София в ремонт: Лятото дойде, време за пътна блокада

Традиционните летни ремонти не подминават столицата
13 юли 2018 19:23,
11


Пътна блокада в София заради традиционните летни ремонти, които вече започнаха. Ще се работи по ключови кръстовища. Днес кметът Йорданка Фандъкова инспектира един от обектите, съобщи Bulgaria ON AIR.

Следваща седмица се очаква движението по бул. "Тодор Каблешков" да бъде освободено и шофьорите ще се радват на нов четирилентов булевард.

След приключване на този ремонт започва и разширяването на бул. "Монтевидео" . А от понеделник се очаква движението по бул. "Пенчо Славейков" да бъде затруднено заради изграждане на подлез.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
345 преди 5 години
Много е хубаво да се уширяват булеварди, и е много тъпо да се губи по една лента заради паркирали коли (Каблешков между Бъкстон и Дойран е един от многото примери за липса на регулация от съответните органи)
8
1
 
3
 
! Отговори
до дедо на 95г. преди 5 години
Фандъкова е кмет на София,няма да дойде да ти асфалтира селото.Избрали сте си кмет,това е негова работа.
7
7
 
6
 
! Отговори
дедо на 95 г преди 5 години
София та софия,айде стига с тая софия,а асфалт за нашето село кога ще турите бе, михлюзи?Едно време бай Тошо асфалтира улиците и на най-затънтените махали, вие сега *** с *** ви не можете да ремонтирате и поддържате това ,което той ви остави и затова най-некадърно го управлявате или най-лесно го продавате.
6
8
 
5
 
! Отговори
За който не се сеща преди 5 години
Аз пък вкъщи ремонтирам само едната стена.Вземам от жената 5000 лв и после за 5лв купувам вар и я варосвам, разликата изпивам. Догодина варта се олющва и пак същото. Ама жената се радва, защото всяка година ремонтирам.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идат избори - пари требат! Какво по-чисто от ремонт на ремонта?
4
4
 
9
 
! Отговори
За който се сеща преди 5 години
Вкъщи не мета, че се вдига прах, *** не изхвърлям, защото трябва да излизам навън, пък и кофата за *** отвън се пълни, не се къпя за да не става влага в апартамента. Зъбите не си мия, че се харчи много вода, ремонти не правя, защото съседите ще са недоволни, нищо не променям вътре в апартамента, защото така ми харесва. Купили сме го преди 40 г. и досега си е все с тези лющещи се тапети и старият мокет в хола, който мирише. Вратите и те са някакъв ужас, през дограмата духa, но нищо.
3
7
 
9
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Всеко лято е некъв ужас в тая София. Все нещо е в ремонт
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ша си купя въртолет иначе няма шанс да се мине поцраната столица.
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да затварят държавата и да се приключва с циркът.