Комунистите в България подкрепиха подпалването на крана

СКБ осъдиха Корнелия Нинова, подкрепяла капиталистите
11 юли 2017 11:44,
97
Комунистите в България подкрепиха подпалването на крана
Снимка: архив, Bulphoto

От Съюза на комунистите в България подкрепиха подпалването на крана пред НДК, който беше подготвен за демонтиране на паметника "1300 години България” в София. Те обявиха и че приемат и оценяват извършеното от неизвестни граждани на 9 юли за "ярка акция срещу експлоататорската капиталистическа система”.

Още по темата
"Като председател на Съюза на комунистите в България се обявявам срещу "преследването на вещици" и оценявам младежкия ентусиазъм, непримиримост и революционен дух, довели до палежа над частно-капиталистическия кран, подготвен за премахване на паметника пред НДК". Така започва декларацията на Павел Иванов, предедател на СКБ.

Иванов, като представител на българската работническа класа и като убеден комунист заявява подкрепата си към всички акции, насочени срещу експлоататорската капиталистическа пазарна власт в България и по света.

Съюзът на комунистите в България се разграничава от позицията на БСП и лидеря й Корнелия Нинова. Вчера от "Позитано" осъдиха вандалската акция. Според Павел Иванов обаче тя призовала капиталистическата власт към разправа с българските граждани.

"Всяко изкривяване на истината за опитите на властта и обслужващите я "парадни" "интелектуалци", които целят подмяна и пренаписване на историята на България от нейния социалистически период, ще бъдат заклеймявани и разобличавани от българските патриоти, последователи на социализма и комунизма”, пише Иванов.

Според него в момента у нас управлявал фашизмът под маската на капиталистическата "демокрация”, която ни принуждава да бъдем членове на ЕС и НАТО, да отделяме от мизерните си доходи, за да плащаме за агресивната им военна политика срещу други суверенни държави.

"Тези факти изискват от нас решително поведение и подкрепа за антикапиталистическата Съпротива”, допълва Павел Иванов, който цитира Георги Димитров, че "ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
8
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ преди 6 години
ТЕ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА?
14
7
 
22
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Друго освен убийства кражби палежи геноцид към народа да са направили БКП,БПС .ИМАЛИ ПРОКУРОР в таз държава или президент. Липсват.доказана престъпна партия във властта.Къде са МВР,ДАНС и другите органи...................................
13
10
 
33
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
- Джон, какви са тези хора, които палят, грабят и убиват?- Комунисти, сър.- Е какво искат, защо безчинстват?- Искат равенство и достойно заплащане на труда.- Е някой пречи ли им да се отнасят с хората като с равни и да им плащат добре?- Не, сър!- Ами защо безчинстват тогава?!!- Комунисти, сър!
12
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали историята с крана не е застрахователна измама? Собствениците да са му драснали клечката, а да обиняват комунистите? Помни се историята с Райхстага.
11
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно разбраха, че на народа вече почва да му става ясна делаверата с крана. И за да заглушат истината дайте да виеме по лошите комунисти. Борисов, земи си спретни хората в Герб, че вече стават за смях.
10
5
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Както един колега преди мен много точно го е казал - защо този клуб на престъпници не е в затвора? След повече от 45 години комунистически терор, и злоупотреби - какво правят тези лу мпени на свобода?
9
8
 
20
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Ама вие комунистите сте много нагли! Като Ви хрумнало, че като си намерите добър повод (1300 години България) можете да изсерете каквото и да е грозно *** на всяко място което сте си избрали и някой трябва десетилетия да се съобразява с това...
8
15
 
8
 
! Отговори
Минувач преди 6 години
Много фашаги, много нещастници!
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връзвайте го и по море към Мадуро. Чакат го!
6
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическият режим е обявен със закон за престъпен от 38-то народно събрание. Какъв е този Съюз на комунистите? Съюз на престъпниците? Защо още са на свобода членовете на този съюз?
5
8
 
20
 
! Отговори
Рошкоф преди 6 години
Тия изфирясали дъртаци що още не гледат тревата от към корените?
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жжжжА защо тогава го защитават САМО върли ***?
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В изказването на споменатото ***, мисля има доста неща, за които може да бъде подведено под отговорност....стига прокурватурата да не спинка.Ако ли пък не, то и ние може да се разправим с ***, както е прието навсякъде по света..и у нас преди 9-ти.Има стадиони, има стълбове, има въжета. Не че призовавам към насилие, но удобрявам употребата му ;), както казва волгата.
2
23
 
14
 
! Отговори
жжжж преди 6 години
До WindВие психодесните така и не разбрахте, че паметника е 1300 години България, а не 1300г. БКП.
1
11
 
38
 
! Отговори
Wind преди 6 години
Църкви взривявахте, хора избивахте без съд и присъда! Никога повече изродщина!!!