Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София

Бандата изнесе различни вещи от сграда до кръговото на Сточна гара
133
Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София
Кадър: Facebook

Чевръсти роми разграбиха за нула време изоставен имот в София. Една по една те изнесоха различни вещи от сградата и ги натовариха необезпокоявано в каруцата си.

След това, без да бързат, те продължиха по пътя си.

Видео от разграбването се появи във Facebook. Кадрите са заснети до кръговото кръстовище на Сточна гара, а според човека, който ги е качил, опустошеният имот е общински.

На видеото се вижда, че ограбването става посред бял ден, докато покрай ромската банда минават десетки автомобили.

Димитър Папукчиев, човекът, качил кадрите, публикува малко по-късно и втори пост с видео, в който пише, че е сигнализирал за разграбването на тел. 112, докато един от ромите се върнал да прикрие следите.


133
Още от София
Битият след катастрофа с каруца: Исках само да заведем щетата!
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много големи еркеци се навъдихте бе! Да не стане бай Тошо,да си свиете пак набързо опашките!
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво ви боли толкова за изоставен имот? Изкраднаха държавата българите,не етноса! Я колко евтини интернет патриоти се намериха!
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Полицията защо се държи като лека жена в случая?
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нали не си мислите, че плащаме заплатите на полицаите, за да им вършим работата?
Нали не си мислите, че плащаме помощите на "ония", дето ни ги заместват със звездички тъпите роботчета, за да си крадат от нас, когато сме на работа, за да им платим помощите?!
Нали не си мислите, че имам някакво уважение към социопатите, купували гласове от същите тия безобразници!
Както нямам и никакво уважение към джендърите в медиите, които пишат поръчково, за да ни зомбират!
И към слугите им.
75
0
 
11
 
! Отговори
Абе преди 2 седмици
То коли минават, ама нали ако някой им каже нещо на ман галите ще го разпорят като агне докато се довлачат нефункциониращите заплатаджий от МВР.
А в най-добрия случай дори да ги задържат то след 24часа хлебарките пак са там да доограбват защото усещат безаконието и безнаказаността и правят каквото си искат.
74
0
 
6
 
! Отговори
Munchen_DE преди 2 седмици
Май на това място ще изникне поредния нов МОЛ или комплекс от затворен тип. Явно и общината и полицията знаят предварително. Затова се правят на дръж ми шапката. Така се процедира в БГ с години. Има една приказка: "Не е виновен този, който е изял зелника, а този, който му го е дал"!
73
0
 
14
 
! Отговори
Трият преди 2 седмици
Яко трият ... и 2-та коментара ги няма.
Що така, на някой не му е прията истина и боли.
Честито нали сме на 111-то място по свободата на словото. Ето го доказателството.
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не знам дали вече не е късно...Навремето работеха, а с демокрацията се научиха, че могат да нямат задължения и благодарение на разни фондацийки и комитетчета получиха недосегаемост. Но безочливата наглост расте и 100% един ден ще пламне саморазправа.
71
0
 
2
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
До 68
Когато центъра е на самоиздръжка (самото му изграждане и закупуване на машините по европрограма + издръжката първия месец) така всички в нещо ще разберат защо трябва да работят усърдно, трябва да са на заработка за да свикнат с това, че парите идват когато полагаш усърден труд и по този начин всичко ще си дойде на мястото. Когато им се покаже ясно от държавата, че нарушаването на закона е наказуемо и единствения начин за доходи е работа те сами ще се запишат в тези центрове.
70
0
 
1
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
До 68
Но задължително трябва да е център за изграждане на трудови навици и придобиване на квалификация, защото всичко останало е расистко. Не е приятно, но това е начина. Трудовия център трябва да е на самоиздръжка (чрез продажба на продуктите изработени от придобиващите квалификация) за да не тежи на данъкоплатеца и за да има реален ефект. Примерно може да изработват мебели, така когато излязат веднага може да започнат работа в мебелните фирми чрез тези навици и квалификации които са придобили
69
0
 
1
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
До 68
Ако са по цял ден на работа като всички останали и разчитат за издържането на цялото семейство на две деца и поради факта, че плащат данъци и имат реални доходи получават същите помощи като останалите те самите няма да искат по 4-5 деца защото няма да имат време да ги гледат както и възможност да ги хранят. Чрез труд ще решим всички проблеми. Няма да имат и възможност за зулуми защото ще са уморени, няма да стоят до 4 вечерта да правят купони пак заради умората и така ще станат като нас.
68
0
 
6
 
! Отговори
До Iceblast88 преди 2 седмици
Ти си един много умен човек.
Наистина трябва да ги съберем в трудови центрове и там да ги превъзпитаваме. Имам предвид, не да съберем абсолютно всички с индийски корени, а само онези, които за здрави и пълнолетни, но не щат да работят. Отделно трябва да има трудово-учебно-възпитателни центрове за индийчета на възраст 11-17 г., за да учат и да придобиват трудови навици, вместо да създават по 4-5 деца преди да са навършили 18 г.
И НАЙ-ВАЖНОТО, надбавки за деца - само чрез приспадане от данъци!
67
0
 
0
 
! Отговори
Petrohan преди 2 седмици
Vai, vai...voina nema, asker nema, general hich .... maroderi prevzemat rbg v mirno europeisko vreme...pensioner partizan za boy sa stiaga....
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ ***? дОКАТО НИ ДОИЗПИЕ КРЪВЧИЦАТА НИ ЛИ?
65
0
 
5
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
Останали са още в трудовия център (защото лагер звучи много близко с холокост, а тази дума е лоша в Европа) затова центрове за развитие на трудовите навици и умения (това, че са извън населените места, в гори и планини е без значение) важно е резултата и как се презентира. И така за 2 поколения тези които могат да се превъзпитат да влязат обратно в обществото, а останалите просто ще изчезнат като динозаврите защото не са се приспособили. Културно, не расистко и ефикасно. Това е начина.
64
0
 
5
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
Просто трябва да го представим красиво за еврочиновниците. Равенство пред закона (няма как да го изкарат расистко, защото е равенство), изграждане на трудови навици, възможност за намиране на работа за малцинствата (отначало в държавни фирми защото обществото все още няма доверие на ром работник) дали в основата си програмата ще е такава каквато я представяме или си има някаква наша си цел е без значение. Важно е накрая на годината да има резултат - ето доклад от 20к, 10к роми работят.
63
0
 
5
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
Затова стигнах до извода, че трябва да работиш със системата за целите си.
Например ако тръгнем да интегрираме ромите (реална интеграция, а не кебапчета по изборите) хем можем да накараме Европа да плати за всичко, хем ще създадем работници за икономиката и данъкоплатци за обществото. Но за да стане това трябва да го направим културно и без опция да ни обвинят в расизъм. Затова трябва да стане през програми за трудово възпитание и върховенство на закона.
62
0
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
Самия факт, че тази статия трябва да има 111 коментара а реално са 61 какво ви показва? 50 коментара са изтрити! И защо? Защото днес.бг не искат някое НПО да им скочи на главата да ги съди заради расистки изказвания. Преди и аз им се дразних и аз като вас бях краен в изказванията си и накрая нищо не постигнах освен през ден бан и *** на всичките ми коментари. Затова стигнах до извода, че вместо да съм против системата то трябва да я използвам слабостите и. Да крещиш смърт не е решение!
61
0
 
8
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
До 58
А това, че ромите не работят може да се промени. Просто трябва да не им се остава избор. Защо българите, турците, арменците и тн. работят? Защото нямат избор, защото знаят, че закона важи за тях и това е така защото няма НПО-та които да ги правят храненици. Затова трябва да тръгнем от там. Когато принудим държавата да си върши работата и закона да важи еднакво за всички, когато обвържем заплащането в МВР със свършената работа то тогава ромите няма да имат избор също като нас и ще работят.
60
1
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 2 седмици
До 58
Колкото повече пари имат НПО-тата толкова повече политици купуват за да прокарват техните разбирания, от своя страна колкото повече политици има купени, то толкова повече държавния апарат е натиснат да дава свобода на малцинствата и толкова по често ще наказва данъкоплатеца когато се защитава. Затова ако искаме промяна то първо трябва да оставим НПО-тата без повод за финансиране (с други думи да спрем крайните изказвания). Без НПО-тата ромите нямат закрила, а от там промени.