?70 бона на ръка, барети, белезници и кметски припадъци

Вижте видео от ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева
Обновена: 17 апр 2018 16:12 | 17 апр 2018 15:00,
144



Dnes.bg разполага с видео от ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева.

Както вече знаете тя бе арестувана при зрелищна акция до Спортната палата в София в момента на получаването на подкуп от 70 хил. евро за уреждането на разрешително за строеж.

Още по темата

Това било първата вноска от общо поисканите от Иванчева 250 хиляди евро.

Сред арестуваните е и нейната заместничка Биляна Петрова, както и трети човек, който бил в ролята на посредник при преговорите за подкупа.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Очаква се подробности да бъдат обявени след приключването на работата на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малее сичкото зелен екоталибан, синьо и червен болшевик брани неистово неадекватната кметица на Младост,абе че това ще се случи беше сигурно още миналата година когато менторът и комунистът Кадиев милионерът я отсвири.Била е сам воин на пост хахахаха,припаднала, ми Шото е чесНа нали?!
31
1
 
9
 
! Отговори
Шат преди 6 години
на патката главата
30
2
 
26
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Чак се учудих че политик и то кмет е влезнал в този фасулски капан.Най -лесно да отстраниш политик от власт е ако му предложиш голям рушвет и стискаш палци да клъвне.Затова умните политици не взимат пари на ръка .Взимат пари за "консултантски"услуги!
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам да е тежко болна от нещо и да отърве затвора, например хронична алергия към липа....Наистина ли някой очаква тя да бъде съдена?!Вярвате ли в щъркели още?
28
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хващат, ама конкуренцията. Без Цвъки зад гърба, всеки който посегне подлежи на залавяне. Мафията конкуренция не търпи.
27
0
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Толкова ли е обикновено "тарифата" на останалите кметове и главни архитекти ?Ако бяха закопчали 10-20 кмета щях да повярвам, но сега ще се окаже, я че не успели да предадат парите, я не било рушвет, а връщане на заем и т.н. . Докато няма присъда единственото ясно е, че е показна акция.
26
4
 
17
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
През 2002 г репресивния апарат натика плик с дрога в джоба на пр окурор Колев и така го арестуваха с подхвърлена дрога. същата история и сега, очевидно. Истината ще излезе, споко.
25
7
 
22
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Калко да е нагласено бе "умник" Взела ли е парите?Взелаги е !!!!Влезнала ли е в капана??Влезнала е !!!!Аз ако съм ужиления строител ще извикам всички медии на мястото и ще продължавам да я черня догато е жива!!!
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нещо, ама за тези които казват, че тя е натопена, ако сега излезне видео материал от скрита камера по време на акцията, как тя наистина е корумпирана. До броени дни ще разберем дали е натопена или виновна, за такава голяма акция ще разполагат с видео и звуков материал със сигурност.
23
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заслужавате си и Боко, и Цвъцо, и Шиши! Били я хванали с парите?! Сигурно и ги е броила когато са я хванали, нали? Достатъчно е да натиснат някого със семейство и да се качи и във ВАШАТА кола с пари в чантата. Тогава друга песен ще пеете, ама "са ви хванали с парите", нали?
22
4
 
34
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
А сега само опитайте да си представите кви са разценките на Фандъкова, главният архитект... А за Ц.Ц и Б.Б.аз специално нямам толкова богато въображение. Това са наши пари. За болници, училища, пътища, социални услуги. И после що държавата е по-бедна и от Бурунди. И знайте, че е вероятно да е постановка на ГЕРБ. Те чужди тела не търпят.
21
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да си невинен, като те хващат с парите :) Кво значи постановка ? Работата на службите е да правят това ...дА предлагат и който клъвне в затвора.
20
6
 
13
 
! Отговори
ън преди 6 години
защото не е от герб?те вероятно половината кметове в бг взимат?оба4е тая не е от системата и са я излъгали!!
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко да и е скроена шапка, след като я хващат с парите.Честен човек по друг начин се изработва, но явно тя не е такъв
18
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра новина, въпрос на време беше да я хванат
17
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален и некорумпиран човек няма да се навие да стане политик в България. 100% съм сигурен, че кметицата е далавераджийка, но не си е преценила реално силите и гърба.
16
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да е скалъпена историята, 70 000 евро в кеш са си 70 000 евро...
15
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мм да :) майтап бе Уили, като не е политик от статуквото как го хващат, ще взема 250 хил евро и няма да дели, скойто трябва от къде на къде? Сега малко по малко почвам да разбирам защо струва 2000 евро ново сторителсво в младост, то 200 евро на квадрат да го посториш излиза, 800 евро печалба и 1000 евро за подкупи.
14
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куха блондинка! Взима ли се подкуп лично? Подкупите при големите момчета се оформят като законни договори за консултация, като си дават фактура и минават по банков път. Тези договори се сключват от привидно независими консултански фирми, а не от политици.
13
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв рушветт от половин милионн ? МОЛ ли ще строи някой бе :)))