнес постъпка на ***
79
0
 
40
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 6 години
ЗАЩО ИЗМАМНИЦИТЕ СИ МИСЛИЯТ, ЧЕ ВИНАГИ МОГАТ ДА МАМЯТ БЕЗ ПРОБЛЕМ И ДА НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ - МАКАР И СЛЕД МНОГО ГОДИНИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО И ТО ТЪПКАНО.
78
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е по-голям от винкело и оловото! Куелю
77
2
 
50
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
не одобрявам подобна саморазправа, но според Вас как трябва да се отнасяме с негодниците и пишман чорбаджии, имащи се за велики и бесмъртни ? Неплащащи задължения към фирми и служители? Окопали се в лукс, струяща от тях надменност и наглост ? Да чакаме на бързото и справедливо правосъдие ли ? Според мен колкото повече набити и убити самозабравили се капиталисти има, по-добре ще са нещата
76
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължавайте да гласувате за Борисов, положението става всеки ден все по-зле!
75
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на човека премахнал е двама бандита.Полицията трябва да му даде медал.