Фандъкова не знае защо Иванчева е в ареста, не й била шеф

Шефове са им гражданите, които са ги избрали, каза тя
33

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова не знае подробности за ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева, тя се информирала единствено от медиите. Това призна градоначалникът и отказа да коментира задържането.

Фандъкова беше категорична, че не е шеф на районните кметове.

"Подчертавам, че всички районни кметове са избрани мажоритарно от гражданите на съответния район. Имаме само координационни взаимоотношения. Доста често се бърка, че съм шеф на районните кметове, но това не е така. Шефове са им гражданите, които са ги избрали", каза кметицата.

Още по темата

Тя обясни, че единствените сигнали, които е получавала за нередности в "Младост", били свързани със забавени преписки. Фандъкова ги изпращала на вниманието на Иванчева за предприемане на действия.

"Разглеждани са и на комисия, но при мен са идвали само сигнали и оплаквания за забавени преписки в района", каза градоначалникът, цитирана от "Фокус".

Забавените процедури били по различни теми, включително и дейности на общината. "Опитвали сме се да помагаме на район "Младост", каза Фандъкова и допълни: "Не деля кметовете нито по партиен, нито по друг признак. Хората в районите очакват и от мен като кмет на града да свършим работа по ремонти, поддръжка на района и инвестиции. В "Младост" изграждаме голяма детска градина. Очаквам да започне и първият етап на парк "Въртопо" всеки момент. Взаимоотношенията ни са чисто служебни".


33
Още от София
Площад "Виктория" – победа на боклука над уредиците
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Брадчед преди 3 дни
Тези гербаджии никога нищо не знаят. Света вода ненапита. Всяко нещо си има край, само... Суджука два.
31
1
 
2
 
! Отговори
До интересуващ се преди 3 дни
Кой е доказал "кражбите" на Фандъкова- мършлял Сталин и профанесор Вучков ли?
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Нихт поназнайва :))
29
2
 
1
 
! Отговори
Трал преди 3 дни
До Трол - добре е да се понаучи правописа преди да се коментира каквото и да било ..
28
1
 
4
 
! Отговори
интересуващ се преди 4 дни
Интересува ме, защо Фъндъка не е в затвора, след толкова много доказани кражби от обществени поръчки и явна безстопанственост, ощетила бюджет с десетки милиона лева.
27
2
 
3
 
! Отговори
Драгалъвски Ман Гел преди 4 дни
Тъкмо се канех да ида и кажа на Фан фъчето,ама беше и свършил работния и ден,та не смогнах.Ама ще и го напиша: Иванчева не беше от китилото на Суд жук-партията.Те за това.
26
3
 
15
 
! Отговори
Брееей преди 4 дни
Фандъкът нищичко не е знаел.Ти да видиш. И тя,като вожда си. Ни чул,ни вИдел. Само дето без тяхно знание,никой не смее да пръд...не.Ама,някои им вЕрват..
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ! Да превърнем Фъндъкпур и Булгарпрадеш отново в София и България!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Три мандата стигат,стигат!
Гледах наскоро Пном Пен и Манила в Google street view. Все едно гледах София, срам. Даже улиците и тротоарите им бяха по—здрави.
23
6
 
2
 
! Отговори
Трол преди 4 дни
До 17 Йоан Цимисхий

Какво общо има зградата, подкупа и анадолеца с това някой да е слаб, кокалест (дръглив както ти пишеш).. Ако беше по дебел, голям, силен, преяден, нямаше ли да е толкова проблем?
22
2
 
9
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 4 дни
От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го ***. Долу ГЕРпачите.
21
4
 
4
 
! Отговори
Ива преди 4 дни
до 20 Какво значи проста селска даскалица? Много грубо.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Фандъкова не знае защо Иванчева е в ареста, не й била шеф"

Правилно, ти си проста селска даскалица, наета да чисти кметството. Бойко е кмета, на тебе част от работата ти е да се появяваш вместо него на събития, на които не може да присъства.
19
4
 
12
 
! Отговори
ха сега де преди 4 дни
Хич не знае защо е арестувана ;-)
И въобще не и е шефка :"-)
И онази по никакъв начин не и се е отчела :-)
18
6
 
6
 
! Отговори
Я , СТИГА ,БЕ... преди 4 дни
ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ ...ЧЕ Е "СГОТВЕНА"!!!!!!!!!!!!!
ЗАЩО НАПРИМЕР...В МОЯТА КОЛА НИКОЙ НЕ ХВЪРЛЯ И ЛЕВ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...

НАПРИМЕР-НАШИЯ КМЕТ У СЕЛО , БОЯДИСА ВСИЧКИ ДУВАРИ И ТРОТОАРИ У СЕЛОТО С ПАРИ НА ОБЩИНАТА , АМА ЗА ОПРАВЯНЕТО НА ПЪТЯ ...НЕМА ПАРИ!
17
1
 
24
 
! Отговори
Йоан Цимисхий преди 4 дни
Помните ли клипчето със същата кметица преди 3 месеца, която беше блъскана от пазачи на обект на ГАРАНТИ КОЗА, турска фирма строяща обект за 1 милиард в Младост? Сега стана ли ви ясно и защо точно тази кметица е арестувана. Лошото вече не е, че мафията си има държава, лошото е, че тази мафия продава под наем тази държава на дръгливи анадолци просто ей така, за спорта.
16
1
 
14
 
! Отговори
Хйде бе преди 4 дни
Фандъковаааааааа , ти ли не знаеш.
15
0
 
21
 
! Отговори
Трол преди 4 дни
Ама моля ви се, от къде Фъндъкова ще знае нещо, кога и къде се е видяло те, големите политици минстри началници директори, да знаят някога нещо. Те нищо не знаят, чисти са като сълза..
14
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Комунисти, няма ли сега да организирате протест в защита на вашата фризьорка хваната с подкуп. Или само ако беше от ГЕРБ тогава има вина човек?
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Деси май не е отчела процента, за право на рекет в р-н Младост, пред по-големите шефове. Затова е толкова показно всичко