Моторист е в критично състояние след катастрофа в София

Моторът му бил ударен от кола, завиваща в нарушение
14 апр 2018 18:00,
74
Моторист е в критично състояние след катастрофа в София
Снимка: архив "Булфото"

Моторист е в критично състояние след тежка катастрофа в София.

Според първоначалната информация автомобил е направил непозволен обратен завой на столичния бул. "Цветан Лазаров", и моторът се е блъснал в него. Инцидентът е станал малко преди 14:30 часа.

На място на 5-ата минута е пристигнала линейка, която е откарала мъжа в болница "Св. Анна" с тежка черепно-мозъчна травма, съобщиха от Спешна помощ, цитирани от "Дарик".

Все още няма информация кой е шофирал автомобила. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
28
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Аман от такива собственици на мотори - кафеджий, дето навиват масура и карат по бронирана тениска! Не случайно ги наричат донори, а те се мислят за големите мъже. Истинския моторист далеч не е такъв, а е отговорен и наясно, че не го пазят и се пази сам.
20
14
 
3
 
! Отговори
6 преди 6 години
До 987А сега обясни как маневрата е забранена но се прави. Това не тие мегдана на село бе овчар миризлив.
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАз никъде не прочетох "100 км/ч"Ти да си виждал моторист да се движи с 50км/ч?
18
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 6 години
До наблюдателНе давайте книжки на *** глави с маникюр. Иначе рано или късно ще се стигне до саморазправа с ЩАНГА в главата.
17
8
 
31
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
Няма и да прочетеш, но си е вярно. Няма моторист, който да кара в населено място с разрешената скорост от до 50 км/час. Малко по-дълга права отсечка и вече са с 100-150 км/час, ако не и повече. Те са причината за такива катастрофи, а не маневрите на шофьорите на автомобили, независимо дали са разрешени или не са. Малко да е бил мръднал вляво буса, за да заобиколи някоя дупка и резултатът щеше да е същият. Аман от вас - карате като бесни, после другите ви били виновни.
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз никъде не прочетох "100 км/ч", ама нали българина е разбирач, философ и всезнаеш (особено пред компютъра).
15
0
 
37
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ДОБРИЯТ водач на МПС не е този, който успява да се измъкне невредим от конфликтни ситуации.Добрият водач на МПС е този, който кара така, че да не попада в конфликтни ситуации.
14
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробищата са пълни с такива които не са нарушили правилата. Това, че някой друг ги нарушава, а не вие не ви гарантира живота. Затова винаги внимавайте, не разчитайте, че другите шофьори са стриктни и добросъвестни. Винаги очаквайте някой"изтребител"!!!!
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотора как е?
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес в София ме изпревари един моторист. Караше поне със 150.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега тоя с обратния завой ще го натресат по ЗДвП много красиво - без книжка 1 до 3 години, ще плаща лечение или кръвнина, евентуално ще му лепнат и до 6 години за причиняване на смърт по непредпазливост(ако моториста почине). Естествено, присъдата му ще е условна. Ама вижте какво се получава от един непозволен обратен, а?
10
10
 
20
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
А ако моториста не беше летял с много над 50 км/час, щеше ли да има ПТП? Не. Точка.
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Маневрата може и да е забранена, както се твърди тук, но причината за катастрофата не е маневрата..."Маневрата, маневрата... ако автомобилиста не беше извършил нарушение, щеше ли да има ПТП? Не. Точка. От там нататъка всичко са теории на конспирацията. Ама ако бил карал по-бавно, ама ако Папата кажел някоя молитва за него, ама ако дойдат в тоя момент извънземните, ала бала.
8
7
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Забранете пистовите мотори!
7
0
 
32
 
! Отговори
Жо преди 6 години
НЕ СЛУЧАЙНО е определена скоростта от 50 км/ч в населени места. Тази скорост позволява да спреш за 10 метра. Когато пред теб някой *** прави нарушение, да можеш да спреш или поне да намалиш значително скоростта, за да не се удариш силно. Но, ако караш със 100 км/ч, спирачният път е три пъти по-дълъг, не можеш да спреш и ставаш съвиновник за инцидента. Говоря по принцип, не коментирам конкретния случай.
6
12
 
20
 
! Отговори
987 преди 6 години
За съжаление номер 1 е прав. Виновният в такива случаи винаги е моториста летял с над 100 км/час, но според закона виновен е другият шофьор, защото не е съобразил, че го настига самолет и е тръгнал да прави маневра. Маневрата може и да е забранена, както се твърди тук, но причината за катастрофата не е маневрата е летящия моторист, винаги, без изключения.
5
0
 
16
 
! Отговори
VVV преди 6 години
И двамата с анонимния сте прави, защото ако изключим заядливия му тон, първият му пост е много, ама много верен.
4
9
 
51
 
! Отговори
ЗАБРАНА НА МОТОРИТЕ! преди 6 години
Спешно трябва да се въведе ПЪЛНА забрана на пистовите мотори в София. Нарушават спокойствието на милиони хора, създават безпрецедентни опасности, движат се с безобразна скорост, вдигат невероятен шум. ПЪЛНА ЗАБРАНА!!!
3
15
 
24
 
! Отговори
СРАМ преди 6 години
Аз пък няма думи колко дребни и злобни човечета сте вие, да коментирате по този начин.Говорите за човек с опасност за живото с радост без дори да имате представа какво точно е станало?! На мен за такива като вас не ми пука, вие не сте хора, няма нищо човешко във вас.
2
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този как не го е страм да дава повод за радост в деня за национален траур.