Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Организаторите очакват към 4 хил. души да се включат в проявата
Обновена: 9 юни 2018 21:01 | 9 юни 2018 18:36, Веселина Йорданова
435
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Шествие на хора с нетрадиционна сексуална ориентация се провежда в София.

4000 души очакват организаторите на събитието. Това е 11-тото издание на "София прайд“.

Още по темата
Има засилени мерки за сигурност - конна полиция, допълнителни охранителни фирми осигуряват спокойствието на участниците във фестивала, предаде БНР.

Няколко пропускателни пункта са отворени около паметника на Съветската армия.

В 19 часа ще тръгне шествие, което ще бъде част от фестивала.

За него разказва Радослав Стоянов, един от организаторите на прайда: "Посланието на нашето събитие е, че различието е различие. То е факт. Ние не го отричаме. Не призоваваме всички хора да са еднакви, а напротив - различието да бъде приемано и да разберем, че хората просто са такива, каквито са, и това не пречи на тях да бъдат пълноценни граждани".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-лошото е, че партии на власт като герп са са джендъристки и подкрепят истанбулската конвенция и разпада на традиционното семейство
130
8
 
5
 
! Отговори
Динко преди 5 години
В древен Рим и древна Гърция е било пълно с гейове-"какви пропадналите общества-не са дали нищо на света"!Не са били възвишени като нас българите-дали чушкопека на света!:)))
129
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВ някои държави мъжът може да има 5 жени. При тях това се приема за нормално семейство. И за тях навярно ние сме извратените моногамни...
128
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Aз съм модерен и свободен-жител на европейска демокрация!"Чакай малко, за каква мoдa говориш? Нали от 30 години баламосвате света, че сте се родили гейове и че не е нещо, което сте избрали (мoдa).
127
9
 
2
 
! Отговори
Русофилофоб преди 5 години
Аз съм модерен и свободен жител на европейска демокрация- затова не харесвам Путинистите и гейовете и не искам някой да ме задължава да обичам предателите и гейовете!
126
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ами кой ти пречи да си организираш такъв парад бре?"А на тебе кой ти пречи да правиш секс с мъже, та ходиш да зяеш като изоглавен по улиците, бре?
125
2
 
13
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Послание към гей парада от другата страна на брега:Ходете да се перете с калинките.Не може ли да си ровите по дупките тайничко?...Това, което правите е срамно.
124
11
 
4
 
! Отговори
ГЕЙ преди 5 години
Аз съм модерен и свободен-жител на европейска демокрация!Който не му харесва-да ходи при ушанките и Путин-там са изостанали и старомодни!
123
5
 
14
 
! Отговори
СПАРТАК преди 5 години
Време е някои НПО-та както и всички соросташки структури да се изнесат от България със скоростта на бити пед.....пардон прайдисти.Фондация "Отровено общество" трябва да бъде забранена със закон както е в Унгария!
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е от гейове,значи не е послание а пошлание!
121
1
 
14
 
! Отговори
324 преди 5 години
До Анонимен гейЯвно си се родил от мъжки пол, нещо се е объркало с времето и сега си гей -браво ! Натрапваш си извратените възгледи на цял народ, парадираш, молиш за нашето внимание, искаш одобрение, вместо да се лекуваш. Искате да оскверните семейната институция и да ви позволят да отглеждате деца, които да увредите тотално. Няма такива наглеци !
120
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целия проблем на гейовете и лесбийките е че цялото им съществуване просто няма никакъв биологичен смисъл. Колкото и да се пънат това е положението и никакви паради няма да променят факта че това са едни безмислени от биологично а в много аспекти и социално отношение хора. Гадното е че същите тези *** един ден ще се появат в социалното и ще искат да имат пенсия която ще я плащат моите деца, които са плод на "старомодното" семейство.
119
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако сексуалната ви дезориентация ви причинява болка на определени места, отивате на доктор да ви прегледа. Защо решихте, че трябва да сваляте гащите на площада? Че се и сърдите, че не ви разбираме!
118
8
 
8
 
! Отговори
ГЕЙ преди 5 години
Аз съм различен!Приемете ме,иначе ще правя нови паради и демонстрации!Това е мое човешко право и европейска ценност!
117
2
 
13
 
! Отговори
Парадист 0 преди 5 години
Жалко е някой да се самоопределя единствено в зависимост от сексуалната си ориентация. Излиза, че тези парадисти извън извращенията си не съществуват като личности.
116
18
 
5
 
! Отговори
Динко преди 5 години
До всички хомосексуалисти!!!Ще ви обясня защо хорицата в тая страна са против вашият парад!Много е просто,когато българите видят накой по-щастлив от тях се дразнят,когато българите видят накой по-богат,се дразнят,когато българите видят накой по-красив от тях,се дразнят,когато българите видят накой по-кадърен,работлив,умен,добър човек от тях,пак се дразнят!Заключение-проста маса!Хомосексуалните са повода,не са причината!!!
115
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един пише във фейсбука, че бил гей и отивал на парада. Добре, бе, пич. Бъди си гей, има гейове, които са интелигентни и работливи хора, ама за какво трябва да правиш парад и да си размахвате половете органи и да си забивате пера ?! Това е антисоциално поведение, пич. Така постигате обратния ефект.
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Различното и пошлото/извратеното не са синоними.
113
4
 
23
 
! Отговори
Поп Грую преди 5 години
Добре. Приехме ви. Разбрахме ви. Хайде сега да мирясате вече, а? И аз съм различен от вас. Приемете го. Разберете го.
112
5
 
16
 
! Отговори
Аман от пидирази преди 5 години
Вече ме е срам, че живея в такава държава.