Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?

Причината – жената поискала да й сменят развалени череши
272
Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?
Снимка: Facebook

Жена е била удряна от роми пред очите на петгодишната си внучка на столичния пазар "Димитър Петков". Причината - искала да й сменят черешите, които й изтеглили, защото по-голяма част от тях били развалени.

Жената се оплаква, че на сигнала й не се отзовали от полицията. За случая, който е от вчера, Нели Томова разказва във Facebook.

Когато попитала може ли да й сменят черешите, последвал удар от продавача в главата й с двата килограма череши, които купила по-рано.

"Започна да крещи по мен (продавача - бел. ред): Изгони ми всичките клиенти, няма да ти върна парите, няма да ти дам череши. Това всичко пред внучката ми и пред цялата опашка. Изкрещях да не ме докосва. Изведнъж, без да разбера откъде, изскочиха други. Две жени почнаха да ме удрят. Обиколиха ме отвсяккъде. Уплашиха детето много. То започна да пищи и да реве. Опитвах се да го предпазя от тях", разказва Нели Томова.

От всички зяпачи наоколо се намесили двама души - мъж и жена. По-късно пък други казали, че ще изчакат полицията, за да свидетелстват. Пострадалата Нели позвънила на спешния телефон 112.

"Обади ми се дежурният от 3-то Районно. Каза да стоя настрана, че тези там същите били много нагли. Почаках, но скандалът продължаваше, а аз се надявах полицията да дойде. Но .................уви! Позвъних на телефона, от който ми се обадиха от Районното, за да попитам кога ще дойдат. Отговор: Ми представете си, че има по-спешен случай! Ако не бяха мъжът и жената да ме защитят и предпазят мен и детето, можеше да е спешен случай наистина!", разказва пострадалата жена.

Снощи тя разбрала, че са я удряли здраво по ребрата и главата, защото имала силни болки и синини.

От полицията така и не дошли. Казали й само: "Ми елате тук да опишете какво е станало и там има камери, не се безпокойте!".

Жената си тръгнала заради внучката си, която се уплашила от случилото се. Дъщеря й обаче отишла на място да чака униформените да дойдат и тогава разбрала, че става дума за роми от Стара Загора. Час и половина след случилото се обаче полицай не се появил.

"Звънях на същия телефон на полицията по-късно да питам дали ще отидат изобщо, но телефонът ми беше затварян и се правеха, че не чуват. Питам къде живеем и защо са ни институциите? Май трябва да се саморазправяме и защитаваме сами! Трябва ли да има вендета, за да живеем в справедливи взимоотношения?
Но за тях няма закони и правила!", пише жената.

Докато чакала полицията, тя успяла да снима сергията, като уточнява, че на пазара тя е под номер 6.

"След като полицията не реагира, към кого да се обърна? Кой ще излекува травмата и ужаса на детето?", пита Нели Томова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
35
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бг жените преминаха всички граници на наглост и претенции, отделно всички пушат и пият в последно време. Рома е поставил на място жената, той разсъждава по друг начин не като вас гейовете
38
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен до Гошо преди 6 години
Ромите носят вина но не изцяло, главната вина я носят тези *** от БХК , които ги защитават, наемат им адвокати и ги изкарват невинни.Ромите знаят че ще бъдат защитени и си правят каквото си искат.Единственото спасение е да се вдигнем и да премахнем БХК.
37
5
 
27
 
! Отговори
Дженко Лондонеро преди 6 години
Овча нацийка , хич не се чудете че оригинални и родни шведи ви мачкат.
36
4
 
25
 
! Отговори
Циник до 40 преди 6 години
181 см. съм - 87кг. дълги години карате...и не съм бил страхлив. В такъв момент не му мисля много....а ти си анонимен мижитурник.Бих те попитал в лице - но за един *** не си струва да се разкарвам от Франкфурт!
35
37
 
4
 
! Отговори
каунь преди 6 години
Бабето е яло бой щото се е държало с бразилеца както се държи с мъжа си, сина си или зет си. Маниерно истерично и крайно претенциозно. Да ама бразилеца от маниери не вдава и и е шибнал торбата с череши в наглия сурать. Който не носи на лабуть да не се дърви !
34
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооо БХК нещо да кажете по въпроса? Защо не се организираме и не премахнем този БХК?
33
0
 
38
 
! Отговори
димитър петков преди 6 години
Крушката си има опашка. Ромите са гласоподаватели, чакайте справедливост.
32
23
 
13
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 6 години
Шапкарите като пиха кафета и пушиха цигари за 30 заплати и пенсиониране на 45 години , не ти подкрепихте - сега чакайте , ама няма
31
1
 
54
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ситуация позната на всички ни! По-грозното е , че на помощ са се притекли САМО 1 мъж, и една жена!Къде сте? Всички българи? Аз съм се намесвал в подобна ситуация...къде сте?Докато тъмносините - бият бабите, и майките ни, че са потърсили правата си?
30
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха както е звъняла на полицията , да й беше вдигнал майор Петров , та да приготви едни 5 хиляди , за залавянето на наглите от пазара , тази е точно от тези баби ,
29
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдаааа, не е далеко денят, когато белите хора в тая държава ще грабнат по една бухалка и ще почнат да си решават проблемите по "другия начин". Явно на нашата полиция така не и се занимава или по-лошо, някой няма интерес полицията да се намесва в такива случаи, че хората ще трябва сами да се защитават. Пита се в задачата тогава за чий... ни е полиция и защо всяка години милиони от нашите данъци отиват за издръжката и?
28
0
 
58
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Този пазар трябва да бъде закрит.Няма никакво качество на предлаганите плодове и зеленчуци.Продават развалени неща.Отношението към клиентите е отвратително.Повечето продавачи са роми.Лъжат с измерването на стоката.Наистина трябва да се закрие.Този пазар е срам за София.Такива случаи на насилие са ежедневие.Но къде е полицията
27
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиционерите си стоят и си чакат 20те заплати. Да не мислите че ще идват да се месят, когато ви бият и убиват?
26
4
 
37
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Джамбазки ще се откажеш ли от 420 000 лв годишна *** евроатлантическа заплата за да спреш ромите ? Двуличник и Путинофил кой ти плаща и на кой служиш.
25
0
 
43
 
! Отговори
Абсурд преди 6 години
Житан земеделец НЕМА !!! А продава череши...
24
3
 
47
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
Е що купува от шведи !!! Те не отглеждат череши...
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куките са намесени, затова тея *** си позволяват да бият...
22
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ли е при хамериканската ви демокрация, сорроси? При бай Тошо маннгалът даже не си наумяваше да обиди българин, камо ли да му скочи на бой.
21
0
 
57
 
! Отговори
удри! преди 6 години
*** от бой и трепане разбират само, натам върви работата! оня ден във влака за благоевград опердашихме един, дето опита да се гаври с психично болно момиче радващо е, че все повече хора им реагират на изродщините!
20
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея наблизо, всички индианци там продават масово нелегални цигари и полицията от 3то районно си затваря очите, патрулките минават и гледат на другата страна. Просто си получават таксата спокойствие.