Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат

Полицаите от столичното 9 РПУ издирили колата и сгащили единия крадец
23 мар 2018 09:00, Златко Желев
78
Сняг, запален двигател, жена чисти... апаши дебнат, бият и бягат
Открадната и върната кола. Снимка: Facebook

Жителка на кв. "Люлин" се оплака във Facebook, че вчера преди обед, докато е чистила колата си от натрупания сняг, апаши са я издебнали, повалили са я на земята и са откраднали KIA-та й, която била с включен двигател.

Въпреки побоя, жената подала сигнал на 112 и полицаите от столичното 9 РПУ открили колата й, задържали единия от апашите, но издирват втория побойник.

Ето поста й:

Още по темата

Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня как, но излязох от схватката, започнах да викам и подгоних нападателя.

В този момент чух ръмжене от двигателя на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се опитва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до шофьора, където беше чантата ми и голям чадър. Взех чантата и започнах да удрям непознатия с чадъра.

Загасна му колата, той продължи с опитите си да я запали и тъй като тя има кик бутон на съединителя - трудно успя. Въпреки всичките ми усилия, автомобилът ми беше отнет.

В 10:48 звъннах на 112 и веднага ме свързаха с 9-то районно управление, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха обаждане, че автомобилът ми е намерен.

Единият от нападателите, който караше колата беше задържан. Разпознах го в районното управление, но другият още е в неизвестност.

Искам да благодаря на екипа от 9-то районно управление “Люлин” за бързата намеса и откриване на извършителя и автомобила ми, защото в повечето случаи само хейтваме органите на реда, но аз днес получих истинска подкрепа от тях. П

ризивът ми е - никога не си почиствайте колите на запален двигател!


78
Още от София
Булевардите в София почистени, на терен – 101 снегорина
Напиши коментар Коментари
68
2
 
7
 
! Отговори
До 43 gogo преди 4 седмици
А ти защо си мислиш че КИА-та е скъпа кола?Скъпите коли ги крадат "професионални"крадци,които изобщо няма да видиш.А тия дзверове са аматьори (може и от близката маала Филиповци)които само са уплашили женицата.
67
0
 
8
 
! Отговори
Ако се пипаше здраво преди 4 седмици
Да му бяха му набили клечки под ноктите и запалят,щеше да изпее аверчето си за нула време,ушевите да го пипнат начаса и на сутринта да ги осъдят по бързата процедура и тикнат в затвора минимум за 2 години
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Апашите са били дрогирани, или жената е 150 кила. Иначе няма шанс :)))
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аман от крадци и извратени хора
64
0
 
14
 
! Отговори
Нонстрадамус преди 4 седмици
Горката жена, тия мръсни ***, няма ли кой да им вкара гнусните мутри зад решетките. Такива не трябва да излизат от затвора. Браво на полицаите, които са действали професионално и бързо. Дано заловят и другия ***, който да бъде прибран в дрънголника и да стане "любовница" на някой изверг в затвора, че да види как се бие беззащитна жена. Срам за такава ***, която посяга на жените.
63
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво бе,силна жена!!!Не се дава на двама!Евала!
62
1
 
19
 
! Отговори
111 преди 4 седмици
Госпожата е имала късмет, защото е попаднала на полицаи с милиционерски манталитет и метод на действие. Дано повече се срещат в състава на МВР.
61
6
 
10
 
! Отговори
вероятно преди 4 седмици
В този случай застрахователя не изплаща обезщетение, втория побойник най-вероятно е полицая открил колата срещу възнаграждение.
60
9
 
1
 
! Отговори
+++ преди 4 седмици
Тази история ми се струва доста съмнителна!!!
59
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 4 седмици
Ляо лин баце. Местните апапи разбират само от правилото на по-силния. Смазваш един такъв пред всички и другите ще бягат от тебе и всичко твое като дявол от тамян. С тия долни твари друг начин няма.
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе, малък мозък, какви патриоти са ти виновни на тебе за авто-престъпление, бе... Бива ли да сте толкова прости, за да тролстваш се иска акъл, не тая боза в кухите ви кратуни!
57
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ама вие нали си избрахте Патриотите на Валери и сега те започнаха да ви крадът колите , никой не ви е карал да избирате Крадците
56
0
 
46
 
! Отговори
Бонго преди 4 седмици
Интересно, ако някой свидетен на слуката, бе халосал и убил "бияча", докато налага жената, какво ли щеше да му се случи? Той няма да може дори да пледира, че е действал в условия на самоотбрана! От друга страна, моралът ни ЗАДЪЛЖАВА, когато станем свидетели на подобна сцена да се намесим, но ако нападателят е видимо по силен от нас, тогава какво правим? Потупваме го по-рамото и му се молим да остави женицата на мира? Или му играем една щанга ( или каквото имаме под ръка) отзад в тила?
55
0
 
3
 
! Отговори
Учил и работи преди 4 седмици
"някой" да се чете "някои"
54
1
 
18
 
! Отговори
Учил и работи преди 4 седмици
До gogo
Не може да всички да сме миз.е.рници . Някой сме учили, вместо да нощуваме по кръчмите, и сега можем да си позволим кола, като на жената.
Иначе браво на полицията. Люлинското РПУ да им вдигнат заплатите!
53
7
 
31
 
! Отговори
bg преди 4 седмици
Феик нюз отвсякаде. На мене ми откраднаха колата миналата година и кво става, обаждам се на 112, оттам със супер отегчен глас ми казват да отида до районното по адресна регистрация. Оттам след 2 часа чакане ме пращат, в районното кадето е открадната колата. Бяха минали вече 4-5 часа от кражбата. Най интересния момент беше че няколко дена по късно получих оферта за колата си от един митничр който каза че всички са в играта. Отказах естествено. Лично аз не виждам смисъл от полиция в България
52
0
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 седмици
До 545Напротив, има смисъл, и то-голям.Но не е тук мястото, да ти обяснявам и за сгъстеното масло и за масления филм и за отмиването на маслото от стените на цилиндъра от кондензирано гориво, нито пък за термичните деформации и напрежения в главата на двигателя, особено между двата клапана.За друго пиша. За правото на носене и притежание на ЗАКОННО оръжие. За самоотлрана и защита на имота . Ако го имаше, тази жена, така ли спокойно щяха да я нападат и бият, и дали щеше да е без последствия?
51
0
 
0
 
! Отговори
Соренто преди 4 седмици
до Жоро Павето
Бре, много си смел, бре. Най много да си сцепиш гащите от напъване.
50
32
 
1
 
! Отговори
545 преди 4 седмици
ДА ТИ РАБОТИ КОЛАТА 5 МИН ДОКАТО Я ИЗЧИСТИШ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ. ПА ТКА.
49
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В белите страни ще те санкционират, ако чистиш колата на запален двигател. В България ни санкционират крадците. Евала.Превъзпитават ни.