Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?

Причината – жената поискала да й сменят развалени череши
272
Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?
Снимка: Facebook

Жена е била удряна от роми пред очите на петгодишната си внучка на столичния пазар "Димитър Петков". Причината - искала да й сменят черешите, които й изтеглили, защото по-голяма част от тях били развалени.

Жената се оплаква, че на сигнала й не се отзовали от полицията. За случая, който е от вчера, Нели Томова разказва във Facebook.

Когато попитала може ли да й сменят черешите, последвал удар от продавача в главата й с двата килограма череши, които купила по-рано.

"Започна да крещи по мен (продавача - бел. ред): Изгони ми всичките клиенти, няма да ти върна парите, няма да ти дам череши. Това всичко пред внучката ми и пред цялата опашка. Изкрещях да не ме докосва. Изведнъж, без да разбера откъде, изскочиха други. Две жени почнаха да ме удрят. Обиколиха ме отвсяккъде. Уплашиха детето много. То започна да пищи и да реве. Опитвах се да го предпазя от тях", разказва Нели Томова.

От всички зяпачи наоколо се намесили двама души - мъж и жена. По-късно пък други казали, че ще изчакат полицията, за да свидетелстват. Пострадалата Нели позвънила на спешния телефон 112.

"Обади ми се дежурният от 3-то Районно. Каза да стоя настрана, че тези там същите били много нагли. Почаках, но скандалът продължаваше, а аз се надявах полицията да дойде. Но .................уви! Позвъних на телефона, от който ми се обадиха от Районното, за да попитам кога ще дойдат. Отговор: Ми представете си, че има по-спешен случай! Ако не бяха мъжът и жената да ме защитят и предпазят мен и детето, можеше да е спешен случай наистина!", разказва пострадалата жена.

Снощи тя разбрала, че са я удряли здраво по ребрата и главата, защото имала силни болки и синини.

От полицията така и не дошли. Казали й само: "Ми елате тук да опишете какво е станало и там има камери, не се безпокойте!".

Жената си тръгнала заради внучката си, която се уплашила от случилото се. Дъщеря й обаче отишла на място да чака униформените да дойдат и тогава разбрала, че става дума за роми от Стара Загора. Час и половина след случилото се обаче полицай не се появил.

"Звънях на същия телефон на полицията по-късно да питам дали ще отидат изобщо, но телефонът ми беше затварян и се правеха, че не чуват. Питам къде живеем и защо са ни институциите? Май трябва да се саморазправяме и защитаваме сами! Трябва ли да има вендета, за да живеем в справедливи взимоотношения?
Но за тях няма закони и правила!", пише жената.

Докато чакала полицията, тя успяла да снима сергията, като уточнява, че на пазара тя е под номер 6.

"След като полицията не реагира, към кого да се обърна? Кой ще излекува травмата и ужаса на детето?", пита Нели Томова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
51
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че са лудите, шведите и ромите, та да слагат на място истеричните пенсионерки. Мрънкат дуднат и кълнат по всеки. Ония ден на детската площадка шайка пенсионерки направиха истеричен скандал на 5 годишния ми син, за това, че късал диви джанки.Все едно съм и у село на двора и няма да може да си свари парцуца от джанки. Детето се разплака. Добре, че не съм луд, швед или ром че иначе щях да ги направя трудни за рисуване.
18
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакат 15 % увеличение милиционерите. Дотогава съвсем спират да посещават адреси, особено такива, за които ще пострадат пред началството и ще пишат писмени обяснения. Другата част от проблема е, че наистина така им е наредено - да не закачат ***, защото не е политкоректно пред брюкселските имами и трансатлантическите тpeтonoлoвu лuбepaстu. Държава пред разпад.
17
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите никога повече няма да помиришат власта, един път не е повдигнат въпроса за закриване на БХК.И най важното борбата с ромска престъпност и раждаемост.
16
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм от турски произход но нашите роми (казват че са миллети) са много добри. Даже по добри и съвестни от нас турците. Нашите турци са доста нагли. Правят се на българи. Нарочно говорят на български ама миллета по човечен. Може би тия вашите роми са други. Или защото ромите в моя регион се броят на пръстите на едната ръка. Не знам.
15
6
 
0
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
До До сурайУеиииииии ша дода
14
1
 
32
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
!? това българите сте мноо зле , аз си идвам един път в годината и никога нищо не купувам от пазара , по нагли типове няма , а тя даже на сергия с роми отишла . От 20-30 сергии , няма един да те поздрави или да се усмихне , всички намръщени , гледат лошо и да не говорим , ако си позволиш да посочиш определен плод който ти е харесал повече от тези които ти слага в чантата......
13
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последните череши отдавна са набрани. Като не знаят хората кога зреят черешите се случва да си купуват развалени.
12
1
 
71
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Не пазаруваите от шведи! Нагли и безпардонни са. Не плащат никакви данъци и пробутват само ***. Често стоката им е крадена. Купете от нормални хора (пък било и 30 ст. по скъпо), най-добре от някоя баба!
11
1
 
53
 
! Отговори
Даа, преди 6 години
и заплатите им се плащат от пребитите и ограбени българи!Да ви е честит третия мандат на ББ!
10
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да видим БХК как ще реагира, ако въобще реагира?Защото от един ден ни занимават с един никому ненужен гей парад, и изказването на президентшата, засегнала обратните.До кога ще търпим тези от БХК защитаващи единствено ромите, обратните, и цялата човешка ***.
9
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте да сринем тази скапана държава!!!
8
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воръжавайтете се и се бранете сами на никой не му пука всичко беше медиен ПиАр и пушилка. Патриотите вече не ги търсете да се борят с ромите те си уредиха креслата и сега се чудят на кой да ни продадат на Copoc или на Путин, което е едно и също защото зад Путин е отново Copoc. Ако СА даде повече пари и на СА ще ни продадат не е проблем.
7
0
 
55
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Полиция никога няма в такива моменти. Виждал съм как си бият шута като стане ясно на къде отиват нещата. Полиция няма щото са заели.место в храсталаците, а и щото всеки от общинска е взел по една хранилка и обикаля да рекетира. След 89г. полиция няма това е. С пари се влиза в тази система и за всичко се плаща иначе.обикаляш като бездомно псе докато ти писне. Полиция ли? Ама има ли такова нещо в бг? За мен няма.
6
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе важното е че днес си имаме зведен рожденик където овцете у нас го боготворят! Беееееееее...заслужавате си съдбата!
5
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма смисъл да се борим за ред в нашата държава. Трябва да се борим за правото всеки да може да носи носи оръжие и да отпадне казуса с превишаване правата на неизбежна самоотбрана
4
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'ви институции, бе. Обаждам се на 112 и казвам, че има скандал у нас и ми трябва спешно помощ , а операторката ми затвори. За какви институции говорим? Няма държава, не просто да няма такава държава, Дълъг!
3
11
 
15
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
Ромовете ги я страх само от нас турчените
2
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е това ,,роми,,?
1
1
 
81
 
! Отговори
t2 преди 6 години
Ами няма, защото е по храстите да дебне за далаверата от 10 лева.Каква далавера има да защитаваш хората за едната заплата :(