Вижте къде няма да има вода в София в понеделник

Причината за спирането на водоподаването са строително-ремонтни дейности
17 сеп 2017 13:52, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

На 18 септември 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Димитър Петков“ ,жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Димитър Петков“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ ъгъла с бул. „Александър Стамболийски“ .

На 18 септември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3-ти март“, с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „3-ти март“, ул. „Ботунски път“, ул. „Шабаница“, ул. „Воденицата“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари