В черен тоалет, с пчели отпред: Павлова пробва е-колите за делегатите

Позиционирани са на Терминал 2 в очакване на трансферите
10 яну 2018 14:45,
182

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите за евроделегатите, за да се увери в удобствата на модерните френски возила.

От днес автомобилите Renault Zoe са в готовност да обслужват Българското председателство на ЕС, позиционирани са на паркинга на Терминал 2 на Летище София и чакат старта.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца колите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на еврошефството гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството дадоха днес министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел.

На Летище София са инсталирани три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До 130 Ааа, има има..В СК има министерство на обединението .Интересно какво ли работят.
140
0
 
1
 
! Отговори
Питам преди 6 години
За всеки делегат ли ще има по една електричка?
139
1
 
0
 
! Отговори
Логичен преди 6 години
До АнонименАми като ти гледам ИП/Адреса от редакцията си. т.е. за Япония Франция. влакове етц. си чел някъде без да разбираш за какво става дума. Но така си е в кошарата България / за съжаление!!
138
1
 
0
 
! Отговори
Аноним преди 6 години
Цона Драгойчева
137
3
 
4
 
! Отговори
Мария преди 6 години
КОИ *** БИ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАЛ ОТ ПОДОБНА "НОВИНА" АЛО ЖУРНАЛИСТИТЕ, НЯМА ЛИ ДРУГИ АКТУАЛНИ НОВИНИ. СТАВАТЕ СМЕШНИ.ПРЕКВАЛИФИЦИРА И ТЕ СЕ.
136
2
 
23
 
! Отговори
за е-колите преди 6 години
пир по време на чу,***
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема да говориш за жена ми,никакви тромпети Лилянка си ме грее зимаска.
134
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, готова да извърти един тромпет на всеки евродепутат, Лиляна няма да умре от глад!
133
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 117,дам българино с много слаба ходова част са-за нищо не стават. Затова Citroën е абсолютен шампион в Дакар и WRC, провери и ходовата част на Peugeot Dakar да си кажеш експертното мнение Хахаха
132
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логичен,вай логиката не ти е силната страна. Електроенергия се добива от АЕЦ-най ефективния и екологичен метод. Затова, апропо държавите с бързи влакове и масово производство и употреба на електромобили имат огромен брой атомни електроцентрали.Визирам Франция и Япония. САЩ също имат доста, но нямат толкова бързи влакове ;). Много са удобни вервай ми, и френскиге и японските съм ползвал.представям си в Токио всеки да кара личен автомобил с вътрешно горене. ....
131
4
 
20
 
! Отговори
Логичен преди 6 години
То колите хубаво, с електрозадвижване, но електроенергията с която се зареждат, да не би да е чиста или пада ей така от небето? Ами те ТЕЦ замърсяват повече от колите въздуха!
130
4
 
11
 
! Отговори
Вангу преди 6 години
Защо нямаме и Гей посрещачи.Облечени по Гейски.Закършили снага....наливсичко вече правим каквото ни наредят преди бяха ссср сега евро сер-съюз...Няма лошо но -не може и не е хубаво да има Минимален Жизнен стандарт различен в съюза.Трябва Старта да е еднакъв НОРМАЛЕН за всички.....
129
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До АнонименДо 119,не бе човек,те килограмите на Павлова не са това което изглеждат.Изглежда дебела,защото е подпухнала,че с толкова пчели дето ги е повлякла със себе си,са я изпожилили.
128
2
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ФАФЛА със сиренеПо скоро на сините сирена ще обърнат внимание евродепутатите,отколкото на сините рена,залата с българската азбука и други.Ах майко-о-о,колко има да плаща българския данъкоплатец за напъните на такива натегачи като Лилянка.
127
1
 
12
 
! Отговори
преди 6 години
Създаването на специално министерство за председателстване на някакво събитие няма аналог в света.
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осигурени возила и ток за социално бедните депутати,които нямат пари да си купят или да им докарат с ферибот личните возила.
125
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде отиде комисионата от продажбата на тези коли?
124
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Във всяка кола-близалка!Може и ...автоматична.
123
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тлъстата СвинетоПродавачка.
122
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво стана с вилата в Барселона ?