Къде спират водата в София на 21 юни?

Причината са строително-ремонтните дейности
20 юни 2017 12:07, Елка Василева
2
Къде спират водата в София на 21 юни?
Снимка: "Софийска вода"

На 21 юни 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ПСПВ "Бистрица" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
в.з. "Малинова долина" ; магазини: "Икеа" и Мол "София ринг"
Южна част на бул. "Околовръстен път" между пътя за лифт "Симеоново" до бул. "България" – "Сити клиник", бензиностанция "Шел", база на "Волф", Езиково училище и частна детска градина "ЕСПА" и комплекс "Царско село"
ЖСК "Малинова долина"
кв. "Витоша" – карето между: бул. "Симеоновско шосе", ул. "Проф. Васил Арнаудов", ул. "Проф. Георги Манев" и бул. "Околовръстен път"; комплекси: "Макси", "Преслав" и "Градина"
кв. "Мирчо Драганов" - карето между: бул. "Черни връх" от №91 до №151,  ул. "Димитър    Манев", ул. "Ген. Иван Колев" и бул. "Околовръстен път"
кв. "Манастирски ливади изток" – карето между ул. "Луи Айер", ул. "Шарл Шампо",  бул. "Околовръстен път" и ул. "Йордан Бакалов Стубел"
С понижено налягане до II-ри етаж ще бъдат клиентите на "Софийска вода" АД:
от 10:00ч. до 22:00ч. на 21.06.2017г.
в.з. "Американски колеж".

Алтернативно водоснабдяване с водоноски, ще бъде осигурено на адреси:
 бул. "Околовръстен път" №127  - "Сити Клиник" - от 10:00ч. до 22:00ч. на 21.06.17г.   
в.з. "Киноцентъра" III част на ул. "Градина" №23  Частно езиково училище "ЕСПА" - от 10:00ч. до 19:00ч. на 21.06.2017г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жск "Малинова долина" пред бл. 29 от 22:00 часа на 21.06.2017г.; кв. "Манастирски ливади – изток" ул. "Луи Айер" колелото на автобуса от 22:00 часа на 21.06.2017г..

На 21 юни 2017 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Куманово" жк. "Фондови жилища",  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Куманово" от ул. "Ген. Георги С. Тодоров" до ул. "Марин Дачев Христов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Куманово" до бл.209Б.
ул. "Георг Вашингтон" ъгъла с ул. "Трапезица".

На 21 юни 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Георг Вашингтон" Център,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Георг Вашингтон" от ул. "Пиротска" до ул. "Трапезица"
по ул. "Трапезица" от ул. "Георг Вашингтон" до бул. "Княгиня Мария Луиза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георг Вашингтон" ъгъла с ул. "Трапезица".

На 21 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Възкресение" , жк. "Разсадника - Коньовица",  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Трънски майстор", бул. "Възкресение", бул. "Вардар", ул. "Тома Никлев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Трънски майстор" ъгъла с бул. "Възкресение".

На 21 юни 2017 г. (сряда) във връзка с изграждане на главен канализационен колектор на бул. "Лазар Михайлов" кв. "Бенковски",  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. "Лазар Михайлов" от ул. "Знание" до ул. "Руски войн".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Знание" ъгъла с бул. "Лазар Михайлов.

На 21 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Момина сълза" , кв. "Симеоново" ,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Момина сълза" от ул. "Крайречна" до бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Крайречна" от №1 до №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. "Симеоновско шосе" ъгъла с ул. "Момина сълза".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
киртака преди 3 години
как така пускате статия за доволни клиенти, и махате коментарите хахаха

Няма доволни, скъпо е, водата е гадна и спира!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама то някъде ще има ли вода? Как пък в нито една европейска столица или градче не се налага спиране на студена или топла вода за каквито и да е профилактики и ремонти? В кой век живеем?