Части от София остават без вода на 7 август

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
Обновена: 6 авг 2018 12:28 | 6 авг 2018 12:28, Елка Василева
2
Части от София остават без вода на 7 август
Снимка: "Софийска вода"

На 07 август 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Св. Спас“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила “ ъгъла с ул. „Обретеница“.

На 07 август 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“, жк. „Левски“ В , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Летоструй“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Поп Грую“.

На 07 август 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“, жк. „Дианабад“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тинтява“ ъгъла с ул. „Жетварка“.

На 07 август 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Илия Йосифов“, вилна зона „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Подграмада“ от ул.732-ра  до  ул. „Радецки",
по ул. „Радецки" от  ул. „Кумата"  до  ул. „Радецки" №13, ул. „Проф.Илия Йосифов", ул. „Пролет"
по ул. „732-ра" от  ул. „Подграмада"  до Боянските гробища.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пролет“ ъгъла с ул. „Подграмада“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Е и ? преди 7 месеца
Тази инфо.е за държавата София.
Нас в България какво ни интересува това.
1
2
 
2
 
! Отговори
Сеянин преди 7 месеца
Нидиейте тъй брия, ши ривеме циелу селу брия зъ жъдни суфиянци брия