Снегорин изкърти ограничителите на велоалеята по "Дондуков"

Снегопочистващата фирма ще възстанови щетите
10 дек 2017 16:20, Красимир Ангелов
135

Снимка: Булфото

Снегорин откърти ограничителите по велоалеята на булевард "Дондуков" в центъра на София. 

В старанието си да почисти падналия през нощта сняг, водача е изкъртил голяма част от пластмасовите ограничители в района на Английската гимназия, видя репортер на Булфото.

Още по темата
Както е известно булевард "Дондуков" беше пуснат за движение преди няколко седмици след основен ремонт, а по цялото протежение беше изградена велоалея.

От Столична община признаха за инцидента. При снегопочистване по бул. "Дондуков", в участъка между бул. "Васил Левски" и ул. "Кракра" по невнимание снегорин е премахнал поставените ограничители, разделящи велоалеята от платното за движение. Това се посочва на официална страница във "Фейсбук" на направление "Транспорт и транспортни комуникации" в Столична община.

"Фирмата за почистване, извършила нарушението, ще възстанови разрушените делинеатори изцяло за своя сметка", се посочва още в публикацията .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
19
 
! Отговори
до Rock of aPes преди 6 години
спираш на паркомясто и си преместваш мързеливите задни части пеша на 300 метра до театъра на детето !!! Само с 3 висши може да се сети човек
46
11
 
5
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Ей , Как иначе да оставя детето на театър? :)))))
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е видеото как протестер със светоптразителна жилетка кара снегорина, а до него Нинова го надъхва?Фъндъкова, още ли не можете от герб да разберете колко *** са тези велоалеи? Идете в някоя европейска столица и вижте поне как се прави като хората!
44
8
 
18
 
! Отговори
Кътила преди 6 години
До Rock of agesКак така ще спираш на аварийки бе темел. Заради такива тарикати не може да се кара по улиците. Ти го вкарам в аварийния канал,
43
0
 
19
 
! Отговори
философопедист преди 6 години
Това е саботаж на комунистите.Кажи им Тиквоний Банкянский.Курнулея е станала по нощите,не могла да извади паветата щот замръзнали в локвитеи изкъртила ограничителите!
42
21
 
32
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Тези ограничители не трябва да са там! Голяма глупост са........ Вместо да се разшири булеварда, те го свиха! Пробвайте да спрете на аварийни да Младежки театър, ще задръстите движението. В Събота ми се наложи и бая се ядосах на това недоразумение с ограничителите.
41
1
 
37
 
! Отговори
LosHo преди 6 години
Вие какво искате! Обещаха ви ДО АСФАЛТ ;)
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 40 Щото в крайна сметка партито си е парти , ама някой все пак трябва да изчисти ?
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като слушам кмета какви ги говори ? това май ще си остане до пролетта на булеварда
38
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауууу, много голяма новина!Съборени няколко колчета и това цяла България трябва да го знае ли ?Толкова ли ви е моженето в новините ?!Да не събориха някоя сграда с хората вътре ?!Не. Само няколко колчета!Но народа и това трябва да знае!Толкова сте жалки ...
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега кой ще чисти ?
36
10
 
39
 
! Отговори
пфу преди 6 години
Някой може ли да обясни за чий им тая велоалея през зимата и как точно ще карат по нея когато е покрита със сняг ??? Остава онова нещо кметицата да се разпореди да я чистят на ръка само и само да покажат кВи европейци сме.
35
7
 
59
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Една от големите простотии бяха въпросните велоалеи, направени по булевардите. Трябва въобще да не познаваш народа си, за да правиш велоалеи на възможно най-неподходящите места. България не е Холандия. Аман от посредствени управници!
34
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неворятна комбинация : Един кмет един булдозер една камера
33
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе на кой му пука,нали взеха парите,100луди се пречкаха навсякъде да докажат че са милиони велосипедистите и точка.парите са в джоба ,всяко чудо за 3дни
32
9
 
63
 
! Отговори
S O S преди 6 години
Да дойде и да ги изкърти по ул."Раковски", защото ни подлудиха!!!Колоездачи я минат, я не по 2-3 пъти на ден. Защо изобщо ги направиха тези велоалеи по толкова натоварена улица? Стесниха платното на "Раковски", направиха го двойно по-тясно. Това беше единствения резултат.Нито да си спреш пред входа, нито пикап да спре, за да зареди магазин, а за боклукчийските коли пък да не говорим!Когато и да минеш през деня, ще видиш някой ***, спрял в нарушение поради необходимост!
31
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП навсякъде има хора за конспиративна дейност. То не беше кран, павета, сега и това.
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво да прави добрия снегорин- той бързаше работа да свърши,не да кърти и преборва.
29
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеален момент обръчът от фирми на ГРОБ да намаже ремонта, поставяйки колчетата зигзагообразно, след което наново да ги ремонтира с допълнителен бюджет. После от Фандъка се иска само да каже, че изпълнителят ги е ремонтирал за собствена сметка.
28
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колчета височки метър да се виждат иначе и здраво да ги направят маисторчетата като натрупа 30 см и премине 20 тона машина ще бъде изкъртено ,ама мутраците нали са мислили в обществената поръчка да вземат някое друго милионче и били много умни управляващите разправяте после те не стават и *** за зеле.