Части от София без вода в сряда

За засегнатите са осигурени водоноски
18 юли 2017 10:12,
0
Части от София без вода в сряда

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Преки път" жк. "Бъкстон" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Преки път" от ул. "А.С.Пушкин" до ул. "Ген. Александър Суворов", по ул. "Ген. Александър Суворов" от ул. "Иван Сусанин" до ул. "Околовръстен път"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Преки път" ъгъла с ул. "Ген. Александър Суворов".

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цар Иван Александър" жк. "Света троица" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Цар Иван Александър" от ул. "Дебелец" до ул. "Галичник", ул. "Галичник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Цар Иван Александър" пред магазин "Билла".

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Три уши" жк. "Зона Б-19" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Три уши" от ул. "Димитър Петков" до бул. "Инж. Иван Иванов", бл. 11 и бл. 12(ниска и висока зона)
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Три уши" ъгъла с ул. "Перник".

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Проф. Хараламби Тачев" жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Проф. Хараламби Тачев", ул. "Симеоново"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Проф. Хараламби Тачев" ъгъла с ул. "Симеоново".

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Михаил Сарафов" жк. "Сухата река" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Михаил Сарафов" бл. 10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Тодорини кукли" ъгъла с ул. "Михаил Сарафов".

На 19 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Ситняково" жк. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по бул. "Ситняково" от ул. "Марагидик" до ул. "Гълъбец", по ул. "Гълъбец" от бул. "Ситняково" до ул. "Добромирка", ул. "Добромирка", ул. "Кадин връх" №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. "Гълъбец" ъгъла с бул. "Ситняково".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари