Вижте къде няма да има вода в София във вторник

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
Обновена: 25 сеп 2017 10:56 | 25 сеп 2017 10:56, Елка Василева
3
Вижте къде няма да има вода в София във вторник
Снимка: "Софийска вода"

На 26 септември 2017 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джавахарлал Неру“ жк. „Люлин“ 6, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ж.к. „Люлин“ - 1-ви, 2-ри, 3-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти и 10-ти микрорайони
жк.“Люлин“-Център, местност „Смърдана“ и ул. „Околовръстен път“ от бул. „Сливница“ до ул. „Филиповско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
жк. „Люлин“-1, ул. „Тома Георгиев“, до магазин „Фантастико“
жк.“Люлин“-3, бул. „Захари Стоянов“, до община „Люлин“
жк.“Люлин“-6, бул. „Джавахарлал Неру“, до магазин „Фантастико“
жк.“Люлин“-7, бул. „Индира Ганди“, до магазин „Кауфланд“
жк.“Люлин“-8, бул. „Царица Йоанна“ до магазин „Билла“
жк.“Люлин“-10, ул. „Гоце Делчев“, до магазин „Т-маркет“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на хидрофорна уредба на ул. „Ген. Стоян Стоянов“, жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 181, бл. 182, бл. 183, бл. 184, бл. 185.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Стоян Стоянов“ бл. 185.

На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Гурко“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ген Гурко“ от ул. „Св.Св. Кирил и Методий“  до края, ул. „Средно Ливаде“ 
по  ул. „Перуника“ от ул. „Ген Гурко“ до ул. „Асен Игнатов“.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“ ъгъла с ул. „Перуника“.

На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Стара планина“ от №1 до №18.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“.

На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чая“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чая“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Станишев“ ъгъла с ул. „Чая“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


3
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Имам малки деца вкъщи.
Замисляте ли се как се стои цял ден без вода, как се ходи в тоалетната и
как ще се готви и приготвя необходимото?! Защо не предупредихте хората,
това са 800 000 човека без вода!!! *** прости от софийска
вода!!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
добре,де,ама в 22 часа ли ще е тази реконструкция? на тъмно и в дъжда? и след 3 дни - авария?