Тежък инцидент в София: Младеж бере душа след като кола се блъсна в автобус

Инцидентът е станал до метростанция "Обеля"
13 авг 2017 15:25, Петя Славова
38
Тежък инцидент в София: Младеж бере душа след като кола се блъсна в автобус
Снимка: архив, Булфото

Кола се удари в автобус на градския транспорт в близост до метростанция "Обеля". Инцидентът е станал около 11.30 ч., съобщават от МВР.

Още по темата

В колата са пътували 20-годишно момче и 19-годишно момиче. Момчето, което е шофирало, е в много тежко състояние, с опасност за живота. То е откарано заедно със спътничката си в "Пирогов".

При друга катастрофа на АМ "Тракия" са пострадали дете на 1 г. и две жени. Малкото е в тежко състояние.

По-рано стана ясно, че и баба и внуче са починали при тежък пътно-транспортен инцидент при разклона за село Дибич, на пътя Шумен – Карнобат.

По първоначални данни са се ударили кола и камион. Загиналите са били в колата. Шофьорът й пък е в тежко състояние в болницата в Шумен.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Софиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карането на фарове целодневно и премахването на знака за камера, дават видими резултати. Жертвите нарастват главоломно, въпреки неимоверните усилия на милю да магери статистиката.
7
10
 
6
 
! Отговори
Alex преди 6 години
polvinata markirovka lipsva mantineli za osvetlenie da ne govorim i za dupki ne sam v bg karam po hubavi patishta vchera se varnah ot bg strashno e.
6
8
 
29
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Бай бабо да не ме гази мечка.....Просто липсва култура на движение по пътищата.Аз знам как си управлявам автомобила,но ме е страх от този срещу мен.Не знам дали е напушен...пиян....самонадеян...камикадзе....джигит...За тези няма значение дали са 1 месец зад волана или 20 год.Не реябват билбордове с мацки по пътишата а катастрофи с потрошени коли...да се види краят на едно безотговорно пътуване.Ама някоя ...организация ще каже че така не е редно...А редно ли е да умират така по пътищата...
5
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра новина! Един малоумникПо-малко по софийските пътища и една кола по-малко да трови въздуха в столицата! Дай Боже всеки ден по няколко хиляди такива новини от софия, така тук въздухът отново ще се прочисти от селяцитекоито надойдоха в София след Татово време!
4
7
 
23
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
....Българинът влиза в учебна кола само за парлама..... всички могат да карат, само за книжката ходят.... но уви, само така си мислят
3
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казвах ли ви аз на вас,че са малко часовете по кормуване,ама вие не,та не.Едно време книжка се вземаше за 3 месеца,а сега за 30 часа.Инструкторите бързат да вземат парите,и айде следващия моля!До като не ги направят като преди-катастрофите няма да намалеят.
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и това е лято, един дъжд да падне и резултат
1
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа се изтрепа, ужас!!!! Внимавайте и не бързайте!!! 10 минути по-късно ще бъде ли проблем? Много книжка се продаде и резултатите не закъсняха.