В черен тоалет, с пчели отпред: Павлова пробва е-колите за делегатите

Позиционирани са на Терминал 2 в очакване на трансферите
10 яну 2018 14:45,
182

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите за евроделегатите, за да се увери в удобствата на модерните френски возила.

От днес автомобилите Renault Zoe са в готовност да обслужват Българското председателство на ЕС, позиционирани са на паркинга на Терминал 2 на Летище София и чакат старта.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца колите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на еврошефството гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството дадоха днес министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел.

На Летище София са инсталирани три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
27
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Арна маторица е станала Свинетка !!! Има -нема 100кила...
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пчелите само отпред ли са или има и отзад?Що е толкова непълна информацията?+
59
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно такова Рено струва колкото четири Дачии или две Шкоди...Богата България обаче плаща!След 6 месеца може да ги продадат на търг като амортизирани, с начална цена от 5000 лева парчето!
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано съм им затъмнени стъклата на тия Рена, та да не видят европейците в какви трошки се вози редовият българин...
57
25
 
4
 
! Отговори
преди 6 години
Говорите така за Лили, защото и завиждате!
56
0
 
28
 
! Отговори
фбр преди 6 години
Тая комунистическа девойка защо не разкаже за нейния дядо ( висш партиен кадър от БКП) и ,как по точно децата и внуците на бившите комунистически елити стават днешни първи управляващи. Сигурно е случайност , сами преценете
55
0
 
18
 
! Отговори
ss преди 6 години
количката е доста приятна, карал съм такава на тест драйв, но цената е умопомрачителна, в западна европа обаче заради субсидиите цената е коренно различна
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей нашата държава била богата бе па ние да незнаеме! Колко ни струват тези автомобилчета? 500 лева ли? А Лилетката партизанската унука защо се е облекла в черно да не би да жали за Бай Тошо и за времето когато се е снимала на трибуната на мавзолея с него като пионерче?
53
1
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ГробокопачТрябва да си доста извратен да искаш порно с тая точно. Дори и на майтап.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали купиха нови Аудита, Пасати и Шкоди за Парламента...Защо не се возят в тях, а трябва да им купуваме други автомобили?
51
1
 
32
 
! Отговори
Б.Б. и Цв. Цв. преди 6 години
Свинетка отишла в МОЛ-а, за да си напазарува. Видяла страхотен клин с маргаритки по него, след като го облякла в съблекалнята, маргаритките магически се превърнали в слънчогледи.
50
1
 
29
 
! Отговори
НИК преди 6 години
Верно бе, що не хващат метрото от терминал 2 и направо да слизат на метростанция "Сердика" тези европейски тантурковци. От "Сердика" на другата линия и за 2 минути са в НДК. А може и на "Сердика " да слизат да походят 5 минути и да отидат за концерта в Народния театър "Иван Вазов". Тъкмо ще поразгледат и няма да има задръствания. Жалко, че министерството на дебелото Лили не са помислили за този вариант.
49
1
 
13
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Не питай,няма да сме ти и аз.Ще ги карат дупетатите,за да ни покажат какви коли да си купуваме,за да не дишаме мръсен въздух.
48
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чудя се европейските чиновници знаят ли, че в българия инсулина се доплаща, а консуматива към него се заплащат напълно
47
1
 
40
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Само да попитам, след 6 месеца , кой ще кара тези коли?
46
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТВРАТИТЕЛНА.
45
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евроминистър Дупе и Цици , иначе за уволнение беше
44
0
 
10
 
! Отговори
Debe преди 6 години
Sto ne patuvat s metroto, ma Danke...?! vse pak ne e umestno da ni topliat izlishno klimata v europa i da ni otvariat ozonova dupka v ovcheto sirene...a i da spestiat evrata na bogatite hora ot madrid, barcelona, london, paris, rom, luxemburg, vienna, munchen, budapest, bukurest, praha, liubliana, zagreb, athina...?! Hem kvi hubavi vlakove, lokomotivi i gari imame... :-)
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пчелите златни ли са?
42
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на гол тумбак чифте пищови