След удара на "Тракия": Мъж и жена са в тежко състояние

Четирима от ранените са с гръдно-коремни травми
23 май 2018 12:15,
24

Снимка: Булфото

Двама от ранените в тежката катастрофа между Тир и автобус на магистрала "Тракия" тази сутрин са в тежко състояние, съобщиха от от болница "Св. Анна" в София.

Още по темата

Катастрофата стана около 7 часа, на място бяха изпратени четири линейки, а пожарникари помагаха за изваждане на ранените.

Автобусът е пътувал от софийското село Лозен към столицата, когато турският ТИР го е ударил и пратил в канавката.

Пострадали са общо 12 души, пътували в автобуса. Седем от тях са приети в болница "Света Анна".

В тежко състояние са 60-годишен мъж и жена на 54 години. Мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма и тежка гръдна травма. Той е приет в реанимация.

Жената е с тежка лицева травма и фрактура на долната челюст. Тя е настанена в Клиниката по лицево-черепна хирургия.

Четирима от пострадалите са предимно с гръдно-коремни травми и различни травми на долните крайници, те са хоспитализирани в Клиниката по неврохирургия и Клиниката по хирургия.

Един е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
15
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Защото в "Автомобилна администрация" и по специално в ГД "Автомобилна инспекция" не се види кои е директор и кои е началник на отдел "Анд" ще го напиша с инициали И. М. и В. П. и може да се проучи същите с какво са се занимавали и в момента си продължава същата схема и да се видят испекторите в същата дирекция, ще спомена само К. П. От написаното става ясно защо не се проверяват тировете или ако се проверяват защо не се спират от движение за спазване на почивка примерно.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вявно е .Бързат да минат през България и Румъния,защото няма контрол.А,като стигнат на Сегет,правилата се променят.Активирайте пакета Макрон.
2
3
 
49
 
! Отговори
Шиба турци преди 5 години
Докога!!!!Питам докога *** карабини ще ни избиват по пътищата!Друсат и карат без да спират в Румъния и България защото знаят че с 20 евро в документите поискани при проверка органите на реда ще си затворят очите.Чувал съм го лично от турски шофьор и доста се забавляваше като го споделяше това.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не се казва за кривозурлест тираджия. Или и него ще покрият като един друг кривозурлест тираджия