Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Организаторите очакват към 4 хил. души да се включат в проявата
Обновена: 9 юни 2018 21:01 | 9 юни 2018 18:36, Веселина Йорданова
435
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Шествие на хора с нетрадиционна сексуална ориентация се провежда в София.

4000 души очакват организаторите на събитието. Това е 11-тото издание на "София прайд“.

Още по темата
Има засилени мерки за сигурност - конна полиция, допълнителни охранителни фирми осигуряват спокойствието на участниците във фестивала, предаде БНР.

Няколко пропускателни пункта са отворени около паметника на Съветската армия.

В 19 часа ще тръгне шествие, което ще бъде част от фестивала.

За него разказва Радослав Стоянов, един от организаторите на прайда: "Посланието на нашето събитие е, че различието е различие. То е факт. Ние не го отричаме. Не призоваваме всички хора да са еднакви, а напротив - различието да бъде приемано и да разберем, че хората просто са такива, каквито са, и това не пречи на тях да бъдат пълноценни граждани".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Минах покрай националистите и покрай гей парада.При националистите едни опънати, грозни и пълни с злоба лица. От всякъде струи омраза и агресия.При гей парада едни весели, приятни, разкрепостени и свободни хора. Забележка : Не съм гей имам 3 деца.
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви хубави мадами....само дето са с по-дълги езици
49
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да ни занимават със сексуалните си предпочитания? Тия са същата работа като веганите - нагли, дразнещи и гледат да занимават всички с психическите си проблеми.Да взема и аз да направя един парад, че не харесвам броколи и дебели жени, а?
48
4
 
19
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
На всички снимки от злейпарада видях само хора чиито физиономии съответстват на коефициент на интелигентност близък до номерата на обувките на собствениците им. Някакви предположения защо това е така?
47
3
 
11
 
! Отговори
да преди 5 години
на кой му пука, че са обратни..трябва тотално да ги игнорираме..позьор, на който никой не обръща внимание няма за какво да живее:-):-):-):-)
46
3
 
25
 
! Отговори
да преди 5 години
най-голямата и болка на тия позьори е, че на никой не му пука за тях..а така мечтаят да са жертви...ама не им минават евтините циркаджийски номера
45
7
 
14
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
До оня с еволюцията. Еднополовостта в природата е деволюция, пак лъжеш. Низшите организми и растения са еднополови, примери чехълче, амеба, червеи... Ако хомосексуалностра е заболяване трябва да се лекува или към мъжко или към женско, зависи към какво клони индивида, а ако не е заболяване требе да се обложи с данък развлечение, както се облагат с акцизи пороците пушене, пиене...
44
4
 
15
 
! Отговори
extremist преди 5 години
4000 .....НА ВСЕКИ ГЕЙ ПО ЕДИН ПОЛИЦАЙ ОХРАНА ЛИ МУ СЕ ПОЛАГА ????
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази година парадът им тръгна от паметника на Съветската армия а догодина ще завърши пред него,за да окажат почит на прародителите.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не,мерси- ние не сме ***.
41
3
 
19
 
! Отговори
хахахха преди 5 години
Различие е да те привлича различния пол. Да те привлича същият пол като твоя е еднаквост, приемете го!
40
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Различие има при хетеросексуалните двойки. Те са от два различни пола и това различие е прието отдавна. При хомосексуалните двойки става въпрос за еднаквост, а не за различие."ЕВАЛА, НАПРАВО ГИ ЗАБИ В ЗЕМЯТА!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора нямащи села даи и една мотика и геи парад нема да има
38
2
 
21
 
! Отговори
Различие ? преди 5 години
Различие има при хетеросексуалните двойки. Те са от два различни пола и това различие е прието отдавна. При хомосексуалните двойки става въпрос за еднаквост, а не за различие.
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го! Нормалните хора приемаме различието и не е необходимо да се спекулира с това. Има обаче различия , с които се борим и трябва да премахнем. С различията на болния човек се борим,, за да го направим здрав. Туморът е различие, но се изрязва и унищожава и т.н. Гей пропагандата е различие, което трябва да се изкорени като тумор.
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!"Вие няма да ми казвате кое да приемам и кое не. Щом не ви приемам, значи съм сложил точка по темата.
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човешкият вид е оцелял защото се е размножавал. Гейщината е грешка в системата, която трябва да бъде коригирана, а не толерирана.
34
4
 
17
 
! Отговори
пази Боже преди 5 години
До Господ да ги накажеБраво за коментара ! Мисля ,че Господ ги е наказал ,но те не се усещат !Вместо да търсят лечение за проблемите си ,те се стремят да ги налагат на обществото и на нормалните хора ! Има лечение , хомосексуализмът е на психическа основа и може да се преодолее с хипнотерапия и други методи , но проблемът е ,че самите извратеняци не искат да се лекуват !Когато докажат , че мъжко гръбначно животно може да роди от секс с друго мъжко животно ,тогава да им разрешат осиновяване
33
4
 
19
 
! Отговори
дядомраз преди 5 години
И аз не се сещам за парадиращите докато не решат да парадират.Всички отдавна сме ги приели за нещо ненормално но факт.Грешка на природата.И с какво толкова се гордеете бе различни?Какво ще оставите след себе си вие? Нищо! Освен позора за семейството си.
32
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейовете задръстват една улица другите содомити задръстват 4 улици. Господ е казал да се избягва секс със себеподобни и сам е нямал деца Станете монаси стига сте си бъркали в дупките бъдете християни развратници похотливи