Контрольор блъска пътник от автобус, приличал му на гратисчия

Клипът със скандала е разпространен в социалните мрежи
Обновена: 9 юни 2018 16:51 | 9 юни 2018 16:40, Екип на Bulgaria On Air
69

Пореден случай на насилие между контрольори в градския транспорт в София и пътник. Скандалът се разиграва на спирката на автобус в столичния квартал "Дианабад".

На клипа, разпространен в социалните мрежи, се вижда как контрольор изблъсква пътник от автобуса, а при разменените между тях реплики, служителят на градска мобилност твърди, че го прави, защото пътникът му приличал на "гратисчия".

От Центъра за градска мобилност не бяха открити за коментар, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 5 години
До идеално нема никъде. Абсолютно си прав. И аз си харесвам България - даже и с хаоса и ОБАЧЕ това е непродуктивно. Нема да ни бъде дълго така.
35
4
 
22
 
! Отговори
Край преди 5 години
Имаше една партия Ред Законност и Справедливост. Яне Янев и беше тартор, но зад него стоеше един умен човек - Атанас Семов. Ако в България имаше повече РЕД ЗАКОНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ всичко останало щеше да се подреди. Народеца български се хваща на тези дето му обещават да го правят по-богат. да го оправят за 800 дни и пр. глупотевини.Резултата е че му крадат паричките. Само че народеца и на това не се ядосва - хич не мисли държавни пари като свой.
34
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тоя е българин, затова го гонят. Ако беше от маалата и контрольора щеше да го отмине.Да живее Франция!
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тея ниски заплати хората се побъркват.
32
3
 
23
 
! Отговори
Идеално нема никъде преди 5 години
В Турция не може да се случи, защото всички се качват от предната врата и поставят билета в едно устройство, което го "поглъща", така че без билет в Турция не можеш да се качиш. Всички слизат от задните врати и се качват само от първата. Ако някой опита да заобиколи правилата, хората няма да му позволят.Но пък тук никой не рита млади момичета в главата в рейса, че не били облечени с дълги панталони.Въобще в България е по-добре отколкото в Турция. Поне за мен. А "контрольорите" не са адекватни.
31
0
 
29
 
! Отговори
край преди 5 години
Контрольора бил мутра. Да бе да. Там работят за по 600п-700 лв. хора утрепани от живота. Единствените които реално упражняват власт в България са мутрите и като ви мигнат на магистралата ще се изтрепете да им правите път.
30
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е демокрация, а мутрокрация. Зад контрольора стои мутренска фирма, а зад мутрите държавата с цялата си мощ.
29
8
 
23
 
! Отговори
Край преди 5 години
Що не откаже тоя на турски контрольор да слезе като му каже. Ще го смелят от бой на място. А тука било демокрация. България е страна в която всеки мое да прави каквото си иска ОБАЧЕ и на него могат да му направят каквото си искат. Дали ще оцелее дълго такава радикална "демокрация" ще видим.
28
0
 
31
 
! Отговори
Край преди 5 години
И понеже властта си познава народо-населението - в България тя се отказва да налага ред и правила иска само да прави обществените поръчки - народа да прави каквото си знае, нали ни обича и му харчим паричките.Резултата го виждаме - масово беззаконие и безредие - на някой даже им харесва.
27
0
 
33
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
На мен пък контрольорът ми заприлича на махленски рекетьор и сакам да го пуцам с пищовите. Ще ме оправдаят ли в съда бе да го ***?
26
2
 
24
 
! Отговори
Край преди 5 години
Българите масово мразят властта от контрольора през кмета та до министъра и президента. Няма общество което да се управлява без ВЛАСТ и тази власт да упражнява насилие когато не и се подчиняват. Този същия ако се вози в автобус в САЩ/Германия/ Франция и контрольора му каже да слезе - ще изпълни на мига.
25
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътникът отдалеч се вижда, че е "гратисчия", защото не е ром. Контрольорите са слепи само за ромите, а българите и да не са гратисчии, им "приличат" на гратисчии... А шефовете на Градска мобилност трябва да бъдат намерени!!!
24
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такава мизерна нация... Един не си бил перфорирал билета от 0.8 евро, друг пък още малко ще му направи задушаващо тръшване, заради това... Обществото на правата, но не и на задълженията - както на пътника, така и на контрольора. Човек би казал, че хората в България ментално са на нивото на дете от детската градина.
23
0
 
17
 
! Отговори
Max преди 5 години
До БарселонаПри мен се отваря.Аз съм в Holland.
22
2
 
26
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Видеото не се отваря от чужбина...не само това а почти всичките...Made in Bulgaria...Добре че Ютуб не е като тях...
21
3
 
24
 
! Отговори
пази Боже преди 5 години
Ако контрольорът имаше законно притежавано оръжие щеше да го застреля понеже щеше да помисли ,че е престъпник или крадец ! Народът масово халюцинира ,в главата му все се въртят разни престъпници които искат да ги оберат ! Много е лошо оръжия да попаднат в ръцете на хора с психични разстройства , въпреки че все още тези хора не са регистрирани в психиатрията !
20
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да се въведе система като в Европа ще обидим най верния електрат, да не може да се вози безпрепятствено.А за другите незаконни билети,грабеж и бой
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усещането за безнаказаност беше нарушено !Бутането го изненада :)))
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости. Ако толко му приличаше на гратисчия, щеше да се опита да го глоби, а не да го блъска. Контрольорите имат задължителна квота за глоби, която трябва да покрият, и тоя нямаше да се откаже толко лесно от набелязаната жертва.
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15 И БАЙ М--Г-Л пак ще се вози гратис.