Паркинг колчета срещу наглото паркиране в "Люлин" 7... За месец!

Сигналът е изпратен в Helpbook.info и до Столичната община
13 фев 2018 13:15,
57
Паркинг колчета срещу наглото паркиране в "Люлин" 7... За месец!
Снимка: Helpbook

Сигнал за нередно паркиране и нарушаване на общинска собственост беше публикуван в HelpBook.info.

"Сигнализирам за грубо и безцеремонно унищожаване на общинска собственост, съчетано с масово погазване на закона за движение/паркиране", пише в сигнала, изпратен и до Столичната община.

Преди месец от Общината поставят колчета, които трябва да спрат масовото и незаконно паркиране на автомобили на тротоара в "Люлин" 7, на кръстовището на бул. "Джавахарлал Неру" и бул. "Индира Ганди".

Паркинг колчета срещу наглото паркиране в "Люлин" 7... За месец!
Снимка: Helpbook

Част от колчетата обаче бързо биват унищожени, за да могат шофьорите да паркират върху тротоара и така пречат на пешеходците да използват тротоара, както и пешеходната пътека.

Вижте още снимки от сигнала в Helpbook.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29---аз ракия не пия. И кисело зеле не ям. И курбан, пaча, бюрек, баничка и прочие неща, с които ти и децата ти сте израснали също не употребявам. Това че частни паркинзи няма в СФ е пълна отвратителна лъжа. Има във всеки квартал, вкл. и супер лъскавите където по принцип площа е скъпа за паркинг. Обаче:1. не ви се дават пари. 2. паркинга не ви е до г..за. И трябва да повървите. А ей го къде е тротоара. Нали Ганец?
29
0
 
5
 
! Отговори
Бх преди 6 години
До:Боряна Павлова - автор на статиятаКой точно закон е нарушен г-жо Павлова? "....., които трябва да спрат масовото и незаконно паркиране на автомобили на тротоара............."Бихте ли обяснили на широката публика?
28
3
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до Любо. --Да витамини. Редовно ги пия. Скъпи са и са хубави, доволен съм. Ти какви хапчета пиеш?П.П. А да, имам и паркоместо. Ти имаш ли?
27
2
 
9
 
! Отговори
До 27 аз-ът (Ганьо) преди 6 години
***, ***-о-о, не знам каква нива си копал в село Долно Нанагорнище, но в София частни паркинги на практика няма, особено по комплексите като Люлин, Младост, Дружба и т.н., а ако има някъде то те не стигат и за 1% от колите. Изобщо не си в час. Допий си ракийката и се успокой!
26
8
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до Стар Софиянец---Дъртьо, аз и родата ми сме в София, още докато вие сте били на нивата. Като няма паркоместа, макар че си насветкахте ище през соца панелни гаражчета , андрешковци ньиедни, ЧАСТНИ ПАРКИНГ НЯМА ЛИ ? АМА ПУСТО *** НЕ МУ СЕ ДАВА БЕ !!!!!! Държавното и чуждуто е общо ?! Нали така Ганец?
25
1
 
8
 
! Отговори
Стар софиянец преди 6 години
Там платени паркоместа няма и няма какво да купиш с апартамента, който си си купил през примерно 1970 година. Явно номер 21 аз-ът никога не е излизал от селото си и изобщо не знае как е по сета, вкл. и в София. Люлин, както и Младост, както и Дружба, надежда и т.н. бяха проектирани с големи паркинги до блоковета, обикновено като разширения на улиците. Паркингите и преди 1989-та бяха пълни, но дойде 1989-та и нещата коренно се измениха. Огромен процент от съществувалите паркоместа сега ги няма, а
24
6
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до Стеф---Ако ти и семейството ти се имате за прости е едно но да обобщаваш е съвсем друго.Аз съм обграденсъс страхотни и интелигентни българи.Смени обкръжението----не моето патенце, обграден си от тебеподобни. и ти харесва като на прасе кочи.на. И не може да видиш разликата. Но това не означава, че ти и обградилите те те, сте "страхотни и интелигенти". Нали така?Прочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/02/13/parking-kolcheta-sreshtu-nagloto-parkirane-v-liulin-7-za-mesec.367882,1
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само железни колове по 20 санта в диаметър и забити поне 2 метра в земята! Иначе оправия няма!
22
8
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
интересно ми е цървуляка дето защитава тия , как би постъпил ако му паркират на паркоместото. Неговото. Което си е купил. И като иде да се разправя, излезе некоя оранена батка от джипа и му каже - ми не виждаш ли че нема места бе - кьььдддььььеееее да пауркирауммм бе ?!А ? Маллиииии !!! Ще бълвате змии и гущери !!!
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това жк. Люлин не е ли онова забравено от бога и държавата панелно гето за бедняци?
20
1
 
2
 
! Отговори
Automat za kafebilet преди 6 години
Ma te gratis li sa tea napkomesta?
19
10
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Реално там има място за 1/3 от автомобилите на хората от блока и то на булеварда.Къде да паркират?+---*** където искат там да паркрат бе цър..ул. Като си купувате апартаменти, си купувайте паркоместа. Точка. Или ако няма такива си намете место на платен паркинг. САМО В ЦЪРВУ.ЛАНДРИЯ ГАНЕЦА НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА . МИ КУУАДЬЬЬЕЕ ДА ПАРКИРАМ ББЬЬЕЕЕЕ? МИ ХОДИ СИ НА СЕЛО, ПАРИКРАЙ ТАМ БЕ !!!СПАЗВАТЕ ПРАВИЛАТА . ТОЧКА.
18
3
 
13
 
! Отговори
sashkodg преди 6 години
Реално там има място за 1/3 от автомобилите на хората от блока и то на булеварда.Къде да паркират?Аз съм израснал през два блока от мястото и много добре си спомням преди 30-35 години какво беше.Сега не само че има много излишни блокове наоколо,но няма и парко места.
17
3
 
14
 
! Отговори
Къде са паркингите? преди 6 години
Типичен пример за късогледство от страна на общината. Просто можеха да продължат паркинга с още няколко метра в посока кръстовището и нещата щяха да се решат. Но не, заградили един широк тротоар, а колите няма къде да се паркират. Люлин е така проектиран - да се паркира по паркингите на улиците. Не са виновни хората там, че общината разреши да се строи какво ли не и къде ли не и сега те няма къде да паркират.
16
2
 
9
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До Анонимен 16Ако ти и семейството ти се имате за прости е едно но да обобщаваш е съвсем друго.Аз съм обграден със страхотни и интелигентни българи.Смени обкръжението
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** народ, проста държава....и професора е прав за 80-те процента ***.
14
6
 
12
 
! Отговори
43057 преди 6 години
Ми щото решението е тъпо, не е нужен толкова голям тротоар, има место за няколко коли.
13
2
 
11
 
! Отговори
баба Джана преди 6 години
До Анонимен 12Докато по време на Социалистическото ни развитие столицата е наброявала околополовин милион души и бай Тошо бе въдворил железен ред с помощта на софийското жителство, този *** Жельо го отмени и даде "зелен светофар" на цялата селяния втази пропаднала държава да се изсипе в този злощастен град !Кажете ми мили приятелю, как би могъл човек или организация да се справи с подобна *** по време на анархо-демокрация . . .
12
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то пък шoпите щото са със супер манталитет... нали кореняк софиянците сте много велики и много умни, а не може да се справите с едни ceлски тapикати в София. Ако тeя селинжъpи се преселят в Лос Анжелис там дали ще могат да си правят нoмepцата? Проблема си е във вас кореняците че не прилагате законите.
11
5
 
9
 
! Отговори
Сборна формация преди 6 години
45 години стигат! Вреее мее тооо е наше! НА! ШЕ!