След лек удар на автомобил: Групов бой в "Люлин"

Нападнатият шофьор спрял на червен сигнал на светофара
26 юли 2017 13:15,
53
След лек удар на автомобил: Групов бой в "Люлин"
Снимка: visualhunt.com

Столични полицаи задържаха трима мъже за саморазправа на пътя. Инцидентът е станал снощи, около 20:30 часа, след тунела на ж.к. "Люлин", съобщиха от МВР.

По първоначални данни, водач на лек автомобил спрял на червен сигнал на светофара след тунела, когато усетил лек удар отзад от друг автомобил.

Шофьорът на ударената кола слязъл да провери какво се случва и тогава бил нападнат от водача на втората кола. Двама мъже, намиращи се в близост до произшествието, също се включили в побоя.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият бил транспортиран в болница, прегледан и освободен.

Тримата нападатели са задържани в Девето РПУ. Предстои да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства около случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук някакъв "познавач" си измисля нови правила за движение,че пишело в правилата винаги да намаляваш преди кръстовище, което само по себе си е безумно,а и в този случай няма никакво отношение към ПТП-то станало по съвсем други причини. Безумно е намалението преди кръстовище, примерно защото може да се движиш с 1 км/ч преди кръстовището и ако закона те задължи да намалиш, какво трябва да направиш, да спреш ли? През кръстовище винаги трябва да се преминава с подходяща скорост,а не да се намалява
22
2
 
14
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
Не става въпрос за правилник и спазването му...това е едната страна на въпроса и безспорно не маловажна. В това напрегнато време един е уморен, друг замислен, трети - влюбен....на всеки може да се случи. Става дума за ужасяващата липса на култура у българина. За липсата на елементарно възпитание, морал и толерантно отношение. Българската нация върви със страшни темпове към своето затриване и заприличва на стадо скотове. Пожелавам на всички, останали тук успешно оцеляване! За младите - бягайте!
21
5
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
*** се гръмни.И не лъжи.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е ербап нека натиска газта преди кръстовище. Нормалните хора намаляват скоростта.
19
2
 
1
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Лъжеш! Няма такова изискване винаги да намаляваш скоростта преди кръстовище в ЗДвП.-Щом твърдиш, че има такова изискване, щеше да цитираш кой е закона, кой член, коя алинея и текста. Най-близко до това, което си написал е член 47 на ЗДвП, но и в него няма изискване винаги да намаляваш скоростта преди кръстовище.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега погледнах закона за движение по пътищата и при последната промяна са махнали думата "длъжен" да се движи и са сложили" трябва" да се движи. След това се чудят що има ПТП-та
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЗДвП ПИШЕ да се намалява скоростта преди кръстовище, регулирано, нерегулирано, а преди пресичане на релсов път да се спира.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще е като няма адекватни присъди. Дайте им на тримата биячи по 10 години да си помислят и нещата ще се оправят постепенно.
15
3
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Този правилник, за който пишеш, ти ли си го писал или е някой от преди 30 години, защото в сегашният правилник няма такова изискване. Потресаващо много хора се оказва, че не познават правилника и са ти турили плюсовете, а като не знаят за това, значи едва ли знаят и останалото от Закона за движение по пътищата и от Правилникът за прилагането му, а тези хора вероятно шофират.
14
0
 
19
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Лелееее,вече да не спираш и на червено като караш!?....До къде я докарахме....
13
7
 
18
 
! Отговори
ясно преди 6 години
София се напълни с всякаква *** от провинцията,тука вече не може да се диша от мижитурки с изкривени физиономии,това вече не е моя град но няма да бъде и техен.....
12
11
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Лъжеш. В правилникът няма текст, който да те задължава да намалиш преди кръстовище.Има нещо подобно, което накратко означава, да бъдеш внимателен и ако трябва да намалиш и спреш. Ако си шофьор тичай да си върнеш книжката, защото не познаваш ЗДвП и Правилникът за прилагането му.
11
0
 
33
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Stefko 88Благодаря за изразеното съчувствие и за "прекрасно пресъздадената" апокалиптична картина.Като живуща в квартала, без да съм от смесен брак, бедна, окъсана и изтормозена, моля да не обобщавате на килограм. Тесногръдието няма да коментирам :) В случая доколкото съм наясно тунела не е инфраструктурен обект, запазен за ползване, единствено за жители на Люлин. Прекрасен следобед ви желая !
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата дето били наблизо, от втората кола ли са слезли малко преди това? А втората кола от кой се шофира, от някой неграмотен живеещ примерно в Филиповци ли?
9
2
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
По пернишки тертип значи
8
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма работа. Това са нормални изяснявания на отношения и това е правилно.
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да влизам повече в този ромски сайт
6
1
 
6
 
! Отговори
До stefko 88 преди 6 години
Имаш известно право, ама защо пишеш В предвид?
5
5
 
20
 
! Отговори
Матрял преди 6 години
IQ-то на водача на втората кола се определя на около 68, което е доста високо за квартала.Умните избягаха и в държавата цирк остана помията и мафията ... и пенсионерите.
4
2
 
25
 
! Отговори
?? преди 6 години
Няма да спра да се чудя защо, когато нещо кофти се случи в друг квартал, заглавията са различни - "Групов бой в София" примерно. Но ако е в Люлин се пише с големи букви. После защо всеобщото мнение за квартала е такова.Миналата седмица клиентите на кафе в Младост бяха поступани солидно, ама защо ли не видях заглавие "Меле в Младост"?