Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
8
 
! Отговори
До 79 преди 5 години
Ти даже не можеш да проумееш какво съм написал.И ,,на казарми" не се ходи.Учи за матурата и не философствай,пъпчиви пубере.Явно мисленето не е твойта сила.
84
2
 
9
 
! Отговори
nina преди 5 години
#78За това,че няма бездомни кучета,а само домашни,чипирани съм съгласна-аз съм в Дания и е така.Виж до чистенето на лaйната след кучетата-редовно всеки ден намирам по тротоара оставени ,понякога в торбичката,мързи ги да преминат 50 метра до кошчето за ***..За съжаление има безотговорни хора навсякъде.
83
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 76 АнонимСамо да ти обясня, че в ЗАПАДНА ЕВРОПА и САЩ носенето на каска на велосипедиста не е задължително по закон, нито пък жилетка.
82
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жени които карат колело ги разбирам. Искат постоянно да им е вътре.Но *** като тоя дебелосерко да си забие седло в ан*уса ми е малко вповече като гледка.П.П. Ако се случи подобно нещо на моето дете такъв спокойно може да си поръча инвалидна количка. Милост никаква.
81
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 82дай статистика колко велосипедисти в последните 30 години са санкционирани за липса на светлоотразители и каски
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да споделя моето мнение. Парковете и градинките са за ДЕЦАТА,техните родители,както и за всички хора,а НЕ за разни умопобъркани кучкари и техните ***/со/ве, за пияндури и нагли типове колоездачи. Кучетата хапят и лаят ,могат и да нападнат дете,майка с деца или бременна. В градинките се разхождат и бременни жени,а никой не ги е грижа за тях. Омръзна ми от това инфантилно,глуповато "общество",където ***(кучкари,колкоездачи и др) са на първо място по грижа и внимание,а за хората небрежат
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"а когато стане дума за велосипед, няма елементарното задължение той да има светлоотразители а велосипедистите да носят каски?"Кой ти каза, че няма задължение? Задължение има!
78
0
 
9
 
! Отговори
До 73 преди 5 години
Ти в ред ли си бе? Защо бъркаш ПАРК с улично кръстовище.Ти от Симитли ли се обаждаш?Знаеш ли какво е Южен парк?Какви колелета минават бе,това да не е Орлов мост.
77
3
 
13
 
! Отговори
Не преди 5 години
Мен ме връхлетя едно "дете" , тежащо около 80 кг ... Аз - вървяща на тротоара , до мен има налична вело алея и понеже малкото гьоле е решило ,че всичко му е разрешено , ме сгази буквално.Е , аз какво да кажа ??? Да то съдя ли ? Велосипедистите са крайно нахални и нагли и учат децата си на същото .
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74 АнонименСтига говори глупости, най много убийци с автомобил, които блъскат и убиват дете, на пешеходна пътека а после се изнизват, са от поколението дето са ходили на казарми (40-60г), стига се излагай като кифладжия.
75
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитровС тая разлика, че никъде в чужбина не съм видял бездомни кучета (освен в Сърбия и Румъния). Хората в чужбина гледат само регистрирани и чипосани кучета, които редовно водят на ветеринар и на които плащат данък. И като го изведат на "разходка", е само с каишка, а някои даже с намордник. И като се изкeндзa, му чистят лaйнаата.В България е точно обратното на останалия цивилизован свят! Тук даже гледам в коментарите, че някой пpосстак иска забрана на велосипедите. Ха-Ха!
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМА НЕДОРАЗУМЕНИЯ. ТАКА НА БУЛ. ЦАР БОРИС 3 ВЕЛОАЛЕЯТА Е ДЯСНАТА ПОСОКА ЦЕНТЪРА. СВЕТОФАРА НА КРЪСТОВИЩЕТО Е ЧЕРВЕН ЗА ПЕШЕХОДЦИ КОИТО ЧАКАТ НА ВЕЛОАЛЕЯТА И ЗЕЛЕН ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ . МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ КЪДЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧАКВАТ ПЕШЕХОДЦИТЕ : ПЛЪТНО НА БОРДЮРА ИЛИ ВЪВ ВЪЗДУХА..
73
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един въпрос - защо водачът на МПС трябва да има правоспособност, МПС-то да има годишен технически преглед, колани, застраховка, фарове, мигачи и всичко друго изрядно, а когато стане дума за велосипед, няма елементарното задължение той да има светлоотразители а велосипедистите да носят каски?
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чужденците с малки деца са по-големи блеоци от нашите.От курортен град съм и ги гледам как цепят през тълпата,а децата им едвам ги настигат.Или ги возят в бебешки колички пораснали магарета на по 8-9 години,а краката им се влачат по земята...А най-забавни са руските баби,които няма да направят забележка на малкия си хайванин ако ще и 100 поразии да направи,стига да няма опасност да се удари,или да падне отнякъде.НО майките да си гледат децата като са навън,а не клюките в телефоните си.
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто не е трябвало да бяга .Що за човек трябва да си да прегазиш малко детенце и да избягаш,ами ,,юнак" от новото интернет поколение.Страхлив и разглезен.Казармата трябвало да върнем !? Ами те повечето са такива ,ще се изпотрепят и разбягат от страх.Силата им е пред клавиатурата-да плюят и се,,възмущават" а всъщност за ч.п за зеле не стават.Пълно е в сайтовете с такива ,,юнаци",а в реалният живот са нула .
70
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "Реалист"Пълен смях си! В нормалните държави хората даже ходят на работа с колело, вместо с пробитата си 20 годишна дизелова кола, внесена от Италия на милиони километри!Хората искат чистота и полезно за здравето придвижване! Това, че някой си бил "избягал", защото видял агресиращите родители на едно НЕНАГЛЕЖДАНО дете, не е повод да се търси проблем във велосипедистите. Тая майка не гледа ли, че минават колелета? Или ги вижда като дойдат на 1 метър? Кьорава ли е? После са започнали крясъци
69
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Казвате на човека двете имена, а като има новина "Млад мъж преби изнасили и обезглави бабичка на 90 г." пишете само Х.Р.
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бащата не беше милионер нямаше изобщо да се пише в медиите за инцидента - двойни стандарти
67
5
 
11
 
! Отговори
По-по-най преди 5 години
Глупаво е да четем обобщаващи коментари, срещу хората препочели да ползват чист и здравословен начин на придвижване. Да, съгласен съм - безотговорно е да хвърчиш скоростно в парк, сред толкова много хора и този ще си понесе последствията! Но да се пишат обиди и да се слагат под общ знаменател всички, които са решили да изберат велосипеда, като начин на придвижване и двигателна култура е типичен "назидателен" БеГе-комплекс...
66
6
 
8
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Абсолютно забранено е децата да си играят на алейте. Тези родители са психо. В тревата по парковете е пълно с кърлежи и фе*али от всякви песове дето ги разхождат там, мястото на децата е абсолютно забранено да се оставят в парка да си играят, в белият свят имат специални детски площадки вкопани в земята или заградени за да не могат децата да излизат от тях, тука бате ги пускат на разходка като кучета.