Катастрофа след катастрофа по бул. "Цар Борис III"

Мерцедес се е ударил челно с Шкода близо до Красно село
19 фев 2018 16:23,
26

Снимка: Булфото

Верижна катастрофа между четири коли затрудни движението по столичния булевард "Цар Борис Трети", съобщава "Булфото".

Мерцедес с благоевградска регистрация се е блъснал челно с Шкода Фабия.

При пътно-транспортното произшествие са нанесени материални щети и по Фолксваген Поло и Форд Фиеста. Няма информация за пострадали хора.

Почти по същото време Фиат Брава и Фолксваген Транспортер се удариха на кръстовището на булевардите "Тотлебен" и "Пенчо Славейков" до входа на "Пирогов".

Изясняват се причините за двете катастрофи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Тази... преди 6 години
...сутрин минах от там. Чаках 15 минути докато ме пуснат! Околовръстното въобще не е почистено, а парзалката е страшна! Сняг вали от двата дни, а нито е опесъченп, нито е почистено.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички с регистрация "Е" са с купени или подарени книжки. Пътувам много по работа, там са най-зле.
18
7
 
1
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До ГанчоДобре бе столичанина. Като почнете така направо нямам думи. Добре, че беше провинцията Русе да ви покаже как се прави град! Селянино затова кварталите в любимата ти Шопия са само поляната на еди кое си, ливадата на незнам си какво, краварника на някой си, овчарската могила и всякакви (столични имена (хич не са селски)). Та столичанино това, че си видял светофар за пръв път в квартала си не означава, че ние от 'провинцията' не сме виждали светофари. Даже са с циферблати представи си!
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно ще ви кажа от опит, имах работа по направлението Благоевград - Петрич - Сандански. Нема такава простотия, някаква тяхна юначност, великани, всички се държат като мутри, безумно прости. И като дойде това чудо в София, поради Комплекса за малоценност, започват да се правят на велики. И както пишат по-долу, не познават града, праволника, купуването на книжки и манталитета, счупил на хората колите. За тези от този край да се направи паркинг извън София и там да си оставят дръгелите.
16
5
 
15
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Така е като на село няма светофари. При повече от два светофара на разстояние от 800м тези от провинцията не знаят на къде да карат. На снимката се вижда новия светофар на хиподрума. Там има три светофара един след друг. Другото е, че на булеварда са павета и като пръсне малко дъжд и заедно с калта отгоре става такава пързалка, че всеки ако не внимава ще се удари. А тези пишлигари от Благоевград дошли да си купят парцалки точно това са направили. Ало провинцията това не Ви е Благоевград.
15
1
 
13
 
! Отговори
Perry преди 6 години
Не го асфалтират заради танковата бРигада в горна Баня, която трябва да спасява управлявящите от народата любов1
14
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете, трябва да се направи голям паркинг до метро в Люлин и на разни комплексирани прованс таратайки да не им се дава да влизат в града! Хем и въздухът ще е чист! Тези са *** и неадекватни! Джигити! Те не знаят какво е светофар, камоли да се движат в центъра! Не на прованса по софийските улици!
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
там докато не сложат една мантинела по цялата дължина няма да се спре с тия изпълнения. Бековете от друго не разбират
12
1
 
33
 
! Отговори
Коректен преди 6 години
Вярно, че вчера се питахме в колата на път защо има още павета по Цар Борис и Гоце Делчев. Но, да караш като *** на мокро почти двойно над разрешената скорост и да правиш двойно изпреварване влизайки в насрещната лента...!!?? Защо този има още книжка? Ааааа! Не е убил достатъчно хора!
11
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Класика!!Сел*як с 20годишен мерцИдИес в гоУемиоТ град.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А после аз съм бил научил ярето да блъска!
9
10
 
27
 
! Отговори
Кмета преди 6 години
Мръсния въздух е виновен.Тоест старите дизели и отоплението на твърдо гориво.Заплатите скачат българите започват масово да се редят на опашки за нови коли и газови котли.Всеки търка билети от лотария .Просперитет за целокупния български народ.
8
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Какво са ти виновни паветата,че не можеш да караш????
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Столичната селяния се опитва да управлява автомобил. Неуспешно!
6
5
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
аалооуууу аутомобилистът...защитниците на паяветата не са ти виновни, че карате бързо без да спазвате правилата. Ясен ?П.П. А за парите от ремонта не бири грижа, не знам как е под капака, ама мержана на тоталка ми се види, шкодата ще е на костм ако застрахователя не я обяви за тоталка. С две думи -чини ми се ремонт няма да има ха ах аха ха ха хах
5
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този булевард трябваше много отдавна да се асвалтира. Рядко минавам по него но когато ми се наложи се чудя от коя яма да избягам и коя дунавска вълна. По времето на бай Тошо нарочно не го асвалтираха заради танковете които идваха на парад на бул. 9-ти септември от Горнобанското поделение. Но сега когато танковете са нарязани ракетите и те оръдията са на скрап зощо никой не се сети да го асвалтира? Няма да има много за краднене ли затова ли? Ах вие дребни селски душици дето се правите на управниц
4
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво са виновни паветата, че селския благоевградски тарикат със престарялата луксозна кола със задно предаване е направил някаква магария и е ударил три други коли, трябва просто да му вземат книжката за некадърност.
3
39
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега защитниците на паветата да платят ремонта на колите.На това време,тази настилка става като пързалка.Разкарайте паветата от натоварените булеварди!!!!
2
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V bg nischto ne e normalno
1
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А някой някога да е чул или видял издислав в уч.кола