Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Организаторите очакват към 4 хил. души да се включат в проявата
Обновена: 9 юни 2018 21:01 | 9 юни 2018 18:36, Веселина Йорданова
435
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Шествие на хора с нетрадиционна сексуална ориентация се провежда в София.

4000 души очакват организаторите на събитието. Това е 11-тото издание на "София прайд“.

Още по темата
Има засилени мерки за сигурност - конна полиция, допълнителни охранителни фирми осигуряват спокойствието на участниците във фестивала, предаде БНР.

Няколко пропускателни пункта са отворени около паметника на Съветската армия.

В 19 часа ще тръгне шествие, което ще бъде част от фестивала.

За него разказва Радослав Стоянов, един от организаторите на прайда: "Посланието на нашето събитие е, че различието е различие. То е факт. Ние не го отричаме. Не призоваваме всички хора да са еднакви, а напротив - различието да бъде приемано и да разберем, че хората просто са такива, каквито са, и това не пречи на тях да бъдат пълноценни граждани".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Шествие на хора с нетрадиционна сексуална ориентация се провежда в София."Сексуалната ориентация не е "традиция", а е предопределена още с раждането и пола, който си получил. Човечеството съществува единствено и само благодарение на този факт, всички останали отклонения са неприемливи.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените са виновни, че се навъдиха толкова много гейове. С тая еманципация и феминизъм, на мъжете им писна. Жена ми като почне да ми мрънка у нас и направо ми идва да я зарежа. Ей, дори и аз почнах да се заглеждам по мъжки задни части. Ха - Ха - Ха. Скоро няма да има кой да ги оправя жените, мъжете ще почнем да оправяме гейове.
29
2
 
19
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Едно е да създаваш семейство, и деца и да носиш цялата отговорност за тях. Друго е да се плющиш за удоволствие и развлечения. Аре сега да се не лъжем, че гейовете могат да раждат. Ако гейовете можеха да раждат природата отдавна щеше да ги снабди със съответните органи. Да не говорим за имплантиране на ембриони, те и нацистите са правили опити в тази област!
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете гейовете на мира. Захванете се с гейщината на полотиците!
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1200 полицаи ще ги пазят от народната любов.
26
4
 
19
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Mишкувате ли сороси? Защо ви пазят 1 200 полицаи, а?
25
17
 
4
 
! Отговори
педофил преди 5 години
Имам гадже ,момиче на 13 г. ! Съвсем нормално полово развито и с желание за секс ! Съвсем съзнателно иска да правим секс , без насилие от моя страна ! Та щом разни *** искат закона да им разреши за си правят извращенията съвсем законно , тогава и аз искам законът да вдигне възрастовата граница за правене на секс ! В закона да пише ,че всеки човек има право да прави секс когато организмът му се чувства готов за секс без значение дали е на 13 години или на 31 години и прочие !
24
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, как хунаво заваля!...
22
2
 
17
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Аз съм съгласен да осиновяват деца които сами са родили.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Насила нищо не приемаме.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕ пазят ги щото ги заплашват то е лесно да бръмчиш от една трибуна и да ръсиш простотии. които всички знаят. Много ги бива да откриват топлата вода ама реална полза няма.
19
3
 
32
 
! Отговори
бульон трезве преди 5 години
Мога да преглътна сексуалните отклонения,независимо от това ,че те са една болест на съзнанието или духa,но не мога да преглътна това,разни наглеци да се перчат с переверзиите си и да черпят права от ненормалността си!Да правят каквото искат ,но да се скрият и да бъдат по-ниски от тревата,защото не се знае кога ще свърши търпението на хората!
18
3
 
12
 
! Отговори
жалко преди 5 години
жалко, че днес времето се размина само с лек дъжд, а по прогнозите градушка и т.н.То поне да беше 24-ти майски парад - все пак на 24-ти децата се радват че говорят и пишат на български и живеят в България. А сега - добре че ни Кирил, ни Методий, нито Климент и най-вече Борис 1 не са живи да видят.
17
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите сме православни християни и имаме свободната воля да не ви приемаме.Само наглярите като вас се натрапват.Хайде марш, излишни.
16
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и педофилите са с различна сексуална ориентация. И тях ли трябва да приемем?
15
3
 
34
 
! Отговори
4444444 преди 5 години
Тези пък за кои се взеха.Да не мислят, че не спя по цяла нощ и се възмущавам как така са обратни и да кроя планове как да ги дискриминирам.Не се сещам за тях докато не започнат да ми набиват тоя парад на извращенията и тоталната шарена простотия.Май те имат проблем сами да си приемат, че са различни за да настояват хора които не ги интересува да ги приемели.Иначе тая пошла *** гей-парад не мога да я приема, дори чисто естетически.
14
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
200 000 лв охрана плащаме ги всички ние от джоба, полицията вместо да хваща престъпниците, пази гейовете... Забранете я тая гнусотия. Гадна и безсмислена е.
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За разлика от патриотите гейовете половината са служили във армията, а другата половина във запаса, а патриотите обслужват Меркел с език по меките части.
12
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свободни сте да бъдете и да се чувствате каквито си поискате, но не ни го натрапвайте !