Кои райони в София ще са без вода в понеделник?

"Софийска вода" ще извършва ремонти
9 юли 2017 15:30, Анисия Иванова
0
Кои райони в София ще са без вода в понеделник?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в понеделник, 10 юли, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. "Александър Малинов“, жк. „Младост“ IV, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 491
бул. „Александър Малинов“ №87, №89, №91, №93, №95, №97. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 491.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Янко Панайотов“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. „Ралица“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Съединение“, ул. „Латинка“, ул. „Незабравка“, ул. „Хризантема“, ул. „Нарцис“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Янко Панайотов“ и ъгъла с ул. „Нарцис“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: спиране на водата10 юли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари