Контрольор блъска пътник от автобус, приличал му на гратисчия

Клипът със скандала е разпространен в социалните мрежи
Обновена: 9 юни 2018 16:51 | 9 юни 2018 16:40, Екип на Bulgaria On Air
69

Пореден случай на насилие между контрольори в градския транспорт в София и пътник. Скандалът се разиграва на спирката на автобус в столичния квартал "Дианабад".

На клипа, разпространен в социалните мрежи, се вижда как контрольор изблъсква пътник от автобуса, а при разменените между тях реплики, служителят на градска мобилност твърди, че го прави, защото пътникът му приличал на "гратисчия".

От Центъра за градска мобилност не бяха открити за коментар, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
31
 
! Отговори
= преди 5 години
До 13Само че това четящо устройство невинаги чете картата. Случвало ми се е да не я разпознае или да я обяви за невалидна.
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ползвам градския транспорт , си нося бухалка.
14
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е вярно, от първа ръка. Ситуация между нагъл младеж и няколко контрольори, който към 10 минути го подканваха да слезе от автобуса. Да имаше и един много изнервен контрольор опитващ се да свали младежа от автобуса. Въведете безплатен транспорт в София и всичко ще е наред. Софийска община лесно може да въведе данък "транспорт".
13
0
 
50
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
А индусите ,които никога не плащат билет ,ги подминават ,защо така бе ,другари принципни контрольорчета ;) ????
12
0
 
55
 
! Отговори
До 2: преди 5 години
Абсолютно си прав. В цял свят пътниците влизат от челната врата на автобуса и ако имат карта с месечен и седмичен абонамент я доближават до четящо устройство, което сигнализира дали всичко е наред и пътника преминава назад в автобуса. Има възможност за пускане на монети и автоматично издаване на билет. Всичко това става за секунди на предната врата. Ако има проблеми се вика полицията. Това е. Такива лежпери като контрольори няма никъде.
11
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възпитани служители контрольори има ли? Как може да ги избират такива арогантни, груби и невъзпинани?
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изборът на контрольори се прави със специален тест - трябва да са сприхави и склонни към насилие, иначе не стават за тая професия.
9
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заприличал му е на гратисчия, щото не е достатъчно мур.гав. Ако беше по-мур.гав щеше да го подмине и въобще нямаше да му прилича на гратисчия.
8
1
 
45
 
! Отговори
Билет за Градският преди 5 години
БИЛЕТА според ВАС е с нелегална цена от 1.60 лв. НЕЗАКОНЕН се води според тази институция и въпреки това продължават да ги печатат и продават незаконните билетчета !? Еми как очаквате като държавата върши нелегални дейност и населението й да не започне и то да прави зулуми !? Отделно от този проблем как като цените бяха нормални през 90-те години почти всички имаха карти и билети а сега цените на минималната заплата са направо ГЕНОЦИТНИ !
7
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да е бил "гратисчия", кой закон точно позволява на контрольора да упражнява физическо насилие? Това излиза извън рамките на служебните му правомощия и дори е подсъдно.
6
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Контрольор блъска пътник от автобус, приличал му на гратисчия"---Слаба му е професионалната подготовка на контрольора: "Гратисчиите" си личат отдалече, имат специфични физически белези и "аромати", маниер на обличане, ползват непознати за редовните пътници изрази. И пътуват колективно, на групи по-големи от екипа на контрольорите.
5
3
 
51
 
! Отговори
man преди 5 години
А бай *** го подминават без проверка. Проверката важи само за данъкоплатците.
4
2
 
69
 
! Отговори
ето, преди 5 години
Нагледно всеки може да види нивото на служителите в столичната градска д'ебилност.Винаги си нарочват невинна жертва а ромите ги отминават.Кога ще започне нормално таксуване на ВСИЧКИ пътници в софийския автобусен транспорт.Докога ромите ще пътуват безплатно.Фандъкова кажи!
3
19
 
40
 
! Отговори
:) преди 5 години
А става ли ясно дали си е платил пътника? Чудя се защо никой не блъска мен? НИКОГА?Дали пък не е защото съм редовен???????Разберете, че е честно да си платиш, когато ползваш услуга. Не бъдете Бай ***!Да, контрольорите са ***, но вие какво очаквате? Някой завършил Оксфорд да ви проверява билетите в смрадливия автобус????
2
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ли е гратисчия ??Ако -Не ,защо не показа билет ?
1
7
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде по света няма такова чудо! Навсякъде или шофьорът ти продава билет на качване, или освен него има и контрольор. Качваш се, плащаш си и чак тогава автобусът тръгва. Чиста работа! Няма недоволни пътници, няма и гратисчии!