?70 бона на ръка, барети, белезници и кметски припадъци

Вижте видео от ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева
Обновена: 17 апр 2018 16:12 | 17 апр 2018 15:00,
144



Dnes.bg разполага с видео от ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева.

Както вече знаете тя бе арестувана при зрелищна акция до Спортната палата в София в момента на получаването на подкуп от 70 хил. евро за уреждането на разрешително за строеж.

Още по темата

Това било първата вноска от общо поисканите от Иванчева 250 хиляди евро.

Сред арестуваните е и нейната заместничка Биляна Петрова, както и трети човек, който бил в ролята на посредник при преговорите за подкупа.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Очаква се подробности да бъдат обявени след приключването на работата на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като са на ръка, къде са парите като сте толкова отворени?! Защото пари всъщност няма! Десислава отказва и спира строежи от както е станала кметица и точно затова стана неудобна на задкулисните играчи. Един кмет имахме като хората който да се бори за интересите на хората и да я почернят по такъв грозен начин, само и само за да може да сложат свой човек на нейно място и всичко да е пак строежи и буклуци навсякъде... заминаха парковете и развиването на Младост. До тук беше.
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Столичани в по-малко
110
0
 
14
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
От друга страна им правят ракетьорски набези и тея айдуци от НАП. Сега да реват да им дадът по една метла на уволнения отдел и да метат улиците, ще ги кръстя бригада НАП, Национално Абсорбиране на Праха.
109
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойкостанска корумпирана *** а не държава!
108
2
 
10
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
Всички корупционери в кауша. Тази само ,какво прави, предстаете си пък даскалцата Фандъкова, колко взема на ръка. *** крадливи. Ония от НАП и те правят митинг а когато извиваха ръцете на почтени и не толкова бизнесмени им беше лесно. Лесно е на държавна хранилка да контролираш частен бизнес. Заплатата редовно постъпва в, банковата ти сметка от бюджета, да му мислят бизнесмените, които са винаги в положение партер. От една страна ги дерат банките с високи лихвени проценти по кредити.....
107
2
 
4
 
! Отговори
Жител на Младост преди 6 години
В началото бях доволен от Кметицата. Имах ходения до общината и всичко за мое изненада минаваше "по мед и масло". Даже четох на сайта на общината, че искала да прави "Парк Младост" и събират идеи за изграждането му.Кметицата не е нито на ГЕРБ нито на БСП. Стана Кмет като самостоятелен кандидат, като обеща че ще спре презастрояването в квартала и ще работи за запазване на зелените площи.Последната година изглежда, смени фронта. Пак се появиха строежи в градинките и протести срещу кметството
106
0
 
21
 
! Отговори
Гена преди 6 години
Много точно написано! ЗРЕЛИЩЕ!!! Това прави плицията - ЗРЕЛИЩА! ЦИРКАДЖИИ!
105
4
 
16
 
! Отговори
ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ преди 6 години
кметовете на ГЕРБ в действие, хахахах
104
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая, че не е стока е ясно. Но гадното е, че държавата като рече да те съсипе и направо ти такова мамата. Даже и мутрите не могат така. И лошото е и, че всички медии единодушно и без никакво съмнение са "за". Чесна пионерска.
103
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То да е ядосала само някой, добре. Ядосала е всички. Едните никога не са я приемали, нейните хора се отрекоха отдавна от нея. Само тези, които е назначила на хранилка в общината може да я харесват, но подхванат ли ги ще се разбягат като ***.
102
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още я държат вързана на булеварда, явно доста е ядосала някого.
101
2
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Тези Десита излязоха много на мoда по масмедиите.Явно имат харизма.
100
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кметиците специални белезници ли им слагат или като на простосмъртните?
99
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ваньо Танов преди май каза че очаква да подхвърлят на сина му наркотици. Това е полицай, щом той има опасения, лека му пръст... Има презумпция за невиновност и в този случай и това с медиите е не е окей. Театъра е отделна сграда.
98
12
 
11
 
! Отговори
stun преди 6 години
И кое е постановка, неразбрах? 70000 евро кеш!!! Ако и беше чиста работата, защо ще прибира 70000 в кеш. Много проста женица. Толкова ли не намери някой познат, който да пусне една фактура за консултантски услуги за 250 000 евро. Щеше да плати 50 000 евро ДДС и 20 000 евро печалба и пак щеше да е напред с 180 000 евро. Те хората са казали: "Лаком г*з, кръв се*е!"
97
0
 
30
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Да, да си соимним показния арест на Павел Александров и акцията във "Фонд за лечение на деца в чужбина"! Уж пари в пликове, монети. А се оказа, че монетите са наследствени на жена му, а пари няма. Очерниха го хубаво, уволниха го, обвинения няма и на негово място назначиха доказано корумпирания Пилосов, чиито деца са задигнали над 3 милиона ДДС и който в последствие уби няколко деца заради забавяне на лечението. Акцията срещу корупцията трябва да е в МС и НС!
96
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ НЯКОИ ТУРСКИ И АРАБСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ БЪЛГАРИЯ Е ПРОПИЩЯЛА. Направете журналистическо разследване за какви жълти стотинки вземат имотите на хората и какви мижави обезщетения им дават. Едно се уговаря а друго се получава - качество и количество на построеното.
95
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста просташка акция, целяща публично унижение и погазване на човешкото достоинство. Тя, че не е стока-не е, но е законно избрана от тия овце в Младост, а институциитре действат като мутренски банди.
94
2
 
35
 
! Отговори
az преди 6 години
Тук е голяма постановка, сега цялата пасмина от ГЕРБ, ще се изреди да се хвали, че се борят с корупцията, а ние тъпацит*, ще им пляскаме и няма да питаме повече какво стана с Гинка Чеза от ГЕРБ!
93
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Орешарски кога?