Вместо деца: Детска площадка – терен за паркирани автомобили

Гражданин сигнализира за нередности в кв. "Левски" В
18 апр 2018 19:30,
19

Снимка: HelpBook

Сигнал за паркиране върху зелени площи и детска площадка в столичния квартал "Левски" В бе подаден от гражданин до Столичен инспекторат чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

Той отбелязва, че нерегламентираното паркиране върху зеления участък до бл. 2 в кв. "Левски" В е системно.

"Явно са малко съвестните и разумни хора, които знаят как и къде да паркират. Площадката с малко зелена площ е на път да изчезне. Пейките са изкъртени, а ограждение вече няма, благодарение на шофьори-професионалисти", пише столичанинът, като пита и къде ще играят децата от квартала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
ааа преди 5 години
1. От къде да си купя апартамент с паркомясто (гараж) ???????2. Тези ненужни новопостроени офис-сгради имат ли за всеки офис паркомясто (гараж) ??3. Апартаментите в центъра от къде да си закупят паркомясто (гараж) ????4. Погледнете новопостроените комплекси с широките по3-4 метра булеварди...и т.н.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко мило колко сладко е да си с акъла на милиционера-батко! Държавата на милиционерската мистика.
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Имам идея - като в съвременната ти кооперация няма място за паркинг, не си купувай кола. Ако толкова искаш мято за паркинг, купи си апартамент с място за паркинг. Ето, готово, реших ти проблема. Следващия !
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бегайте от Шопия бе! Аз след 30+ години не издържах и се изнесох. Градът беше съвсем друг през 80-те и 90 -те. Уви, хубавия и уреден град е вече в миналото. Спасявайте се!
10
6
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Този който е паркирал там е ваш съсед.Един от вас.Вместо да се съберете входа и да му кажете че така не става вие тайничко снимате.Мишоци.
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общините вместо да дават само разрешения за строеж на некачествени кооперации да помислят малко за какво въобще съществуват. Да благоострояват. Че е паркирал напълно просташки е вярно, обаче ако имаше място щеше ли да го направи? В две посоки е проблемът - градът и ние.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видими резултати.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко от съвременните кооперции имат паркинг под тях за броя на апартаментите по 2. Това е стандарт в Южна Европа. В моята кооперация - 6 етажа по 2 апартамента - 3 входа. Паркингът е на 2 нива и повечето съседи имат 2-3 места. Ако търсиш навън ще има да обикаляш с часове. И не само в Западна или Южна Европа е така - даже в Белград имат метални конструкции на 3-4 етажа, за да олеснят паркирането в силно населените зони.
6
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До реалистМа мола Ви, броят на апартаментите в този район не е нараствал от 1986 (тъй кат гледам). Собствениците на тези автомобили ясно са съзнавали, че няма къде да ги паркират внаго преди да ги купят.
5
8
 
11
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Трябва да сме реалисти. Безспорно хората и колите се увеличават, което значи, че трябва да се увеличават както жилищата, така и местата за паркиране. Не може постоянно да говорим за неправилно паркиране, а да не се прави нито едно ново паркомясто. Покрай блоковете има много изгазени площи, на които живущите в блоковете си оставят колите в калта. Редно е тези площи да бъдат оформени като места за паркиране с бордюри и асфалт. Огледайте се покрай вашия блок и ще видите за какво говоря.
4
4
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Ти чуваш ли се какво приказваш бе?Вземи *** ти в Ню-Йорк и се огледай!
3
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като са къде да паркират хората, а не става ли вместо паркинзи строим детски площадки. Идете в Ню Йорк да потърсите детска площадка нали иската американски градове санирани, като не щете съветски няма да има къде да паркирате и да играетез То има една приказка хем го боли - хем го сърби
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Именно срещу това се бореше Иванчева, преди Тиквата да я опандизи.Обаче според последното развитие на случая май ще се окаже, че и Фандъкова е в схемата.Ако Иванчева пропее преди да я самоубият в ареста ще стане интересно.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами някой да организира там едно детско състезание по замеряне с кални топки!Или по-доброто - по рисуване на графити с всякакви възможни инструменти.