Адска катастрофа в София: Една кола на две, а шофьорът – жив!

Не е ясно какво е причинило жестокия сблъсък край "Люлин"
29 яну 2018 11:15,
69

Снимка: Facebook

Адска катастрофа стана тази нощ в тунела към столичния квартал "Люлин". След нея автомобил остана буквално разцепен на две, а шофьорът – жив!

За това разказват потребители на Facebook, станали свидетели на сблъсъка и публикували снимки от него.

На кадрите се вижда как колата е буквално сцепена на две, а части от нея се търкалят по релсите на трамвая.

Мъжът, публикувал снимките, пише, че щофьорът е жив.

"На пръв поглед, освен щетите по лицето, няма нищо, беше контактен, но неадекватен заради шока. Линейката го откара, ако няма вътрешни травми, ще си черпи приятелите скоро", коментира човекът, станал свидетел на катастрофата.

Така и не става ясно как точно се е стигнало до зверската катастрофа.

"Разцепил се е в стълбовете на трамвая и лампите", обясняват свидетели. Хората предполагат, че виновна е високата скорост, с която се е движил.

Под снимките се заражда и спор дали не е виновна общината.

"Пътищата са хлъзгави", пишат някои от потребителите. Други пък допълват, че често минават през тунела на "Люлин" и там има дупки и неравности, заради които можеш да изгубиш контрол над колата.

"Все общината ви е виновна", контрират трети и призовават всички да шофират разумно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
56
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Тунелът към квартал "Люлин" е известен още с името "Ускорител на елементарни частици". Тук "частицата" е извадила късмет.
34
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да обявят резултатите от пробите, които е дал за алкохол и наркотици. Този човек трябва да лежи ефективно за тази катастрофа! Чиста случайност е, че е пострадал само автомобилът и евентуално самият той! Можеше да има и други и тогава пак щяхме да се вайкаме!
33
5
 
22
 
! Отговори
Hollymann преди 6 години
Снощи наистина беше много хлъзгаво . Най-вероятно е бил със превишена скорост,в тунела е сухо и позволява.Белята е станала после след като е излезнал от тунела и е стъпил на хлъзгавата част . Безрасъдно е и то много . Пътувах за Люлин от Сердика с личната ми кола с нови зимни гуми системи работещи и т.н. още на първия завой усетих хлъзгавата настилка и това с минимална скорост 20км/ч . Колата ми е със задно и въпреки системите и гумите не стоеше на пътя.
32
4
 
39
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Май почти всички от коментиращите тук са сякаш от онези 80%. Вероятно е шофирал с превишена скорост, примерно с 100-120 км/час, но въпросът е защо всеки шофьор навсякъде в България може безнаказано да шофира с превишена скорост? Какво пише в закона за скоростта се знае, но също така в закона пише и кой трябва да контролира спазването на закона и стигаме до първопричината за превишаванията на скоростта - няма контрол, както пише в закона, а никъде по света правилата не се спазват без контрол.
31
5
 
2
 
! Отговори
Право Писов преди 6 години
а като е буквално сцепена, споразила ли сеа или неа ? а коги сеа сцепила, разделила ли сеа като сажецкиа сайуз или се е разлупила като коги цепих на комшийката дивата слива? (да се чете :джанарка)
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При колите "СбирЩаин", от този модел, такова разцепване на две части, може да се появи и при нулева или много малка скорост, прескачайки по релси и др. под.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Каква е била колата, че не се разбира?"СъбериЧарк" или "СбирЩайн". Разпространени марки в България. Засилих се да обяснявам, но колегата Задвратян, по-долу, вече беше обяснил точно.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ми е за шофьора, камо ли за колата му, но този е на пътя и въпрос на късмет е , че не е пострадал друг участник в движението, може да убие хора такъв.
27
3
 
13
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
идеално се е сцепила по заварките , правени "като е събирана". нищо де, важното е че една баба я е карала само събота и неделя. сега нова задница от донор и "не е бита не е пребоядисвана"
26
1
 
38
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Съдейки по поражението върху червената *** скоростта е била над 150 км в час. Каране с такава скорост в градски условия обикновено е съпроводена със стимуланти симулиращи безсмъртие ! Единственото добро е, че не е пострадал друг човек, заради този при.мат
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКато гледам стоповете, прилича на punto. Цяло чудо че не е бмв
24
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност вината е в общината, заледяването, слънчевите изригвания и НЛО. Караш си с 40 километра, лекичко се подхлъзваш и колата се разцепва на 3-4 парчета. Водача изобщо не може да е виновен
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задкормилното устройство!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото виждам, катастрофата е станала близо до тунела, а не в него, както пише в "новината". Защо, как, какво, ... без да имаме информация, е преливане от пусто в празно.
21
3
 
30
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ама разбира се,че пътя е виновен, а не задкормилното устройство, виновен е също въздуха, облаците, но не др.огицата и алкохола.
20
2
 
20
 
! Отговори
забавен преди 6 години
Хубаво, че му няма нищо, ама всеки минаващ през този тунел трябва да знае, че се внимава много с ускорителя на елементарни частици.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е била колата, че не се разбира?
18
3
 
35
 
! Отговори
ефд преди 6 години
Люлински ***. Другия път може да утрепа некой!
17
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** НАРОД СМЕ И ТОВА СИ Е.
16
4
 
41
 
! Отговори
Хххх преди 6 години
На българина все някой му е виновен...Влизаш в метрото....хората ви направили вход ..изход...а какво се получава,,,,,като *** кой на къде хване......сигурно общината е виновна за селянията българска...