Жената, паднала от моста на "Малинов", с опасност за живота

Освен с черепно-мозъчна травма, тя е с фрактура на таз, ръка
13 фев 2018 13:23,
13
Жената, паднала от моста на "Малинов", с опасност за живота
Снимка: кадър Нова тв

Състоянието на жената, която е приета в УМБАЛ "Света Анна", след като като автомобилът й е паднал от моста на бул. "Александър Малинов", е тежко и е с опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение.

Още по темата

Освен тежката черепно-мозъчна травма, жената е и с тежка, открита фрактура на ръка и фрактура на таза.

Припомняме, че около 10:00 часа, на мост до Бизнес парка в столичния квартал "Младост" лек автомобил губи контрол и пада от моста.

Все още се изясняват обстоятелствата около случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Асан Каруцаря преди 6 години
Тази я знам. Роднина е на кмета Юрданка и си прави каквото си иска. Аз за каруцата си плащам по 30 лева на седмица в клуба на ГЕРБ, за да мога да бъркам по кофите само в определен район и милиционерите да не ме закачат.
11
4
 
5
 
! Отговори
До стар "софиян преди 6 години
До Стар софиянецАз пък ще те посъветвам да не правиш празни предположения без да си се запознал и да си наясно със ситуацията/човека. Говорим за интелект, който може да бъде донякъде оценен дори от един коментар...ти говориш за комплекси, а си се писал "стар софиянец"...осещаш ли колко нелепо изглежда написаното от теб..."някаква малка кола" е само в твоята глава комплекс!!!
10
6
 
7
 
! Отговори
Стар софиянец преди 6 години
Номер 3, и да се ядосваш и да не се ядосваш, това е истината. Колкото и коментарии да пишеш, като тези с номера 7 и 8, с обиди няма да станеш шофьор, за какъвто очевидно не ставаш. Тази жена, вероятно също като теб е карала на зиг-заг с някаква малка кола, за да компенсира липсата на мощност - често срещано по пътищата. Колкото е по-малка колата, обикновено толкова по-голями са комплексите на шофьора. За тези години съм се нагледал на какво ли не и мога да обобщавам доста по-добре от теб.
9
5
 
12
 
! Отговори
Шофьорландия преди 6 години
Шофьорите от "нежния" пол са почти толкова,колкото мъжете.Да благодарим на Бога,че този индивид не е паднал с колата си върху невинен, движещ се под моста.Когато е писано за Апокалипсиса, не е имало "шофьорки", иначе те щяха да са конниците.С много редки изключения,комплексите на една шофьорка са по,по,най.Уменията,възпитанието и знанията им се конкурират само със слепи пенсионери или зелени тинейджъри.Може да е в пауза влязла(мисловна де) и е трябвало да се разкраси,говорейки по Айфона!
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4: Викаш друго си е да имаш мощна лъскава кола с която никога не засичаш, защото е толкова голяма, че не може да се шмугне между колите?! Тия с малките колици са пълни *** според теб, а? Как прецени каква кола кара номер 3? Логика - никаква! Защо? - липса на интелект!
7
7
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
До 4Ама и ти излезна голям разбирач - от 2 написани реда и веднага позна каква кола кара човека, а и как кара. Недей се пъни, защото е безполезно тъй като явно не ти се отдава мисленето и ставаш смешен с подобни опити за коментар!
6
2
 
11
 
! Отговори
Жо преди 6 години
МЯСТОТО, от което колата е паднала е еднопосочен мост с три ленти за движение. Засичането е малко вероятно. Особеното е, че пътят описва дъга и ако колата е с висока скорост, тя е "излетяла по допирателна", търкулнала се е 7-8 метра по склон и е паднала на долния път по таван. Виж на Гуугъл мапс отклонението от Околовръстното към бул. Ал. Малинов!
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Прав си, че професионалните шофьори умеят да карат, но не си прав, че за друго не стават. А наистина има кокошки, които са опасни за движението и никой не ги санкционира. На пътя няма жени, няма мъже, няма *** - всички са еднакво отговорни.
4
10
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
То най-често засичаният ги правят такива като теб - с някоя стара очукана малолитражка. Мислите си, че вие като с вашата малка кола може да се шмугнете в малката пролука между колите, то сте баш майстори. При това не ви пука дали колата ви ще получи още една вдлъбнатина или не. Затова заради такива като теб често стават сакатлъци, от които ти се измъкваш все едно нямаш нищо общо.
3
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1А не може ли просто някой шофер много бързащ с луксозната си кола да я е засекъл брутално, а!?! Големи разбирачи сте, особено професионалните шофери, които за друго освен да въртите геврека не ставате!
2
24
 
19
 
! Отговори
Хачитурян преди 6 години
Както главата на Саудитска Арабия краля им Салман бин Абдул Азиз Ал Сауд предиоколо година разреши на жените в страната му да могат да шофират, така нашия Падишах с генералски пагони да отмени правото на нашите местни кокошки да сядат зад волана !
1
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да оцелее и повече никога да не се прави на шоферка. Шофьорлъка не е за всеки. Както казват старите хора. От всяко дърво сви.рка не става. За да изпусне управлението или се е гримирала или е говорила по телефона или вниминието и е било отнесено от някоя витрина на магазин или скороста с която се е движила е била извън рамките. Виждам всеки ден такива. Професионален водач съм от 23 години и съм се нагледал на най различни чудесии.