Вижте къде в София няма да има вода на 20 октомври

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
19 окт 2017 12:54, Елка Василева
0
Вижте къде в София няма да има вода на 20 октомври
Снимка: "Софийска вода"

На 20 октомври 2017 г. (петък) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон“ , жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. " Иван Хаджиенев" от ул. "Иван Грозев" до ул."Божурище"
ул. "Цар Симеон " от пл. "Преображение" до бул."Константин Величков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Зографски манастир“.

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“, кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“, ул. „Балкан“, ул. „Гилица“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ №2.

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филиповско шосе“, жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Филиповско шосе“ от бул. „Сливница“ до ул. 329.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ пред №6.

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буен поток“, вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лазурно утро“  ъгъла с ул. „Мечта“.

 На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ вилна зона „Шумака“ община Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона  „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Иван Андонов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гатьо Шишков“ №7, ул. „Иван Андонов“ №2 и №4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгъла с ул. „Акад. Вера Мутафчиева“.

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кране на ул. „Буката“ , вилна зона  „Кокалянски ханчета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Васил Левски" №34, 36, 38, 47, 49, 51.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Левски" № 47.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари